2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMojego brata syn ma na imię Sebastian i mamy dwóch Sebastianow w dodatku o takim samy nazwisku, bo dzieci mają moje nazwisko.
U nas jest Darek,Marek, Arek,Grzesiek, Jacek,Damian, Sebastian, Adrian, Bartek, Kewin, Konrad,Adam,Oskar, Krzyś, Mateusz, Daniel, Mirek... i jeszcze musiałabym się zastanowić, a to tylko z najbliższej rodzinySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia1 wrote:Mój brat ma na imię Mariusz, a wszyscy mówią do niego Marek. On dowiedział się że jest Mariuszem jak poszedł do szkoły haha, a ja dowiedziałam się że ma tak na imię 4 lata temu
Ja bardzo lubię oba swoje imiona
Mój mąż jest Dariusz Maksymilian i jak go poznałam na obozie to wszyscy mówili do niego Max i on mi tez sie tak przedstawił i jak moja ówczesna przyjaciółka mówiła do mnie: Magda a Tobie Darek sie podoba?? ja do niej jaki Darek wtedy się dowiedziałam jak ma naprawdę na imię no i w ogóle na tym obozie moja przyjaźń się z nia zakończyła ale to długa historia której głównym bohaterem jest moj mąż.
A ja jestem Magdalena Marianna swojego drugiego imienia nie nawidze a wszyscy do mnie mówią Magda -
nick nieaktualnyO jak dobrze, że my już mamy wybrane imiona jeszcze zanim zaszłam w ciąże któregoś wieczoru przed spaniem rozmawialiśmy i wybór zajął nam 20 min
Wojciech Jan albo Emilia Maria
Ja mam dwa imiona Anna Maria i je lubię, mój to Maciej Michał.
Byłam dziś na pilates dla ciężarówek, bardzo mi się podobało. Sporo ćwiczeń na miednicę i krzyże, brzuszki małe i duże były, fajnie. Za tydzień też idę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia, noo to musiała być ciekawa wasza historia
Ja to mojego poznałam 3 dni po tym jak mnie były rzucił, a to był początek studiów. Zrozpaczona poszłam się z koleżankami upić i mój mąż jako funkcjonariusz nas spisywał za spożywanie w miejscu publicznymSzczęśliwa_Mama, Niusia1, 19ewelaaa89, Madzix88, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzix coś czuje że "przyjaciółce" się Darek/Max podobał sese...
Ancyskowa oba imiona bardzo ładne! Zawsze sobie wyobrażałam jak wyglądają takie ćwiczenia dla ciężarnych i myślę że wygląda to uroczo hihi, takie brzuchatki wykonujące takie same ruchy
Dziękuję za kciuki, przydadzą się.
Szczęśliwa_Mama, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dzieci wróciły tak "umarnięte" z głodu, że MUSIAŁY zjeść po kanapce przed obiadem... to obiad będzie na kolację zatem.
Rano śniadanie, w szkole kanapki, przekąska i obiady, a wracają o 14 głodni. Lepiej ich ubierać niż karmić hahaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda to nieźle heh mój też ma na imię Tomek i my się poznaliśmy w pracy. Na początku nie lubiłam go w ogóle. Uwazałam go za cwaniaka ostrego lidera każdy się go bal. Potem po pracy chodziliśmy grupa do knajpy i tak bliżej się poznaliśmy.
-
nick nieaktualnyNo ja na początku z moim Tomkiem to się spotkałam, żeby zabić czas, ale w duchu byłam przekonana, ze nic z tego nie będzie. Z pewnością nie była to miłość od pierwszego wejrzenia.
On z resztą chyba też jak zaczął się ze mną umawiac, to nie w głowie było mu małżeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 16:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ze swoim "poznaliśmy" się przez internet najpierw pisaliśmy jeszcze na gadu gadu he he później smsy.
A jak się spotkaliśmy na żywo, to oboje zauroczyliśmy się sobą od razu.
Po pierwszym spotkaniu jak przyszłam do domu, to do mamy powiedziałam "Mamo to chyba ten" no i się nie pomyliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 17:42
emi_90, RudaMaruda25, Niusia1, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo zazdroszczę, ża tak po pierwszym spotkaniu już pykło!
Ja to nie miałam motylów w brzuchu, nawet jak mi powiedział co on czuje, ja nie potrafiłam mu odpowiedzieć tego samego. Dopiero później, nasze pierwsze wspólne wakacje i wiedziałam, że to ten mężczyzna.
Ale to może wynikać też z tego, że poprzedni strasznie mnie skrzywdził i ciężko mi się było przełamać.
Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda, ja chodzę do Lemon Fitness przy Forum. Chodziliśmy tam na basen, no ale skoro teraz mam zakaz na wodę, to taki pilates też dobra rzecz.
Szczęśliwa Mamo, mam prośbę. Po ostatnim usg mój termin uległ zmianie o całe 4 dni więc możemy zmienić na 13/07Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny