2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie znajoma była na tym filmie i poleca. Może z moim pójdziemy na niego albo z dziewczynami pójdę.
Niusia1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam tego typu filmy, ale poczekam jak wróci mój. Ogólnie filmy akcji lubię, czasami z totalnie przesadzonymi efektami (jeśli jest to zrobione specjalne, jak np w kingsmanie).
Nie znoszę nudnych komedii romantycznych z oklepanym wątkiem, są chyba 3 jakie mi się podobają haha.
Ale uwielbiam też stare filmy! Łącznie z "deszczową pogodą", w starych filmach jestem w stanie znieść wątek romantyczny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my właśnie po obiadku, kleilam pierożki ruskie bo taka miałam na nie ochotę troche sie stresuje jutrzejszą wizytą zsama nie wiem czemu hehe. No mi też czas tak szybko leci że masakra jeszcze troche i bedzie polowkowe szok! A dopiero co test robiłam.
werni, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwela to może jutro już będziesz miała jakies info o płci! Trzymam kciuki!
My dzisiaj w ramach pogodzenia się z mężem poszliśmy sobie na obiad do restauracji, a później pół dnia przeleżeliśmy.
Mi to się tak chce spać, że zaraz padnę, ale czekam aż mąż pójdzie do pracy na nockę.19ewelaaa89, Niusia1, Parodka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wysylam Wam cieple usciski
Szczesliwa mam nadzieje,ze za chwile bede mogla Ci podac date testowania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3e4a7dde334.jpgwerni, 19ewelaaa89, RudaMaruda25, Niusia1, Madzix88, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny ja miałam zabiegany weekend. niestety w weekendy rzadziej tu będę więcej mam czasu w tyg.
Emi, zdrówka!
bilibili kciuki!!
Ehh u nas w Trojmiescie a konkretnie w Gdańsku tragedia Adamowicz Prezydent zaatakowany nozem podczas swiatełka do nieba walczy o życie stan bardzo ciezki podczas operacji przetoczyli 20 litrow krwi...masakra...
-
nick nieaktualnyEhh, słyszałam właśnie, żeby takie rzeczy się działy przykre...
Ja dzisiaj idę na 19 na pierwszy trening po przerwie z moją trenerką personalną. Na razie z nią poćwiczę, bo nie chcę sobie krzywdy zrobić, później wracam i będę ćwiczyć sama, no chyba że zobaczę 2 kreski na teście
Boję się powrotu do ostrych ćwiczeń po około roku czasu... ale forma się sama nie zrobibilibili lubi tę wiadomość