2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój to ze dwa miesiące się starał bo ciągle mu odmawialam myślałam że żartuje sobie ze mnie. Ale wkoncu powiedziałam możemy spróbować
Niusia1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBilibili Kacper fan Marvela? Ja uwielbiam i DC też!
My mało romantycznie, bo byłam ekspedientką w sklepie a on mieszkał zaraz przy tym sklepieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 20:38
Szczęśliwa_Mama, bilibili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiusia1 wrote:Madzix coś czuje że "przyjaciółce" się Darek/Max podobał sese...
Ancyskowa oba imiona bardzo ładne! Zawsze sobie wyobrażałam jak wyglądają takie ćwiczenia dla ciężarnych i myślę że wygląda to uroczo hihi, takie brzuchatki wykonujące takie same ruchy
Dziękuję za kciuki, przydadzą się.
tak i jeszcze do tego klamała mi w żywe oczy wmawiała mi cos czego nie powiedzialam a Darek wogole nie był nia zainteresowany. ale widocznie tak mialo byc. nic sie nie dziee przez przypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 21:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to wczoraj wieczorem odreagowałam stres, otworzyłam sobie winko i wypiłam dwie lampki, ten tydzień w pracy był dla mnie straszny. Mój mąż ma taki rytuał, że w piątki zawsze je jakieś paskudztwo typu pizza, kebab, albo coś z KFC, bo mamy niemalże pod domem, więc wczoraj on sobie jadł pizzę i pił piwo, a ja winko i zjadłam sobie serek pleśniowy do wina. Raz na jakiś czas można
Dzisiaj rano nawet sobie nie pospałam, bo on już wstawał na 6tą do pracy, a jak ja się już wybudzę to nic ze spania.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy jesteśmy razem 10 lat, a w lipcu będzie 7 rocznica ślubu
Ja mam ochotę na pizzę, ale taką na słodko jak pracowałam lata temu w pizzerii to robiliśmy właśnie sobie taką ananas, brzoskwinia, trochę cukru i ser, bez sosu pomidorowego oczywiście... hmmm jaka ona była świetna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 09:55
-
nick nieaktualnyMi to jest najbardziej przykro, że nie miałam ślubu takiego jakbym chciała - tylko formalność podpisania dokumentów, nie było typowych oświadczyn, nie było takiego typowego pierścionka, bo to wszystko na szybko...
Ale obiecał mi, że jak on dojrzeje do ślubu kościelnego i wesela, to mi wszystko to zrekompensuje.
Jajku ta pizza to jakieś ekstremalne połączenie, chociaż ja z ananasem to lubię -
nick nieaktualnyRuda a czemu było wszystko na szybko?
Pizza świetna
Ja uwielbiam hawajską i salami z serem fetą
Ewela czekam na Twoją poniedziałkową wizytę
Fajnie jakby dzidzia pokazała co tam ma he heWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 11:38
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
RudaMaruda też jestem ciekawa czemu tak na szybko musieliscie? No i życzę Ci wymarzonego ślubu!
My w ogóle nie mamy ślubu, a ten "mąż" to już tak odruchowo.
Szczęśliwa ja bym nie tknęła owoców z serem. Ogólnie nie lubię połączeń słodko-słonych.
W sumie to nawet nie wiem ile czasu jesteśmy razem haha. Za to mąż pamięta dokładnie w co byłam ubrana jak pierwszy raz mnie zobaczył... typowy Asperger -
Niusia mój były teraz jest z laska ze sklepu która podrywala jak jeszcze z nim byłam. A niech sobie z nią będzie tylko żeby szanował.
My kościelnego pewnie też długo nie będziemy mieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŚlub był kiedyś tam w planach, ale nie był nam potrzebny, aż do czasu. Chcieliśmy kupić mieszkanie i się rozglądaliśmy i trafiła nam się okazja kupna domu w tych pieniądzach, ale temat był pilny. No i musieliśmy wziąć kredyt, a żeby mieć wyższą zdolność musiliśmy być małżeństwem i trzy tygodnie po decyzji byliśmy już w USC.
Mój były to była największa miłość mojego życia, strasznie mnie sponiewierało jak mnie zostawił. Byliśmy razem 4 lata, a okazało się, że jechał na dwa fronty, no i gdy wyszło to zostawił mnie dla tamtej drugiej. -
nick nieaktualny
-
Niusia1 wrote:Werni no ja wtedy dość długo tam pracowałam i powiem Ci że nawet zonaci faceci nie mają zahamowań... Ale niektórym kobietą żona totalnie nie przeszkadza
Miałam przez to okropne problemy z zaufaniem.
Niusia to tak jak ja dlatego zwlekalam z odpowiedzią.