2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dzięki za wszystkie życzenia zdrówka :-* Niestety tak jak myślałam rozłożyłam się
Szczęśliwa, możesz zmienić na pierwszej stronce ponieważ przełożyłam wizytę u swojej doktor. Jutro nie pójdę, bo tragicznie się czuję a i wyników też nie zrobię w chorobie, bo morfologia wyjdzie zafałszowana przez infekcję, na krzywą cukrową też może mieć wpływ. Niestety mojej doktor za tydzień nie ma i zapisała mnie dopiero za 2 tyg - 29 styczeń na 19:00. Całe szczęście, że tydzień temu byłam w Oce na połówkowym to jestem w miarę na świeżo po wizycie i te 2 tygodnie mogę teraz zaczekać z kolejną wizytą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 12:00
-
nick nieaktualnyEmi kurczę, to szybko wracaj do zdrowia.
Madzix jestem w szoku przez to co się stało wczoraj oby z tego wyszedł, i teraz już zawsze WOŚP w Gdańsku będzie kojarzony z tą sytuacją
Chłopak z firmy ochroniarskiej ma teraz mnóstwo wrogów... musiał zablokować fb bo mu pisali takie rzeczy że szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 13:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny !
Chciałabym do Was dołączyć. Kilka słów o mnie mam 25 lat, staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia, niestety na razie bezskutecznie już od 12 miesięcy. Chcemy zająć się poważniej tą sprawą ponieważ zaczynam się niepokoić. Jestem po badaniach hormonów, usg i ogólnie wszystko w normie, tsh wyszło 2,25 więc biorę jodid raz dziennie według zaleceń lekarza. Nic poza tym nie wyszło źle, ale zanim staraliśmy się o dziecko moje cykle były jak w zegarku 32 dni, a teraz wszystko się rozregulowało, cykle miałam nawet 76 dni, a ostatni 22, nie wiem co się dzieje, byłam o 3 różnych ginekologów i wszyscy jakby bagatelizują sprawę bo wyniki mam dobre, mąż też zrobił badania i u niego wszystko okej.
Chciałabym wybrać się na monitoring owulacji, dlatego chciałabym Was zapytać, czy któraś robiła i jak to wygląda? Czy jeżeli dziś mój 7 dc to mam szansę zrobić go jeszcze w tym cylku? Jeżeli tak to kiedy najlepiej? Ile razy w ciągu jednego cyklu? Bardzo proszę o pomoc, trzymam za wszystkie staraczki kciuki
-
Julka2019 wrote:Cześć dziewczyny !
Chciałabym do Was dołączyć. Kilka słów o mnie mam 25 lat, staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia, niestety na razie bezskutecznie już od 12 miesięcy. Chcemy zająć się poważniej tą sprawą ponieważ zaczynam się niepokoić. Jestem po badaniach hormonów, usg i ogólnie wszystko w normie, tsh wyszło 2,25 więc biorę jodid raz dziennie według zaleceń lekarza. Nic poza tym nie wyszło źle, ale zanim staraliśmy się o dziecko moje cykle były jak w zegarku 32 dni, a teraz wszystko się rozregulowało, cykle miałam nawet 76 dni, a ostatni 22, nie wiem co się dzieje, byłam o 3 różnych ginekologów i wszyscy jakby bagatelizują sprawę bo wyniki mam dobre, mąż też zrobił badania i u niego wszystko okej.
Chciałabym wybrać się na monitoring owulacji, dlatego chciałabym Was zapytać, czy któraś robiła i jak to wygląda? Czy jeżeli dziś mój 7 dc to mam szansę zrobić go jeszcze w tym cylku? Jeżeli tak to kiedy najlepiej? Ile razy w ciągu jednego cyklu? Bardzo proszę o pomoc, trzymam za wszystkie staraczki kciuki2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwela super że wszystko ok i gratuluję chłopca! Choć mój syn do 36 tc był dziewczyna haha
Julka ja chodzę na monitoringi. Mój gin mówi że najważniejsze żeby potwierdzić pęknięcie pęcherzyka, a nie tylko czy rośnie, bo niektórzy ginekolodzy tak robią.
Dziś byłam z dziećmi u pediatry (żona mojego ginekologa), i go spotkałam. Kazał mi jutro przyjść bo go "naszła myśl, tak spłynęła na niego" hahaha i muszę być jutro i koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 23:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Ruda jak 1 trening ??
Ja cwicze crossfit i jak mam przerwe to powrot jest mega ciezki!!
Wczoraj to był taki trening wprowadzający, żeby nie zrobić sobiw krzywdy, na razoe trenuje ze mną trenerka personalna, która jest moją dobrą znajomą i pomoże mi wrócić do formy, stopniowo. Wczoraj się trochę spociłam , ale to jeszcze nie jest to! Więc takie porządne dostawanie w tyłek jest jeszcze przede mną.
Na cross fit, też kiedyś chodziłam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny