2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się dzisiaj od szefa o tym dowiedziałam, bo mnie wezwał na rozmowę czy się stosuję do nowych wytycznych, po nowej optymalizacji mojego kierownika.
Wróciłam do domu i wyję jak bóbr, już nie chodzi mi o pieniądzę i premię, ale szacunek do mnie i do mojej pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzekazałam mu moje obowiązki odchodząc na zwolnienie lekarskie, on to wykorzystał. Dostał wszystko jak na tacy...
Eh, czekam na trening, bo mam o 20, może w ten sposób pozbędę się złych emocji.
Nic, muszę szukać pracy, nie dam rady pracować z kimś takim, poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk.
A on teraz na urlopie, na feriach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Parodka zdrówka!
A Ciebie Madzia też coś rozkłada ?
Ja wczoraj na teningu dostałam w tylek, dzisiaj mnie nogi i uda bolą.
Ja nie mam już słów na tą sytuację, nie wiem nawet jak to rozegrać....
nie Ruda tak mnie okres napitala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróci w poniedziałek to się rozmówimy, najwyżej popracuję do końca kwietnia, a w międzyczasie będę szukać czegoś innego.
Dowodów jako takich nie mam, pomysł był mój autorski i robiłam sobie swoje obliczenia w pliku, który pokazałam mu jak szłam na zwolnienie, że w momencie kiedy wrócę to chciałabym przeprowadzić badanie na maszynie czy to ma sens.
Mam świadka, technologa, którego pytałam o kilka szczegółów i on wie, że zwróciłam na to uwagę i zajmowałam się tym - on akurat wraca w kolejny poniedziałek z urlopu - no cóż, ferie.
A jak nie znajdę pracy do kwietnia, to się postaram zajść w ciążę jak najszybciej i przywalę im L4 od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 12:15
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny