2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Belgowie nie mają swojego języka, u nich 60% na 40% flamandzki i francuski. Po angielsku się dogadają, dzieci angielski znają jak na swój wiek dobrze. Poczatki to klasa przygotowawcza: polsko-belgijska. Ja sama nie znam flamandzkiego hehe tylko angielski. Nie wiem jak ja to ogarnę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa no on tam 7 lat jest to zna ale i tak większość po angielsku załatwia. Ja właśnie tego języka najbardziej się boję. Dlatego tyle czasu zwlekalam. Niby się uczyłam ale kurde nie wchodzi mi zupełnie. Myślę że jak tam pojadę to może szybciej zalapie niż suche formulki
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa nie dal mi jeszcze, na nastepnej wizycie pewnie dostane, bo chcial jeszcze przez te 2 tyg zibaczyc czy będzie postepowac czy stoi w miejscu. Kurczę to dopiero 15 tydzień. W pierwszej ciąży musialam lezec od 25 czy jakos tak. Ale teraz też mnie mocniej kontroluje pod tym wzgledem i moze dlatego juz zalecil odpoczywanie.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyJa się zebrałam i jadę zaraz do rodziców na weekend, mój mąż pojechał osłaniać skoki narciarskie w Zakopanym wczoraj wieczorem i wróci w poniedziałek rano. To co będę sama siedzieć ? A tak, dzień babci jest w poniedziałek, to jutro babcię odwiedzę, bo jedną jeszcze mam.
-
nick nieaktualnyBilibili no witaj po tej stronie rzeczywistości pewnie się wracać nie chciało co?
Ruda no pewnie, zawsze to weselej jak samej siedzieć
Parodka no to musisz się oszczędzać, nie ma rady. Ze skracaniem się szyjki dużo dziewczyn ma problemy.
Będzie dobrze!
Niusia oj to podziwiam tym bardziej
A czemu córka antybiotyk ma?
Moja w tamtym tygodniu nie była na balu przebierańców w przedszkolu, bo biegunkę miała. No nie wesoło...
U mnie córka wstała z kaszlem eh
Ładny początek feriiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa powiem Ci,ze lubie wracac do domu
Bylismy tam 2 tyg i to wystarczajaco dlugo jak na mnie
Juz dzieciaki tesknily do zabawek i psa i kota
Najgorzej bedzie w pon jak ruszy karuzela przedszkole-pracaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, pozwolicie, że się dołączę do was
Staramy się z mężem o dziecko od sierpnia, mam bardzo krótkie cykle (około 24 dni). 5 stycznia powinnam mieć okres- wyszła mi bardzo blada druga kreseczka na teście, 8 stycznia już normalnie widoczna, ale niestety 11 stycznia w nocy zaczęłam strasznie krwawić. Ginekolog potwierdził, że byłam w ciąży, ale niestety zarodek się nie zagnieździł Kazał odczekać 3 miesiące przed kolejnym staraniem, ale w sumie nie powiedział dlaczego... Jakbym miała dłuższe cykle to pewnie nawet bym nie wiedziała, że to poronienie a nie okresi od razu byśmy dalej działali Może któraś z was była w takiej sytuacji i pocieszy? nie dostałam skierowania na żadne badania, bo podobno za krótko się staramy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny