2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo pogadam z tym kolegą, on nawet był świadkiem tego jak mówiłam o swoich obluczeniach kierownikowi i pokazywałam mu je.
Mi najlepiej to by było zajść w tej pracy, no jak zmienię to na samym początku nowej to słabo. Chociaż mój mąż twierdzi, że jak wyjdzie afera o te testy, to mój kierownik może chcieć mnie usunąć, dlatego też sobie szukam jakiegoś zaplecza.
Niusia, tak mi przykro... to kiedy przyjedzie jak nie w lutym ?werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda podejrzewam że będziemy razem będziemy się starać mam 13 kwietnia owu planowo
Szczęśliwa jak powiem że wsiadam na rower i jadę do Belgii to mnie powtrzymacie, czy powiecie co mam że sobą zabrać? SeseseSzczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa nie, chcemy żeby dzieci już od września tam poszły do szkoły. Tylko nie wiemy czy się ze wszystkim wyrobimy. Bo dzieci mają moje nazwisko i on niebardzo może cokolwiek załatwić. Musimy im nazwiska zmienić i chyba wziąć ślub. Tylko kiedy jak go wiecznie nie ma
No i dzwonił właśnie że dostał awans, czyli więcej obowiązków i na pewno nie będzie mógł wracać jak zawsze. Szlag mnie trafi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 12:50
-
nick nieaktualnyCzyli się macie zamiar przeprowadzić wszyscy do Belgii ?
Ja czuję w kościach, że mój mąż wyskoczy z pierścionkiem w Walentynki, bo go przyłapałam na tym, że oglądał. Może uda mi się w tym życiu założyć tą białą sukienkęSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niusia kiepsko z tym Twoim mezem, ale jak to przejsciowe to przetrwacie.
Ja mialam dzisiaj wizytę. Dzieciątko zdrowe, ale szyjka krótka. Mam się jak najwięcej oszczędzać ale jeszcze nie leżeć plackiem chociaz i tak mnie to czeka. Boje sie ale staram sie byc dobrej mysli. Teraz mam przyjeżdżać jeszcze czesciej. Następna wizyta 4.02 o 15.40.
Aaa jeszcze zapytałam o poród, czy cc 6 lat temu jest wskazaniem do kolejnego. I powiedział ze poki co nie widzi przeciwwskazan do porodu sn ale dziecko jest jeszcze małe, bedzie trzeba obserwowac jak bedzie zachowywała sie blizna. Generalnie mam wybór. Jak nie czuje sie na silach chocby psychicznie to zrobimy cc.werni lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka, to super, że masz wybór chociaż!
Ja jak byłam raz cięta przy laparotomii, to lekarz od razu mi powiedział, że przy ewentualnej ciąży tylko cc wchodzi w grę.
W sumie wszystko ma swoje plusy i minusy. Najgorzej chyba jak dziecko jest duże i trzeba naturalnie urodzić, leżałam ostatnio 2 sali z dziewczyną, co najpierw kazali jej rodzić sn, a dziecko 4,5 kg, jak się nie dało to dopiero wtedy ją cięli. No ale jak tu pchać takie dziecko, co głowę miało wielkości grejpfruta ? -
nick nieaktualny