2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Poszlismy spac o 1 !!
Ratunku zaraz usne na siedzaco :p
Dzieci w przedszkolu, ja w pracy...
czasem przydalby sie urlop po urlopie
dlatego za zawsze tak planuje urlopy zeby jeden dzien miesc na ogarniecie sie. no ale u Was jeszcze zmiana czasu dala się we znaki no i dzieci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze mam pytanie do dziewczyn co mają już dzieci, wczoraj przed spaniem się zastanawiałam. Jak to było u was z pierwszym dzieckiem, pomagał wam ktoś typu mama/teściowa? Ja niestety raczej nie będę miała co na to liczyć. Moja mama pracuje i mieszka 200 km ode mnie, a teściowa też pracuje...
Zastanawiam się, bo boję się, że sama nie podołam w razie czegoś.
Przed spaniem takie myśli miałam, bo zaczęłam czytać o macierzyństwie, no i samotna noc...
-
nick nieaktualny
-
Kochana ja na przyklad mialam pomoc Meża, Teściowej,Teścia i w razie potrzeby mojej Mamy ale powiem ci szczerze,ze nie korzystalam z ich pomocy - oczywiscie procz Meza wszystko chcialam sam
Dasz rade jak kazda z nas i napewno sie w tym zadaniu swietnie odnajdziesz !!RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
Kochana daj spokoj!!!
Dr Google to najgorszy lekarz swiata wedlug tego co z nim wyczytam i wedlug miliona Matek Wariatek ja i moje dzieci dawno powinnismy byc na drugiej stronie mozesz czuc sie nieprzygotowana ale to dziwne Uczucia mojaja w chwili kiedy przytulic swoje dziecko
Zatem daj spokoj z szukaniem w necie czy dasz rade bo DASZMoje Szczescia
[img][/img] -
Hej.
Sytyacja w sensie staran rozumiem ?:p
Hm ... no niby styczen a ja jakas niezdecydowana mega nadal nie wiem czy chce juz . Mam znow plany na caly rok ale tak mozna w sumie tez co roku myslec i mowic i dojde do 30 stki bez drugiego baczka .
Sypiamy bez zabezpieczenia normalnie wiec jak sie " trafi " to bd , ze tak nie ladnie powuem . Mozna powiedziec ze bez stresowo i napinki jakiejs ale staraniami bym tego nienazwala vhcoiaz maz mega chce . Naprawde mega ! I dzis powiefziak ze mi nie podaruje i mam sie szykowav na upojna noc hahaha bo od rana juz nabral chetki ale nie wie ze planowo powinnam jutro miec owulke hahahaha ciekawe co to bd .
Jezeli owulacja bd jutro a okres sie spozni 2 dni to bd testowac 6-7 luty . Dam zbac napewno.
Ruda Ja mieszkam 2 tys km od rodziny calej , jestesmy sami jak palce w dupie przyslowiowej.
Ja bylam w pl jak maly sie urodzil ale pomoc mialam tylko u many taka ze jak jechalam do szkoly ( bo konczylam szkole , mialam ostatnie egzaminy ) na pare h to posiedziala z malym ale to bylo 4 razy na egzamin tylko . takto sama samiusienka a wrocilam zaraz do uk i tez sama . Dalam rade i dam z kolejnym sama tu w uk .
Kochana my to silne babki jestesmy . Poradzimy sobie Ty tez nie martw sie .