2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusiak a papuguj
Pierozki mniamciś . Kocham .
No troche podchodzi pod samotna matke , bd szczera ale czasem tak bywa. Ja mase razy jadac do pl czy cos bylam sama z malym kilka tyg. Najdluzej 16 po dwa razy az w koncu D dojechal. Raz w ciazy i raz po porodzie . Coz czasem nie mamy na to wiekszego wplywu. Jak to sie mowi cos za cos szczegolnie jak pracuje sie zagranica a raczej jedna osoba .
Boze chyba idzie mi owulacja , zaczyna mnie momentami taki bol lapac w podbrzuszu. -
Bibi rozumiem ... tez kiedys nie jeden raz nie dwa nawet w ten sposob sie poczulam i po tym postanowilam wlasnie ze bez sensu takie cos . Trzeba normalnie funkcjonowac i kochac sie . Starajac ok ale bez spiecia i napiecia bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Musisz ciutke odpuscic.
Zawsze mozesz powiedziec co myslisz . Wiekszosc z Nas jest anonimowa a obcemu latwiej sie wygadac . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem w pracy od 6tej i nie wyjdę pewnie przed 16... przypał za przypalem...
Własnie jem pierwszy posiłek od rana, mozzarellkę z pomidorkami, oliwą i bazylią.
Poczułam moje.ukochane Wlochy! Chyba sobie sprawdzę bilety lotnicze i czmychnę na jakiś weekend do Włoch.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super . Zwiedzilas troche wloch
Ja to jak pomysle ze mam te 5 h leciec w jedna stronr tylko na weekend to az mnir skreca hahaha ale odstresujemy sie chociaz . Ja loty dluzsze wole na dlugie wypady a nie chwilowe bo ogolnie lubie latac latam czrsto . -
Włochy to i mi się marzą wyjechać nawet na weekend to super sprawa.
Frida super wiadomość. Mój maluszek ma 3cm i tez ma się dobrze jutro jadę do przychodni po skierowania na badania. Ginka zostawiła w recepcji. Musze jeszcze ustalić godz. Na wizytę. -
Werni to trzymam kciuki żeby i u was wszystko było dobrze
Mnie cos dzis pobrzusze pobolewa nie wiem czemu. Może rozciąga się tam macica albo to dlatego ze kolejny termin okresu by wypadal? Wzięłam nospe i mam nadzieję że przejdzie.werni lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyZakręcona, byłam na wymianie studenckiej rok, później zaczęłam pracę, wlaściwie teraz pracuje w tej samej grupie firm co tam, tylko przenioslam sie do Polski. Był okres, że co drugi weekend latałam z Wloch i z poworotem, ale to tylko pół roku, bo tyle tam pracowałam.
No ale od wtedy jestem we Włoszech zakochana ❤
Mam męża chorego, po raz kolejny w tym sezonie, ugotowałam mu rosolek, ale ma 38 stopnii już i jutro lekarz. Pewnie sobie piątek wezmę urlop, bo on jak chory to mi umiera. Faktem jest, że ostatnio cały czas łapie jakieś przeziębienia czy jelitówki.
-
Frida czytałam chyba w apce albo gdzieś w necie ze to jest okres rozciągania macicy i pobolewa.
Ruda zdrówka dla męża. Niech pije tez herbatki z cytryną.Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny