2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra kombinacja ! Sprobuj ... nic nie szkodzi a mozesz wiele zyskac .
No Ja rozumiem doakonale bo sama mialam baprawde dosc ciezki tydzien . Niby nie ma zapierdzielu , braki w towarze wiec chyba bedzie przestoj ( czyt. Wolne przymusowe dla calej fabryki na jakis okres) a idz Pan ... taki zapieprz ostatnio mielismy wrzesien -listopad . Az ludzi z agencji dodatkowo wzieli do Nas na inne stanowiska takie pierdoly co byly do robienia musieli ogarnac . I nie ma bizi ? No jest i o zadnym przestoju mowy nie ma .
Po tym tyg sluchaj bola mnie nawet palce u rak nie wspominajac ze mam cholerne zakwasy calego ciala az chodzenie momentami sprawia mi bol . No coz . Taka praca ale mega ja lubie hehehe -
Cześć dziewczyny chciałam was spytać czy wy przed staraniem się o dziecko robilyscie jakieś badania? Czy dopiero jak coś było nie tak lub się nie udawało? Moje koleżanki są zdziwione, że robię takie w sumie podstawowe badania: cytologia, przeciwciała różyczki(nie chorowałam w dzieciństwie), tarczyca. Teraz planuje zbadać progesteron i prolaktyne, ponieważ mam plamienia przed okresem(pisalam już o tym). Boję się sytuacji, że teraz zaczniemy się starać zajde w ciążę i jeżeli poziom progesteronu nie jest taki jak powinien to niepotrzebnie naraże się na stres, nerwy, a może nawet na poronienie... Co wy myślicie o tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 13:48
Lajla -
Czesc dziewczynki bylam u Was sie przywitac kilka dni temu i pozniej zamilklam, ale juz wracam do Was. Troszke udalo mi sie nadgonic z tym co piszecie
Ja trzymam kciuki za kazda z Was, za starajace sie i te ktorym juz sie udalo
Ja dzisiaj mam płodne wiec sie staramy dzisiaj no a ze staramy sie o dziewczynke ( szansa przy dwoch synach jak wygrac w totolotka ) to badam testami owulacyjnymi sie i w dzien owu nie ma kopulacji
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale jak wyjdzie to sto procent ze trzeci chlopak
-
alexxandra84 wrote:Czesc dziewczynki bylam u Was sie przywitac kilka dni temu i pozniej zamilklam, ale juz wracam do Was. Troszke udalo mi sie nadgonic z tym co piszecie
Ja trzymam kciuki za kazda z Was, za starajace sie i te ktorym juz sie udalo
Ja dzisiaj mam płodne wiec sie staramy dzisiaj no a ze staramy sie o dziewczynke ( szansa przy dwoch synach jak wygrac w totolotka ) to badam testami owulacyjnymi sie i w dzien owu nie ma kopulacji
Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale jak wyjdzie to sto procent ze trzeci chlopakwerni, Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 mowisz ?? wiesz ja myslalam ze to zwieksza szanse na dana plec, ale skoro mowicie ze to bajki, to moze faktycznie odpoczcze to "planowanie" i zdam sie na to co pisane mi i tyle )
Dzieki za szczerosc doceniam19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak znam wasze podejście ale ja tam w to wierze
ja działałam w 100% z ksiażka " chlopiec czy dziewczynka" Karola Wójcika- przez odpowiednie tabl zmieniające ph , jedzenie, itp....
Jeśli każdy pisze to co myśli to i ja będę żyła sobie w tej bajceMoje Szczescia
[img][/img] -
bilibili wrote:Tak znam wasze podejście ale ja tam w to wierze
ja działałam w 100% z ksiażka " chlopiec czy dziewczynka" Karola Wójcika- przez odpowiednie tabl zmieniające ph , jedzenie, itp....
Jeśli każdy pisze to co myśli to i ja będę żyła sobie w tej bajce
hej no i postepujac zgodnie z ta ksiazka udalo Ci sie zaplanowac plec swoich pociech ?
-
nick nieaktualnyFajnie i pasuje do imienia starszego synka
Słuchałam kiedyś taki filmik o wybieraniu imienia, gdzie kobieta właśnie wybierała pod takim kątem pasowania imienia do reszty członków rodziny. No bo np. śmiesznie to wygladaj jak jeden chłopiec ma na imię Jaś, a drugi Brajanek19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
W 16 tyg gin mi powiedziała że na 80% chłopczyk, sama widziałam coś tam między nogami więc.. :p mówiła co prawda że nie jest pewna bo też pepowinka leciała między nogami ale raczej to siusiak. No i do potwierdzenia teraz. A mam usg 4 lutego, nastawilam się już na drugiego synka
-
No sorry ale kupowanie jakichś książek i planowane płci z książkami to głupota jak dla mnie. Starając się o dziecko powinnyśmy brać pod uwagę to że może być zarówno chłopiec jak i dziewczynka. A jeśli ktoś usilnie chce konkretną plec to niech sobie kupi pieska albo kotka i tą plec wybierze
ZakręconaOna, werni, Kattii, Niusia1, Parodka, Madzix88 lubią tę wiadomość
-
Ewela rozumiem Twoj punkt widzenia ale dla mnie kupowanie ksiazki glupota nie bylo
Bralam pod uwage,ze mimo to moze to byc chlopiec lub dziewczynka ale wierzylam,ze moze sie uda...
Czy kazdy moze wierzyc w co chce ???
Aleksandra tak najpierw chcialam chlopca a potem dziewczynke i tak mam
Gdybhm miala 2 chlopcow czy 2 dziewczynki kochalabym rownie mocno
A kota i psa rowniez mamMoje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnyJa to będę szczęśliwa, jeśli będę mieć dziecko, niezależnie chopiec czy dziewczynka. Jak się już dowiem, że jest to to oszaleję ze szczęścia
Planowania nie bedzie, tylko seks kiedy popadnie19ewelaaa89, werni, Niusia1, Parodka, Madzix88 lubią tę wiadomość