X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Nietypowa... Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2019, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Mam dwoje dzieci. Chłopca i dziewczynkę. Myślę nad dzieciątkiem. Fajnie by było gdybym w 2019 zaszła w ciążę:)

• bilibili Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda ten seks kiedy popadnie - cudna sprawa :D
    Nietypowa ile lat maja Twoje dzieci ?

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda i to jest dobre podejście do sprawy :)

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Nietypowa... Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2019, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek w tym roku 11 a córcia w tym roku dwa latka. I to jest przepaść między dziećmi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Tak znam wasze podejście :D <3 ale ja tam w to wierze :D
    ja działałam w 100% z ksiażka " chlopiec czy dziewczynka" Karola Wójcika- przez odpowiednie tabl zmieniające ph , jedzenie, <3 itp....
    Jeśli każdy pisze to co myśli to i ja :D będę żyła sobie w tej bajce :D
    AHAAAAA OKEY _ SPOKO ROZUMIEM O.o

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a0cb6bdec46.jpg

A pisali tam o planowaniu koloru skóry też ? O.o
    Nie ?
    Szkoda...
    Kolejne naiwne wydawałyby kase na stek bzdur a ci co piszą te książki cieszyliby się z takich ludzi którzy funduja im dostatnie życie...
    Żal patrzeć,żal czytać,żal srac...
    Może ciasteczko ? Nie ?! to sie kurwa wypchej ...sama wpierdole ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 21:06

• bilibili Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katii mysle,ze porada u odpowiedniego lekarza dobrze by Ci zrobila...

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Katii mysle,ze porada u odpowiedniego lekarza dobrze by Ci zrobila...
    Oczywiscie najlepiej u takiego który ma klepki pod kopułą i nie siedzi na ovu wypisujac takie bzdury jak ty :D
    Zalecam także zakup książek co to jest penis i pochwa a takze jak się kochać aby zajsc, kiedy nogi trzeba brac do góry, siła plemników,planowanie koloru skóry,planowanie blizniaków/trojaczków, zakup nowego mózgu...
    Ostatnie zalecam najbardziej a potem jak już to wszystko przerobisz napisz do autorów tych swietnych książek ile kasy wydałaś bedą mogli usiać i sie posmiac.
    A bym zapomniała pamietaj że zarost pipy i pitolka też ma znaczenie w trakcie staran !!!! <3 Amen

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:17

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha jestescie obie niemozliwe :D

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jebłam

Kattii, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hahahaha jestescie obie niemozliwe :D
    haha wybacz kochana ale jak ktos pisze o tym ze wierzy w jakies totalne bzdury i kupuje do tego ksiazki pisze mi ze ja powinnam udac sie do specjalisty po porade to ja nie wiem gdzie ona powinna sie wybrac... zaklad zamkniety w psychiatryku ? ! xD no kurwaaaa jakim glupim czlowiekiem trzeba byc aby wierzyc w rzeczy na które nawet biologia nie ma wplywu to trzeba byc totalnym glupkiem a potem takie bzdury swoim dzieciom bedzie wpajac... niech jeszcze zacznie sobie liczyc ile plemników jej do jaja leciało bo przeciez to też mozna zrobic ... paranoja co internety robią z ludzmi... daj im palec ujebią cała reke ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:27

Madzix88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaati! Wróciłaś !

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Kaaati! Wróciłaś !
    Nie ... nie wróciłam... weszłam przeczytać co za bzdury tu są pisane , dziewczyny dały mi znać na fejsie wiec mówie ok ide zobaczyć/przeczytać i oczom nie wierze że tacy ludzie na świecie chodzą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Nie ... nie wróciłam... weszłam przeczytać co za bzdury tu są pisane , dziewczyny dały mi znać na fejsie wiec mówie ok ide zobaczyć/przeczytać i oczom nie wierze że tacy ludzie na świecie chodzą ;)

A jak zdrówko i dzidziuś ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    A jak zdrówko i dzidziuś ? :)
    Dziękuje ze pytasz bardzo dobrze... wszystko ok

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry awanturnice :P
    Jak dzionek ? Jakies plany obiadowe ?

Ja w nocy ledwo spalam , tak strasznie kregoslup moj chory mnie zlapal :( witrzysko na dworze tez dawalo sie we znaki . Cala paleta na ogrodzie mi runela tak ze myslalam iz zawalu dostane .
    Rano sloneczko mega ale wiatr taki ze glowe urywa . Maz zaraz na silownie a matka bierze sie za sorzatanie ktorego wczoraj nir zrobilam . Musze schowek w lazience posprzatac i posegregowac kosmetyki , dorobic maz musi pulke . Mam tyvh kosmetykow tylr ze 3/4 nie uzywam . Zapasy hahaha glupia Ja .

Takto sprzatanko , musze cos na obiad wymodzic a nie bardzo mam pomysl . Tzn dla siebie bo chlopaki maja spagettii jeszcze . Chyba zrobie salatke z miesem grilowanym dla siebie . A pozniej troche ze soba porobie bo pazurki musze dziabnac i maseczke jakas . I tak o to minie niedziela i rano do oracy znow :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja ostatnio mam sporo zamówień to i czasu mniej. Aktualnie najgorsze- kolderka obciążeniowa... matkooo ile przy tym roboty!

Zakręcona tylko nie spaghetti haha moi mogliby jeść 7x w tygodniu. Nie wiem jak im to nie zbrzydnie.

RudaMaruda kciuki za rozmowę o pracę (karta przetargowa zawsze się przyda) i niech się pouklada po twojej myśli

Bilibili moja siostrzenica bardzo wierzy w to że można starać się o konkretną płeć, mimo że w ciąży z 3 synkiem hihi, a od początku "walczy" o córkę.
    Ale ja jako że mam w życiu dwoje aspegerow- interesujących się organizmami, to myślę że to czysta biologia. Inngo wytłumaczenia nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laska, ja to kupuje kosmetyki, nie używam, a później z kosmetyczki wyrzucam zeschnięte...

Do mnie zaraz przyjeżdżają rodzice, stary jak zwykle w pracy do 14stej.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2019, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja robie raz na jakis czas bo u mnie lubia ale nie jakos nagminnie jedza wiec raz w miesiacu albo na dwa to max :D

Ruda noooo , to mamy cos wspolnego. Teraz to ja sie igarnelam z tego ale szafka w lazirnce ma mase balsamow , kremow itp . Vzas poprzebierac i pouzywac wieksza czesc hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam sobie zaje**ste złote szpilki w Badurze, bo za 2 tygodnie mam wesele :D
    Jestem szczęśliwa. Tylko obcas 11 cm, przy moim wzroście, no ryzykowne.

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mieliśmy na obiad spaghetti carbonare, uwielbiamy :) nawet synek jaki komplement mi walnal, mówi mmm mama pyszne te twoje obiadki heheh :Da teraz lezymy i oglądamy garfilda :) dziś mąż idzie na nocke do pracy więc też sobie machne paznokcie później :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ