2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Tak znam wasze podejście ale ja tam w to wierze
ja działałam w 100% z ksiażka " chlopiec czy dziewczynka" Karola Wójcika- przez odpowiednie tabl zmieniające ph , jedzenie, itp....
Jeśli każdy pisze to co myśli to i ja będę żyła sobie w tej bajce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a0cb6bdec46.jpg
A pisali tam o planowaniu koloru skóry też ?
Nie ?
Szkoda...
Kolejne naiwne wydawałyby kase na stek bzdur a ci co piszą te książki cieszyliby się z takich ludzi którzy funduja im dostatnie życie...
Żal patrzeć,żal czytać,żal srac...
Może ciasteczko ? Nie ?! to sie kurwa wypchej ...sama wpierdole ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 21:06
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Katii mysle,ze porada u odpowiedniego lekarza dobrze by Ci zrobila...
Zalecam także zakup książek co to jest penis i pochwa a takze jak się kochać aby zajsc, kiedy nogi trzeba brac do góry, siła plemników,planowanie koloru skóry,planowanie blizniaków/trojaczków, zakup nowego mózgu...
Ostatnie zalecam najbardziej a potem jak już to wszystko przerobisz napisz do autorów tych swietnych książek ile kasy wydałaś bedą mogli usiać i sie posmiac.
A bym zapomniała pamietaj że zarost pipy i pitolka też ma znaczenie w trakcie staran !!!! AmenWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:17
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hahahaha jestescie obie niemozliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:27
Madzix88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry awanturnice
Jak dzionek ? Jakies plany obiadowe ?
Ja w nocy ledwo spalam , tak strasznie kregoslup moj chory mnie zlapal witrzysko na dworze tez dawalo sie we znaki . Cala paleta na ogrodzie mi runela tak ze myslalam iz zawalu dostane .
Rano sloneczko mega ale wiatr taki ze glowe urywa . Maz zaraz na silownie a matka bierze sie za sorzatanie ktorego wczoraj nir zrobilam . Musze schowek w lazience posprzatac i posegregowac kosmetyki , dorobic maz musi pulke . Mam tyvh kosmetykow tylr ze 3/4 nie uzywam . Zapasy hahaha glupia Ja .
Takto sprzatanko , musze cos na obiad wymodzic a nie bardzo mam pomysl . Tzn dla siebie bo chlopaki maja spagettii jeszcze . Chyba zrobie salatke z miesem grilowanym dla siebie . A pozniej troche ze soba porobie bo pazurki musze dziabnac i maseczke jakas . I tak o to minie niedziela i rano do oracy znow -
nick nieaktualnyDzień dobry, ja ostatnio mam sporo zamówień to i czasu mniej. Aktualnie najgorsze- kolderka obciążeniowa... matkooo ile przy tym roboty!
Zakręcona tylko nie spaghetti haha moi mogliby jeść 7x w tygodniu. Nie wiem jak im to nie zbrzydnie.
RudaMaruda kciuki za rozmowę o pracę (karta przetargowa zawsze się przyda) i niech się pouklada po twojej myśli
Bilibili moja siostrzenica bardzo wierzy w to że można starać się o konkretną płeć, mimo że w ciąży z 3 synkiem hihi, a od początku "walczy" o córkę.
Ale ja jako że mam w życiu dwoje aspegerow- interesujących się organizmami, to myślę że to czysta biologia. Inngo wytłumaczenia nie ma. -
nick nieaktualny
-
No ja robie raz na jakis czas bo u mnie lubia ale nie jakos nagminnie jedza wiec raz w miesiacu albo na dwa to max
Ruda noooo , to mamy cos wspolnego. Teraz to ja sie igarnelam z tego ale szafka w lazirnce ma mase balsamow , kremow itp . Vzas poprzebierac i pouzywac wieksza czesc hehe -
nick nieaktualny
-
A my mieliśmy na obiad spaghetti carbonare, uwielbiamy nawet synek jaki komplement mi walnal, mówi mmm mama pyszne te twoje obiadki heheh :Da teraz lezymy i oglądamy garfilda dziś mąż idzie na nocke do pracy więc też sobie machne paznokcie później