2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, my dziś u okulisty.
Na szczęście tylko mały plusik u córki na jednym oku, który raczej sam się koryguje. Będzie kontrol za kilka miesięcy.
Co do płci, to mój syn zmienil sobie w czasie ciąży... na ostatnim USG przed porodem usłyszałam "Pani coreczce urósł siusiak" haha
Więc co się nie da jak się daZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
Niusia1 wrote:Dzień dobry, my dziś u okulisty.
Na szczęście tylko mały plusik u córki na jednym oku, który raczej sam się koryguje. Będzie kontrol za kilka miesięcy.
Co do płci, to mój syn zmienil sobie w czasie ciąży... na ostatnim USG przed porodem usłyszałam "Pani coreczce urósł siusiak" haha
Więc co się nie da jak się da
-
nick nieaktualnyEwela na szczęście ja wszystko kupiłam na ostatnią chwilę, ale to co podostawalam to nosił, a dostałam nawet większe rzeczy. Mam jego zdjęcie z roczku w różowych sandałach hihi. Z tym że jak i córka nosiła Batmana, czerń i typowe chłopięce "polówki" (absolutnie nie chciała ubrać sukienki dopóki nie poszła do przedszkola), tak i on nosił różowe śpiochy. Teraz to już wiadomo, szyję im to co chcą, ale póki byli mali to jakoś nie przywiazywalam wagi. Byle było odpowiednio do pogody i czysto.
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiec tak: jest po owulacji. Torbielka urosla z 2 cm na 3,5 ale mówi ze najprawdopodobniej dlatego ze z tego jajnika byla owulacja. Potrwierdzimy to za miesac przy kolenym badaniu usg. Mam przyjsc z badaniem amh, estradiol, lh, fsh w połowie kolejnego cyklu. Mam w międzyczasie zapisac sie na laparo zeby juz termin leciał. Ale on podejrzewa ze od czasu jak badalam ostatnio czyli styczeń 2017 mocno spadlo bylo 7,5 amh - sugeruje mu to obraz usg. Jeśli amh będzie beznadziejne to on nie widzi sensu meczenia mnie laparo bo nie będzie widzial nadziei w iui tylko odrazu invitro. Wiec wsumie tyle. Mam zapisac sie na laparo i przyjsc z wynikami za miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny