2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, my dziś u okulisty.
Na szczęście tylko mały plusik u córki na jednym oku, który raczej sam się koryguje. Będzie kontrol za kilka miesięcy.
Co do płci, to mój syn zmienil sobie w czasie ciąży... na ostatnim USG przed porodem usłyszałam "Pani coreczce urósł siusiak" haha
Więc co się nie da jak się daZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
Niusia1 wrote:Dzień dobry, my dziś u okulisty.
Na szczęście tylko mały plusik u córki na jednym oku, który raczej sam się koryguje. Będzie kontrol za kilka miesięcy.
Co do płci, to mój syn zmienil sobie w czasie ciąży... na ostatnim USG przed porodem usłyszałam "Pani coreczce urósł siusiak" haha
Więc co się nie da jak się dazdarzają sie pomylki ale dziecko to dziecko, nie ważne kto się urodzi.
to synek w różu chodził? xD
-
nick nieaktualnyEwela na szczęście ja wszystko kupiłam na ostatnią chwilę, ale to co podostawalam to nosił, a dostałam nawet większe rzeczy. Mam jego zdjęcie z roczku w różowych sandałach hihi. Z tym że jak i córka nosiła Batmana, czerń i typowe chłopięce "polówki" (absolutnie nie chciała ubrać sukienki dopóki nie poszła do przedszkola), tak i on nosił różowe śpiochy. Teraz to już wiadomo, szyję im to co chcą, ale póki byli mali to jakoś nie przywiazywalam wagi. Byle było odpowiednio do pogody i czysto.
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiec tak: jest po owulacji. Torbielka urosla z 2 cm na 3,5 ale mówi ze najprawdopodobniej dlatego ze z tego jajnika byla owulacja. Potrwierdzimy to za miesac przy kolenym badaniu usg. Mam przyjsc z badaniem amh, estradiol, lh, fsh w połowie kolejnego cyklu. Mam w międzyczasie zapisac sie na laparo zeby juz termin leciał. Ale on podejrzewa ze od czasu jak badalam ostatnio czyli styczeń 2017 mocno spadlo bylo 7,5 amh - sugeruje mu to obraz usg. Jeśli amh będzie beznadziejne to on nie widzi sensu meczenia mnie laparo bo nie będzie widzial nadziei w iui tylko odrazu invitro. Wiec wsumie tyle. Mam zapisac sie na laparo i przyjsc z wynikami za miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny