2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niusia hahahaha brawo Ty .
Madzix kciuki mocne trzymam bedzie dobrze . Ja mialam tez amh chu*** i na in vitro nas wysylali juz a zaszlam w tym samym miesiacu sama bez pomocy niczyjej . Mimo wczesniejszego leczenia ciezkiego i wyroku in vitro. Wierze w Was -
nick nieaktualny
-
Rany boskie ... jak to zgniecione pluca ?
Rozumiem ze wczesniaki skrajne rodzace sie tak wczesnie maja nie wyrosniete pluca ale zgniecione ? Przypadkiem nie zrobili cos przy porodzie ?
I tak duzo wazy jak na ten tydzien wiec wagowo by sobie poradzilo ale cala reszta oby maluszek przezyl . Mocne kciuki za jej zdrowko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda oby wszystko jak najszybciej się ułożyło i maluch caly i zdrowy wrocil do domu. Kolezanka miala rozwiazana ciaze wczesniej ze względu na jakieś komplikacje ktore wyszly na usg? Czy w tej Warszawie leżała juz na podtrzymaniu i miała przedwczesny poród?19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyLeżała w szpitalu, bo wyszły niepokojące rzeczy na usg i szukali przyczyny robiąc badania genetyczne, wczoraj dostała strasznych skurczy i zaczęła krwawić.
Dziecko ma źle ułożone/przesunięte organy wewnętrzne i zgniecione płuca.
Dodam, że w rodzinie u koleżanki zdarzały się często choroby genetyczne.. -
RudaMaruda25 wrote:Leżała w szpitalu, bo wyszły niepokojące rzeczy na usg i szukali przyczyny robiąc badania genetyczne, wczoraj dostała strasznych skurczy i zaczęła krwawić.
Dziecko ma źle ułożone/przesunięte organy wewnętrzne i zgniecione płuca.
Dodam, że w rodzinie u koleżanki zdarzały się często choroby genetyczne.. -
nick nieaktualnyNo właśnie wiele nie wiem i trochę nie chcę dopytywać, wiadoma sprawa....
Mogę jedynie trzymać kcuki za jej maluszka.
A tak w ogóle dziewczyny to zapisałam się na studia, nie wiem jak to pogodzę, ale spróbuję. 1,5 roku to nie wieczność, a z zaocznymi to nawet w ciąży sobie poradzę. -
Super
Jak nie poradzisz jak poradzisz , ja szkole rowniez konczylam bedac w ciazy i latalam z uk do pl dodatkowo co rusz na egzaminy semestralne a ostatni egzamin mialam w terminie porodu . Dokladnie 24.10 hahaha ale dyrektor mi przesunal na styczen bo powiedzial ze nie chce mnie stresowac a zarazem porodu odbierac :p wiec oskar mial 2 miesiace jak zakOnczylam ostatni egzamin . Dalam rade ? Bez problemu . Dasz i tyParodka lubi tę wiadomość
-
Ja tez z tych studiujacych w ciąży i po ciąży. zaszlam w 1 ciążę na 1 roku a ze ciaza problemowa to sesje przedluzalam i caly 2 semestr zdawalam indywidualnie jak juz młody byl na swiecie. Ciężko bylo, tak samo jak przez kolejne 4 lata z dzieckiem domem pracą i mężem przewaznie poza domem, ale sie dalo. a Ty robisz jakąś podyplomowke ze będzie trwala 1,5 roku? Czy to magisterka?19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyJa ogólnie skończyłam studia I stopnia inżynierskie, zaczełam II stopnia, ale z racji,że wtedy wyjeżdżałam do Włoch to je zawaliłam i olałam temat, więc teraz chcę zrobić uzupełniające magisterskie. No i chciałabym coś w temacie w jakim pracuję, więc idę na Zarządzanie i Inż. Produkcji.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piszę tu pierwszy raz :p
Wczoraj poszłam na usg sprawdzić czy jestem już po ovu bo kolejny test ovu z rzędu (piąty) jest pozytywny, lek. powiedział że jest c.żółte w prawym jajniku , endometrium 10mm , nie wiem co o tym myśleć
może od Was coś się dowiem kochane , z góry dziekuję ❤shelikeastars