2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstałam po tym panieńskim, czuję się jakby po mnie czołg przejechał....
Dawno się tak nie upiłam, ale jak to powiedziała inna uczestniczka - to jak żałoba, bo kolejna przepadła
Aaaa i zmieniłam te włosy, zeszłam z długości i zrobiłam sobie sombre, różnica widoczna, na co mój stary mistrz komplemwntów "nawet spoko wyglądasz".Parodka, Niusia1 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Dokladnie , obawy sa zawsze . Najpierw w ciazy a pozniej martwimy sie juz cale zycie o swoje dzieci. Taki nasz los
Ruda fajnie , ze sie wybawilas z tym ze kac morderca nie ma serca hahaha . Na kaca wypij aspiryne . To cos co zawsze mi bardzo pomagalo .
A tekst dobry hahahahahaParodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, przepadłam na jakiś czas.. bo u nas się pokomplikowało.. Mąż ma złe wyniki heh.. ale walczymy dalej, tzn. ja czekam teraz na okres a w następnym cyklu hsg..
RudaMaruda25 zmiana włosów super opcja, zawsze to jakaś odmiana i można się lepiej poczućWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 19:38
-
Witam wszystkie dziewczyny !
Jestem tutaj nowa i chciałabym dołączyć do Was
Moja historia po krotce
4 poronienie ciąży biochemicznej w styczniu 2019
Wysokie komórki NK oraz homocysteina, mutacja genu A1289c
Jutro pierwsze szczepienie limfocytami męża
anna1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracam właśnie z kontroli od ginekologa, właśnie się dowiedziałam, że mam skończyć ostatnie opakowanie pigułek i mogę je bezpiecznie odstawić! Jestem zagojona wewnątrz i nie ma żadnych przeciwwskazań, chciałam sobie też dzisiaj zrobić badania krwi, ale od soboty po spożyciu dużej ilości %%% lepiej nie. Tak czy inaczej, za miesiąc działam!!!
Parodka, Ag1988, werni, Niusia1 lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po ginie. Szyjka sie trzyma, nic sie nie pogorszyło. Kolejna wizyta 20.02 - samo mierzenie szyjki, a nastepna 4.03 juz normalna.
No i będziemy mieli drugiego synka19ewelaaa89, werni, Niusia1, Frida91 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 dziękuję Trzymam za Ciebie mocno kciuki! oby Wam się szybciutko udało, a ciąża była nudna jak flaki z olejem
Parodka - pięknie
Ja odebrałam wyniki wymazu (tym razem się udało, bo ostatnio kurier zgubił moją próbkę.. ) - infekcja niestety.. także leczę się od dziś przez 12 dni albo ile tam będzie do okresu.. a potem hsg.. No nic, oby po tym wszystkim ciąża moja była nuuuuudna i spokojna..RudaMaruda25, Parodka lubią tę wiadomość
-
Ruda i Parodka dobre wiadomości
Faktycznie sami prawie chłopcy będą
Ag wyleczysz i będzie ciaza tez właśnie taki plan miałam zeby wyleczyć infekcje i zrobić hsg. No ale wkoncu tylko to 1 zrobiłamAg1988, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny