2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapraszamy na watek starania o drugiego maluszka. Jestem twoja rowiesnicą, tez mam Wojtka tylko o rok starszego od twojego tez z marca! Teraz juz jakies 14czy15miesiecy staran o drugie u mnie i..nicSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPowiem wam szczerze,ze ta moja koleżanka musi mieć coś genetyczne, jej mamie tez dwójka pierwszych dzieci zmarła po porodzie, a siostra miała bardzo chore dziecko, które zmarło w wieku 8 lat.
Smutne, ale takie jest życie...
Czasami się zastanawiam, czy jeśli to dziecko miałoby być bardzo chore i bardzo męczyć -
Czesc wszystkim .
Co u Was ? Jakos ostatnio gadki sie nie kleja na grupie .
U Mnie ok , mam 2 dc . Okres spoznil sie 5 dni az hehe .
Od ranca polatalam po chalupie , prania porobilam , naszykowalam na obiad wszystko . Salatke do znajomej zrobilam bo dzisiaj ide na babski wieczor z laskami z pracy wiec kazda cos przygotowuje do zarelka .
Aktualnie leze w wannie z maseczka na twarzy i odpoczywam . Jak to w sobote nalezy haha . Do 16 mam czas na wyszykowanie sie wiec chwila relaxu . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mnie to był jeden z lepszych weekendów, wczoraj ten koncert, mimo że nie przepadam za disco polo.
No a dzisiaj obiad u teściów.
Nie układało nam się z mężem źle ostatnio, ale po roku związku i następnie 5ciu latach mieliśy kryzysy i chyba właśnie sobie zdałam sprawę, że po tym ostatnim nie ma już śladu.
Tylko pełnej rodziny brakuje mi całkowicie do szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 18:48
-
nick nieaktualnyByłam wczoraj u dentysty, strasznie bolały mnie dziąsła i czułam taki totalnie metaliczny posmak w ustach, bałam się, że to coś strasznego, bo na punkcie zębów to mam teraz przekręcone w głowie, jak widzę jakie mój mąż ma ostatnio problemy z tym tematem.
A Pani Stomatolog do mnie, że wyjścia są dwa, albo jestem w ciąży i to od hormonów, albo uczuliła mnie pasta.
Niby biorę anty, miałam krwawienie 2 tyg. temu, ale to krawienie jakieś takie skąpe było. To sobie nawrkęcałam jakieś bożej łaski, zrobiłam test.
Teraz już wiem jedno - muszę zmienić pastę -
Hej dziewczyny wczoraj byłam na usg i robiłam test pappa wyniki czwartek piątek. Wszystko bardzo ładnie wyglądało.
RudaMaruda25, Frida91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku ja nienawidzę rodzynek. Winogrono spoko,ale rodzynki to największe paskudztwo świata. Jak wyczuje to odruch wymiotny.
A najgorzej jak moja teściowa robi sernik, to jeszcze te rodzynki takie rozmoknięte.
Fuujka.
Ja z kolei strasznie lubię cebulę, we wszystkim musi być, w kanapce, wszędzie
Ehhh, dzisiaj o 16:00 znów dentysta. Niby zawsze o zęby dbałam, ale teraz tak jak mam wyczyszone z powodu tych dolegliwości to jak nigdy. A najbardziej mnie bolą w pracy i mój mi mówi, że to może reakcja na stres. Bo dentysta w środe nie widziała nic niepokojącego, a ja tego uczucia znieść nie potrafię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 07:04
-
nick nieaktualny