2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDostał zjebę, bo jak inaczej, to jest taka zagrywka, że niby ząb i żebym nie miała pretensji.
Ja jak już obiecałam koleżance to jej nie wystawię.
Chyba lepiej żebym poszła na chwilę niż w ogóle, bo to chamówa po całości.
Nasłuchał się ode mnie i chyba mu rura mięknie i pójdzie ze mną, chociażby na chwilę. A to wszystko przez to, że on się strasznie nie lubi z przyszłym mężem mojej koleżanki i towarzystwo średnio mu odpowiada. Ale nie mam dla niego usprawiedliwienia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiii no siemaa xD ej w ogóle chyba nasza założycielka grupy raczej do nas nie wróci. :p Także pierwsza stronka nie będzie aktualizowana heh a ja mam polowkowe w pon i dowiem się w końcu na sto procent kto tam sie ukrywa. Czy potwierdzi sie chłopczyk czy wręcz przeciwnie xD
werni, Kattii lubią tę wiadomość
-
Hejooooo.
Ewela no raczej nie wroci chyba , ze nas nie mile zaskoczy hahahahahahahaha.
Kattii sypiesz sie juz jak blok w czeczeni powoli juz niebawem koniec chodzenia z brzuszkiem .
Ruda jasne ze nie ma co cisnieniowac sie . Powoli rozpoczac starania na luzie . Milo sie mozna wtedy zaskoczyc19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My z mezem dziś na urodziny do mojej mamuśki ruszamy i też trochę dobrych rzeczy się poje:) bo ze mnie marna kucharka a z męża jeszcze gorsza słuchajcie dziewczyny a wasi faceci brali lub biorą jakieś witaminki na płodność? Ja mojemu wciskam salfazin.Lajla
-
nick nieaktualny
-
Mój lubi piwo. Nie to że codziennie, ale weekend bez piwka to weekend stracony haha nie powiem bo ja też lubię wino i często w weekendy się raczylam ale teraz podczas staranek ograniczyłam znacznie. Mężowi też ograniczyłam haha czasami się buntuje ale no niestety coś za cośLajla
-
Pamietajcie zeby nie popadac w paranoje . cos od zycia kazdemu sie nalezy taka prawda a nie robi zadne nic tragicznego i w ogromnych ilosciach .
Moj maz teraz nic nie bierze ale on jest fit od zawsze on nie pali nie pije i zdrowo sie odzywia wiec narazie witaminek nie bierze . Kiedys mu dawalam jak o malego sie staralismy to sam chetnie bral i lekarz mu zalecil dodatkowo dla sportowcow to jest dobre body max czy jakos tak