2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój mąż bierze jakieś witaminy też dla sportowców, bo trenuje boks i ogólnie jest bardzo aktywny sportowo, przez długi czas grał w piłkę nożną w klubie, może nie jakimś super znanym, ale grał
No i ma te swoje witaminki, ale strasznie moczopędne działania mają.
Ehhh jakbym go jeszcze tych fajek oduczyła... -
Ruda wiesz co ... sama jestem palaczem od lat . Rzucilam na prawie 4 lata palenie przed ciaza z Oskarkiem . Ok roku nie palilam jak zaszlam potem po 3 latach kolejnych zaczelam znow palic ... po co ? Dla checy , ciekawa bylam jak smakuje po tylu latach i o . Zaczelam na nowo . Tak pale znow 1,5 roku ponad ale postanowilam ze rzucam . Koncze paczki ktore mi zostaly i sprobuje nie palic znow . Chce ale ciezko to widze bo gwneralnie mala motywacja we mnoe z tym jest ale bede probowac . Tak samo Twoj maz , Ty go nie oduczysz za cholere ... to musi byc swiadoma jego decyzja i mega wielka sila samozaparcia . A rozmawialas z nim czy chce rzucic w oogole ?
-
19ewelaaa89 wrote:Ruda a próbował z e papierosami? Bądź co bądź, zawsze to mniejsze zło.
-
nick nieaktualnyOn sam mówi, że trzeba kiedyś rzucić to dziadostwo.. sama też paliłam, ale w momencie kiedy zaczęłam mieć zabiegi i operacje to rzuciłam.
Nie powiem przeszkadza mi trochę, bo zapach... no i w domu ma zakaz palenia
Ja go na siłę nie będę zmuszać, bo znając go to groźbą i ciągłym narzekaniem nie wskóram nic, on musi chcieć sam. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Przepraszam że wchodzę w wątek ale mam kilka pytań odnośnie laparotomii do RudaMaruda25, niedługo mnie czeka ten zabieg i chcę się do niego przygotować jak najlepiej. Boję się strasznie bo mam sporego mięśniaka ale niestety jest przyczyną moich niepowodzeń i muszę się go pozbyć. Czy mogłabyś mi napisać jak wyglądało to u Ciebie na prv? Jeśli tak to bd bardzo wdzięczna. Pozdrawiam wszystkie starające jak i zafasolkowanewerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii no siemaa xD ej w ogóle chyba nasza założycielka grupy raczej do nas nie wróci. :p Także pierwsza stronka nie będzie aktualizowana heh a ja mam polowkowe w pon i dowiem się w końcu na sto procent kto tam sie ukrywa. Czy potwierdzi sie chłopczyk czy wręcz przeciwnie xD
19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Milcz! Odezwała się ta która sie wypisała pfff xD ja widnieje póki co na pierwszej stronie haha taki mnie zaszczyt kopnął
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda rozumiem . No palenie w domu boze fuuuu ... u mnie nigdy nie wchodzilo w gre i nie wejdzie . Smrod na.maksa wszysyko w scianach . Dramat .
Kattii zgadzam sie w stu procentach . Ewelina tchorzu nie kasuj postow hahahahaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona, to nawet jak on pali na balkonie to mi to przeszkadza, bo to wszystko wchodzi.
Ale dopiero jak rzuciłam palenie poczułam, jaki to okropny smród, no i na balkonie zasadzone "petunie"...
Całe szczęście, że nie pali jakoś dużo...
Nie wiedziałam, ze można post usunąć! wcześniej jak chciałam swój, to go edytowałam i zostawiałam samą kropkę
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny co tam nowego u was? Kattii wrocilas na dobre czy na chwilę?
Ja dziś byłam na usg i wygląda na to że będzie dziewuszka19ewelaaa89, RudaMaruda25, werni, Kattii, ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
O Rose co tam u Ciebie słychać wpadaj do nas częściej widzę ze jednak zdecydowalas się na zabieg trzymam kciuki
Frida kolejna dziewuszka bo jak narazie jest większość chłopaków. Dziewczyny będą miały w kim wybieraćFrida91 lubi tę wiadomość