X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dontej pory bierze witaminy vitotal men :) dobrze się po nich czuje :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż bierze jakieś witaminy też dla sportowców, bo trenuje boks i ogólnie jest bardzo aktywny sportowo, przez długi czas grał w piłkę nożną w klubie, może nie jakimś super znanym, ale grał :D
    No i ma te swoje witaminki, ale strasznie moczopędne działania mają.
    Ehhh jakbym go jeszcze tych fajek oduczyła...

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda a próbował z e papierosami? Bądź co bądź, zawsze to mniejsze zło.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda wiesz co ... sama jestem palaczem od lat . Rzucilam na prawie 4 lata palenie przed ciaza z Oskarkiem . Ok roku nie palilam jak zaszlam potem po 3 latach kolejnych zaczelam znow palic ... po co ? Dla checy , ciekawa bylam jak smakuje po tylu latach i o . Zaczelam na nowo . Tak pale znow 1,5 roku ponad ale postanowilam ze rzucam . Koncze paczki ktore mi zostaly i sprobuje nie palic znow . Chce ale ciezko to widze bo gwneralnie mala motywacja we mnoe z tym jest ale bede probowac . Tak samo Twoj maz , Ty go nie oduczysz za cholere ... to musi byc swiadoma jego decyzja i mega wielka sila samozaparcia . A rozmawialas z nim czy chce rzucic w oogole ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ruda a próbował z e papierosami? Bądź co bądź, zawsze to mniejsze zło.
    Nooo mniejsze niby bo nie ma tych syfow wielkich co w zwuklym papierosie za to nikotyny jest 10000000 razy wiecej niz w zwyklym papierosie . Pozatym olejki tez sa chemiczne dosc bardzo :( i to zle i to tak naprawde

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On sam mówi, że trzeba kiedyś rzucić to dziadostwo.. sama też paliłam, ale w momencie kiedy zaczęłam mieć zabiegi i operacje to rzuciłam.
    Nie powiem przeszkadza mi trochę, bo zapach... no i w domu ma zakaz palenia

Ja go na siłę nie będę zmuszać, bo znając go to groźbą i ciągłym narzekaniem nie wskóram nic, on musi chcieć sam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Przepraszam że wchodzę w wątek ale mam kilka pytań odnośnie laparotomii do RudaMaruda25, niedługo mnie czeka ten zabieg i chcę się do niego przygotować jak najlepiej. Boję się strasznie bo mam sporego mięśniaka ale niestety jest przyczyną moich niepowodzeń i muszę się go pozbyć. Czy mogłabyś mi napisać jak wyglądało to u Ciebie na prv? Jeśli tak to bd bardzo wdzięczna. Pozdrawiam wszystkie starające jak i zafasolkowane :) <3

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose87, napisz mi na priv, co chcesz wiedzieć, a postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Chodzi Ci o miomektomię laparpskopową czy metodą laparotomii ?

Wysłałam Ci zaproszenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 07:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Rose87, napisz mi na priv, co chcesz wiedzieć, a postaram się odpowiedzieć na każde pytanie. Chodzi Ci o miomektomię laparpskopową czy metodą laparotomii ?

Wysłałam Ci zaproszenie :)

Dziękuję, przyjęłam i już piszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katiii no siemaa xD ej w ogóle chyba nasza założycielka grupy raczej do nas nie wróci. :p Także pierwsza stronka nie będzie aktualizowana :D heh a ja mam polowkowe w pon i dowiem się w końcu na sto procent kto tam sie ukrywa. Czy potwierdzi sie chłopczyk czy wręcz przeciwnie xD
    I kto by ja tu chciał xD wez w ogóle szkoda ze jej tak usunac nie mozna haha

19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Milcz! Odezwała się ta która sie wypisała pfff xD ja widnieje póki co na pierwszej stronie haha taki mnie zaszczyt kopnął :D
    Wypisałam owszem bo nie zamierzam widniec na jakiejś stronie u dwulicowej laseczki która łapie doły z powodu płci xD No wybacz wolę otoczenie bardziej normalnych ludzi haha :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie żeś kuzwa usuneła swojego posta tchórzu !!! xD :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda rozumiem . No palenie w domu boze fuuuu ... u mnie nigdy nie wchodzilo w gre i nie wejdzie . Smrod na.maksa wszysyko w scianach . Dramat .

Kattii zgadzam sie w stu procentach . Ewelina tchorzu nie kasuj postow hahahaha

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, to nawet jak on pali na balkonie to mi to przeszkadza, bo to wszystko wchodzi.
    Ale dopiero jak rzuciłam palenie poczułam, jaki to okropny smród, no i na balkonie zasadzone "petunie"...
    Całe szczęście, że nie pali jakoś dużo...

Nie wiedziałam, ze można post usunąć! wcześniej jak chciałam swój, to go edytowałam i zostawiałam samą kropkę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha wywalic to ona moze tylko z listy na pierwszej stronie ot cala jej władza xD a tutaj spamic może każdy i nie ma na to wpływu haha wiec koło tyłka mi to lata bo moze mnie tylko połaskotac xD

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah usunelam bo nie wiedziałam czy chodziło Ci o mnie czy o szczęśliwa w pierwszym poście :D nie zajarzylam lol :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie wyzywaj dobre?? XD

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) co tam nowego u was? Kattii wrocilas na dobre czy na chwilę?
    Ja dziś byłam na usg i wygląda na to że będzie dziewuszka :)

19ewelaaa89, RudaMaruda25, werni, Kattii, ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUPER FRIDA

Frida91 lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Rose co tam u Ciebie słychać wpadaj do nas częściej :) widzę ze jednak zdecydowalas się na zabieg :) trzymam kciuki :)

Frida kolejna dziewuszka bo jak narazie jest większość chłopaków. Dziewczyny będą miały w kim wybierać :)

Frida91 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 423 424 425 426 427 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ