2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy dla dziewczynki póki co Rita, Estera, Eliza i Rozalia. Czekamy aż któreś nam najbardziej przylgnie do Malutkiej
Ja się zgadzam z Rudą, też czasem jak ktoś mo obrzydzi jakos imie i zle mi sie kojarzy to juz przestaje mi się podobać. Tak samo jak robi sie1 zbyt popularne to już też bym tak nie nazwała. O gustach się nie dyskutujeRudaMaruda25 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyMi się też podoba Eliza i Rozalia, jeszcze Marcelina i Maria.
Tak samo nigdy nie dałabym imienia Katarzyna dziecku, nic do tego imienia nie mam, nie to że mi się nie podoba, jest mi obojętne, ale obrzydziła mi je była od mojego męża i nigdy w życiu!Frida91 lubi tę wiadomość
-
Ja dla dziewczynki kiedyś chciałam Lilianna a później słyszę wokoło to imię i jeszcze u mnie w rodzinie to sobie podarowalam.
-
O ludzie ale chujnia teraz jest ... tez myslalam ze cos mi w telefonie sie poprzestawialo . :o jedyne co jest spoko to pisanie komentarzy . Niczym na messengerze hahahaha .
O Elizka , Marysia i Marcelinka piekne imiona *_*
Ja akurat nie patrze na imiona czy ktos ma takie czy inne czy z kims mi sie kojarzy ale napewno patrze na to w jakim kraju dziecko jest .
Typu jestes mieszkancem innego panstwa niz Polska to te Dzesiki i Brajanki nie robia na nikim wrazenia a w polsce to juz jest zwyczajnie komedia no nie ma co sie oszukiwac . Z tym ze Ja np. Mieszkajac tez w uk nie dam dziecku imienia zagranicznego bo tu mieszkamy gdyz kiedys wrocimy do polski i nie bedzie mialo juz tak ciekawie .
Przykladowo : James Kowalski hm ... no masakra jak dla Mnie . Inna mowa jak pasuje do naziwska to juz mozna pomyslec . Pokombinowac cos . Wiecie mam nadzieje o co mi chodzi .
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo, to tak jak pisałam, że ja mieszkając za granicą nie dałabym córce na imię Róża, bo jak ?
Ale my się raczej poza granicę nie wybierzemy, mieszkałam kilka lat i mi wystarczy
Aa co do takich egzotycznych imion to mój najlepszy przyjaciel ma takie rzadko spotykane, nacierpiał się z tego powodu w podstawówce niemało, bo wiadomo dzieci są okrutne. Teraz jeszcze ok, ale 20 lat temu ? -
Ewela teraz tak pacze dopiero i widzę że avatar zmieniłaś... W pierwszej chwili myślałam że Szczęśliwa wróciła bo ona miała coś podobnego, a teraz z tym nowym wyglądem forum pierwsze co się rzuca w oczy to avatar
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Dziewczyny jestem po wizycie u lekarza. Pisałam już że miałam za niski progesteron i zbyt wysoki estrogen. Badalam się w 20dc a cykle mam 26 dniowe. Lekarz mówi zeby się nie przejmować tylko starać. Na usg widział ciałko żółte więc owulacja była. Jutro powinnam dostać okresu a narazie okresowo się nie czuje ale no może akurat taki cykl. Co myślicie? Dać sobie spokój i na spokojnie się starać czy skonsultować ten progesteron z innym lekarzem? Bo trochę mnie to dziwi no z tak niskim progesteronem to w ciążę się nie zajdzie (na wyniku mam 0,08 gdzie norma jest Od 1,83 do 23,9)Lajla
-
Zgadzam się że imie musi też pasować do nazwiska. Dziwnie potem wyglada imie jakies mega wymyślne i zagraniczne przy jakims pospolitym nazwisku Do tego rodzice zwykłe imiona jakaś Barbara i Michał np.a dziecko Jessica czy Brajan z polskim nazwiskiem. Mam wrażenie że zwykle to jakaś patologia wymyśla takie imiona. No chyba ze mieszkają za granicą to inna sprawa.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Lajla ja bym poprosiła o dupka na progesteron jął taki niski jest.
Za granicą z imionami jest inaczej jak się mieszka na stałe.Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wszystko co mnie niepokoi konsultuje z lekarzem, bo kto inny odpowie mi na takie pytania jak nie lekarz ?
Może przypadek nie porównujacy, ale bolał mnie ząb ostatnio, poszłam do jednego dentysty i powiedziała mi że spoko i nic tam nie ma, ale bolał mnie wciąż to poszłam do drugiego i okazało się, że mam za dużo kamienia i on mi podrażania dziąsła, usunął i spokój.Parodka lubi tę wiadomość