2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jakiś czas temu pisałam tutaj o swoich plamieniach przed miesiączka. Zbadalam progesteron i wszedł mi za niski 0,8 w fazie lutealnej plus za wysoki estrogen 379. Zapisałam się już do lekarza, ale chciałam was podpytać może któraś z was miała taką sytuację. Czy ten wynik jest bardzo tragiczny? Czy długo leczylyscie zbyt niski progesteron? Dodam że pracuje w szpitalu i oczywiście żaden gin mi nie chciał wypisać skierowania, bo to za wcześnie żeby się badać, a to przesadzam, a to taka moja uroda. Dobrze ze zrobiłam to na własną rękę.Lajla
-
O teraz jest ok wreszcie.Generalnie można powiedzieć ze z mężem staramy się od 2 cykli bo w 3 musiałam przeleczyc zapalenie to tego nie liczę. Ale teraz wyszła sprawa z tym progesteronem i tak dobrze ze dosyć wcześnie ale martwię się i tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 20:43
Lajla -
nick nieaktualny
-
Hej.
Wedlug mnie progesteron w tabletkach jest bardzo pomocny , nie jedna ciaza sie dzieki temu utrzymala a takze regulacja cyklu i podniesienie sztuczne progesteronu zeby w ogole do owulacji doszlo.
Nie musisz sie martwic o ten progesteron za niski , bedziesz musiala brac go w drugiej fazie cyklu i tyle . W razie ciazy pomoze ja podtrzymac rowniez i zapewne bedziesz musiala wieksza ilosc wtedy brac i tyle . Tak jak pisze nietypowa , to ze cykl regularny jest bieznaczy ze owulacja byla szczegolnie jak masz niski progesteron z tym ze progesteron sie bada tylko i wylacznie w 21 dc jezeli cykle aa regularne powiedzmy co 28-30 dni . -
Co tam dziewczyny dzisiaj macie w planach ? Ja mam dzis wolne przymusowe jak cala fabryka bo roboty nie ma i czuje sie jakby byla sobota hahaha .
A takto od rana byla znajoma z pracy na kawie , ogarniam w domu , pranko dzisiaj wyrzucam na ogrod wiec piore posciele i reczniki bo mamy 14 stopni na plusie slonce mega swieci jest cholernie przyjemnie , tak wiosennie .
Gotuje pomidoroweczke i bede piekla dzisiaj serniczek bo znajoma z pracy na noc przyjezdza jutro do mnie . Nasi mezowie w pracy na noc , ona dziecko zawozi do bylego meza na weekend to nie bedziemy sie same nudzic . Wpada do mnie
Czekaja mnie jeszcze zakupy dzisiaj i male domowe spa na wieczor sobie robie dzis . Maz na nocke idzie to ja z malym sama siedze . -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 13:38
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
nick nieaktualnyNoo teraz jestem na ostatnim blistrze antykoncepcji. Za trzy tygodnie kończę i nie biorę nic.
Może "starać się" to za duże słowa, ale nie będziemy się zabezpieczać i z seksem to też jak do tej pory
Idę jutro na wesele, ale jestem wk**wiona na mojego męża, bo specjalnie dzisiaj poszedł wyrywać zęba, żeby jutro być nie w stanie i nie iść. Już mi mruczy, że napuchnięty, że boli, że gorączka.
No nic pójdę sama, bo on sobie ubzdurał,że nie pójdzie, bo nie lubi tych moich znajomych. Uparta małpa!
Z kim ja żyję ?
W takim układzie pójdę do kościoł i na obiad i do domu, co będę sama robić ?
-
No moj tez dostal by zjebke nie mala za taka akcje bo ewidentnie specjalnie to zrobil z tym ze Ja poszlabym sama albo kolege wziela jakiegos ze soba a co
Inna mowa jakby baprawde zachorowal cos to zrozumiale z tym ze to tez nie przyjecie w domu a wesele ... rakich akcji mlodym sie nie robi. Sama wiem jak pare dni przed weselem obrazil sie na nas nasz kolega za to ze nie chcielismy u niego w domu kawalerskiego i panienskiego robic tylko jechalismy do katowic i nam odmowil a od nich 6 os mialo byc. Wkurwieni jestesmy do dzis na niego .
Aha rozumiem czyli generalnie marzec rozpoczynasz powoli na spokojnie no nic oby sie udalo odrazu. Ja tez stawiam na marzec . Tamten cykl jakis zwariowany na maksa mialam w tym sie nie staram bedzie co bedzie . Jak samo niezaskoczy to trudno