2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
werni wrote:Dokładnie kochana witaminki Twój niech łyka i nie poddajemy się
Hej, ja tylko gościnnie na tym wątku, ale mam pytanie:) Werni, jeśli mogę - widzę w Twoim opisie, że miałaś androstedion wysoki i obniżałaś tabletkami. Ja mam androstendion w widełkach ale z tych wyższych, tak mi powiedział endo choć na razie nic nie zalecił (bo najpierw skierował na hsg), ciekawa jestem jak wysoki był u Ciebie i w jak szybko udało Ci się obniżyć do - no właśnie, do jakiego poziomu?
Edit: dotarłam do wątków na ovu na ten temat i wychodzi na to, że wynik 2,24 jest ok... hmm, gin-endo mi powiedział patrząc na te wyniki androstendionu i testosteronu, że mam "tendencję" do podwyższonych. Ale może faktycznie skoro w normie to nie powinnam się tym póki co martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 22:12
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWitam się i ja
Parodka gratuluję synka !
Moja córcia tak biedna chora jak wczoraj to jeszcze nie była. Niestety kolejny antybiotyk, wczoraj już apogeum. Aż mi się przez ręce przelewała, na doraźnej oczywiście powiedzieli że nic jej nie jest. Poszłam prywatnie A lekarz aż "oczy otworzył" że takie gardło zawalone. Nagle ją siekło. Zero kataru, kaszlu... A 20-01 antybiotyk skończyła i już kolejny.Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracam do pracy po 4dniowym weekendzie, który sobie przedłużyłam...
Tak bardzo się mi nie chce
Mój mąż też obiecał mi, że się przebada, ale tego do tej pory nie zrobił. Nie będę go naciskać, bo sam ma ostatnio sporo stresu. Ale mam nadzieję, że nie wyleciało mu to z głowy.
Ja mam 20 lutego wizytę u endo i pasuje mi zrobić te badania z krwi, ale to w sobotę.
No i w czwartek idę do dentysty. -
nick nieaktualnywerni wrote:Ag nie piłam tego ale jak pomaga to super
RudaMaruda25 warto zrobic badanie nasienia, wiem, ze to trudne dla faceta (przerabiałam to) ale wynik, jaki by nie był, daje obraz sytuacji i pozwala zacząć działać. Takze trzymam kciuki zeby Twój poszedł i wrocil z dobrym wynikiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 07:43
werni lubi tę wiadomość
-
Jestem Magda. W tym roku będę obchodzić 33 urodziny, a więc tik tak, tik, tak.... czas ucieka
W marcu 2017 roku prze cc przyszedł an świat nasz syn Wojtek
Teraz zaczęliśmy przestać przeszkadzać w stworzeniu rodzeństwa dla Wojtka i naszego drugiego szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny