2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Parodka wrote:Chociaż niektóre psycholki robią 9 dpo prawda Zakręcona?
Kattii bo generalnie chyba Nas obraza ta wyzej pindzia19ewelaaa89, werni, RudaMaruda25, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooooo . Widzisz Parodka . Ciung sie hahahaha.
Dzien dobry tak w ogole wszystkim.
Weekendzik , jak dobrze .
Po pracy skoczylam na zakupy autem ze znajoma tylko po jajka i maslo hahahaha jasne . Dwie wielkie torby zakupow . Typowa baba !
Poszlam potem po malego do opiekunki a tam 5 takich rocznych dzoewczynek . Boooooooze !*_* chceeeeeee miec dziecko drugie . Na bank !
Maly mowil ze go troszke brzuszek boli i ma katar 2 dzien ... wiec do domu orzyszlismy , witaminy i syrop w ruch i zasnal. Wiec zle sie czul bo on nie sypia od 2 lat wcale w dzien takze ... ale wstal i lepiej widzialam ze sie czije tak tez mowil zjadl porzadny obiad i teraz ogladamy pierwsza milosc a ja robie zeberka pieczone a pozniej duszone w sosie wlasnym z coleslawem salatka plus ziemniaczki. mniam mniam . Maz wraca dopiero za 2 h z oracy . Caly weekend robi tak wiec mam weekend z synkiem a wieczory z mezem hehe . Niedkugo idziemy do wanny sie wybawic i do spania . co tam u Was ?werni, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Chociaż niektóre psycholki robią 9 dpo prawda Zakręcona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 18:17
werni, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to dzisiaj mam urlop, bo rano mieliśmy znów wizytę u dentysty z moim maleństwem -trzydziestolatkiem. Strasznie mu ostatnio zęby poleciały, ciągle, że boli. Ostatnio wyrywał już ósemkę, jeden leczy kanałowo, a wszystkie ósemki do wyrwania. No i dzisiaaj mieliśmy rwać, ale zrobiła mu się opryszczka na ustach i po rwaniu, bo przy tym nie można zabiegów chirurgicznych.
Jutro mam panieński koleżanki, byłam sobie też zrobić paznokcie, ostatnio przed szpitalem jak ściągałam hybrydę to ściągnęła mi źle i miałam spieprzoną płytkę. Teraz też zrobiłam sobie hybrydę na krótkich, ale już za 2 tyg. umówiłam się na żel.
A jutro rano fryzjer, zamykam pewien etap życia - a wiadomo wtedy zmiana włosów, ja swoje trochę przytnę i zmienię kolor.ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry .
Ruda no podobno wlansie babka jak zmienia kolor wlosow to zmienia pewien etap zycia xd
Niusia nooo u kazdego inaczej takze osobiscie tez wole po @ . Zreszta Ja w pierwszej nawet ciazy dopiero 16 dpo mialam blada mala kreseczka takze no . Wiadomo kazda ciaza inna ale chociaz mniej rozczarowan w przypadku mojej osoby :p
Werka ale ten czas leci . 12 tudzien zaraz konczysz :owerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dzisiaj standardowo:
Wstałam,
Kawa + śniadanie,
Gorąca kąpiel,
No i maska na twarz.
Zaraz się zwijam do tego fryzjera. Trochę lubię takie soboty jak mój mąż jest rano w pracy.
Dziewczyny, oglądam swoje zdjęcia sprzed 3 lat, chyba faktycznie zaczymam się starzeć.
Werni, no właśnie! Czas szybko leci, a dopiero widziałyśmy Twoje dwie kreskiwerni lubi tę wiadomość
-
Hej późno się położyłam a już z rana otwarte oczy. Ale już nie zasne. Położę trochę jeszcze i będę się szykować do wyjazdu. Mój śpi po nocce.
Dziewczyny oj tak też mi leci czas szybko. 1 trymestr za nami. Patrzę juz na ubranka. Boje się szału zakupów -
Werni a 1 trymestr nie jest do końca 13 tygodnia?
Już planujesz kupować? Ja to chyba poczekam do połówkowego, tak sobie myślę... I to też drobiazgi na początek Wolę chyba znać płeć no i mieć już brzuch widocznyZakręconaOna lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Nie jeszcze nie kupuje ale się boje tego szału i za dużo kupie. czekam kiedy poznać płeć. Hehe można prawie zaliczyć do 13 jak zaczynam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 11:14
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość