2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa kończę teraz drugie opakowanie anty, jeszcze wezmę trzecie i koniec.
Miałam brać niby 5 miesięcy, a później duphaston i cyclo 3 fort.
Ale przyśpieszę sobie o te 2 miesiące, przecież i tak od razu mi się nie uda. Ale dla pewności zapisałam się jeszcze do innego ginekologa, podobno dobrego, zeby poznać opinię i sprawdzić czy się zagoiłam. 4 lutego biorę sobie urlop, porobię badania zalecone przez endokrynologa i 20 lutego umówiłam się na wizytę.
bilibili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam witam i o zdrowie pytam??
Omg Ruda 38 stopni u faceta?? testament ma?? toz to tragedia!! a tak powaznie to duzo zdrowka!! oby szybko wrocił do zdrowia
ja juz w pracy od 1,5 godz. wczoraj wyszlam wczesniej i poszlam pobiegac jak jeszcze jasno bylo. a juz w poniedziałek wizyta u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 09:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Niusia dziekuje ale watpie bo kuzwa chyba nie mialam owulacji :o chyba ze byla bezbolesna co nigdy mi sie nie zdazylo powinna byc wczoraj badz przedeczoraj a tu dupa ...
Malgo i bibi kciuki mocne
P.S Malgo szkoda ze nie odzywasz sie bo na test czekasz -
nick nieaktualny
-
Hm ... no moze
Totalny szok by byl bo na 99% jestem pewna , ze brak owulacji byl . Zero mocnego bolu jak zawsze tylko lekko dwa razy przycmilo mnie jednego dnia i drugiego a pozniej cisza . Zawsze mam bol taki rwący plus jakbym miala dwa kg cukru w podbrzuszu hehe wtedy wiem kiedy owulacja na milion procent jest .
Szyjke mam nadal otwarta na maksa bo az dzis w kapieli sprawdzilam ... chyba ze franczeska sie przesunela . No a jak nie bedzie to nie bedzie . Coz
Ja to jestem ciekawa kiedy Tobie bedziemy gratulowac. Oby jak najszybciej -
nick nieaktualnyWydaje mi się, że to minimum kilka miesięcy... dlatego też idę się przebadać, niby szybko się goję....
Powiem wam dziewczyny, że ja to jestem taka zmęczona tym tygodniem, że normalnie padam.. poniedziałek biorę urlop, a raczej wybieram nadgodziny.
Czuję takie totalne zmęczenie materiału
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim .
Ruda ja tez jakos sie ciesze z konca tego tygodnia , odliczalam dzis z kolezanka do godziny 13 stej haha zeby w koncu nastal koniec. Pojechalysmy na zakupy a pozn8ej do domu obiad robic . Moje chlopaki spaly to na spokojnie kawke wypilam , spagetti ala meksykanskie zrobilam i teraz odpovzywam . Zaraz sprzatanko i pranie a jutro na mala domowke ide do znajomej z oracy . Kilka dzirwczyn nas bedzie z pracy .
-
nick nieaktualnyZakrecona, ja to dzisiaj w pracy myślalam już, że nie wytrzymam,cały tydzien to był jeden wielki stres i dużo pracy.
Ale dzwonili do mnie z konkurencji wczoraj,zapraszajac na rozmowę. No i idę we wtorek rano, zbadam rynek pracy.
Mam zamiar do mojego szefa iśc po podwyżkę, to w razie czegoś może być kartą przetargową.
Ja dzisiaj na obiad to zrobilam rybkę w.panierce zapiekana z serem i papryka.