2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak na mnie ca i tak niskie kiedys mialam kolo 200. najprawdopodobniej gin potwierdzi zeby robic laparo bo zaden inny nie zlecil pomimo podwyższonego ca. martwi mnie tez ryzyko raka jajnika po menopauzie. nie wiem tylko jak odczytać marker he4? co to jest?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94a0b3306428.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 08:13
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj miałam rozmowę z moim kierownikiem, sam mnie na nią wezwał....
No i własciwie doszliśmy do porozumienia, jesli to nie zamydlanie oczu, muszę to przemyśleć.
Wydaje mi sie, ze dostal burę i boją sie, że odejdę. Dla mnie lepiej, bede udawala zadowoloną, a to moje poczucie stabilizacji chcialabym wykorzystac do dluzszego wolnego, bo gdyby mi sie udalo, to od razu pójdę w ciąży na wolne. A lepiej sie starac majac stabilne zatrudnienie.werni lubi tę wiadomość
-
Hejka.
Jejku ale jestem dzisiaj po pracy zmeczona , jak nigdy . Jwszcze na dworze leje ...
Robie krupniczek i pozniej nalesniki z twarogiem i brzoskwiniami tak sobie oslodzimy poludnie .
Dziekuje wam za zyczenia . Tak urodziny mialam 8 stycznia
Tez jestem ciekawa co z tego wszystkiego wyjdzie . -
nick nieaktualny
-
My już po wizycie. Dzidziuś ma się dobrze, ma 5,4cm. Przeziernosc 1,7. Kość nosowa obecna. Wszystko dobrze tętno 156 czyli już ok! Kamień z serca Ryzyko chorób genetycznych niższe niż populacyjnie do mojego wieku. Uff
19ewelaaa89, Madzix88, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyRudaMaruda cieszę się że cokolwiek dało się zrobić w kwestii Twojego projektu!
Frida fantastycznie że wszystko ok
Ja robię farsz, bo jutro krokiety na obiad i idę spać. Coś źle się czuje. I ogólnie jakiś dołek... chyba otworzę winoFrida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj to nie od pogody. Ja totalnie zimnolubna. Wolę jesień, zimę, nawet początek wiosny.
Nie znoszę lata.
Raczej zdałam sobie sprawę że jeszcze 12 tygodni będę sama, trochę podchodzi pod "samotną matkę" nie? Ale wino trochę łagodzi objawy haha.
Zakręcona o kurczę ja na słodko nigdy nie robiłam, mój mąż czasami robi z twarogiem takie podpiekane, tylko bez owoców, może zrobię dzieciom jutro. Tylko syrop daktylowy muszę zrobić bo się skończył -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny