2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki nie wiem czy dobrsze trafilam. Jestem mamą dwoch synkow i zaczynamy staranie o trzeciego dzidziusia. tutaj chyba sa juz kobietki w ciązy ale starajace sie rowniez ? milo by bylo miec tutaj wsparcie
Szczęśliwa_Mama, Madzix88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda o nieee
Alexandra witaj
Moje dzieci dziś przechodzą samych siebie... Nie byli w szkole (mieliśmy być u dentysty), a ja zastanawiam się czy istnieje gdzieś przedszkole i podstawówka z internatem hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:20
-
Dziewczyny dziękuję za wskazówki odnośnie monitoringu, udało mi się zapisać na przyszły wtorek, liczę, że uda się zrobić monitoring jeszcze w tym cyklu (to będzie 15 dc) a zwykle mam 32 dni,więc może się uda
Mam jeszcze do Was pytanie, czy któraś z Was bierze coś na regulację cyklu niekoniecznie jeżeli chodzi o fazę lutealną i coś innego niż duphaston? -
nick nieaktualnyEwelcia no to gratulacje
Witaj w klubie, co się pomylili
To zaznaczam na 1 stronce, że synek, ale jeszcze ze znakiem zapytania he he
A kiedy następna wizyta?
Witam nowe dziewczyny
alexxandra84 rozgość się wygodnie
Są tutaj starające się, spokojnie.
A w jakim wieku masz synów?
Powodzenia w staraniach
My w niedzielę byliśmy na urodzinach u synka przyjaciółki. Wrócilismy późno, a w poniedziałek rano do przedszkola i jakoś nie mogłam się ogarnąć... cały dzień chodziłam śpiąca... -
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelcia no to gratulacje
Witaj w klubie, co się pomylili
To zaznaczam na 1 stronce, że synek, ale jeszcze ze znakiem zapytania he he
A kiedy następna wizyta?
Witam nowe dziewczyny
alexxandra84 rozgość się wygodnie
Są tutaj starające się, spokojnie.
A w jakim wieku masz synów?
Powodzenia w staraniach
My w niedzielę byliśmy na urodzinach u synka przyjaciółki. Wrócilismy późno, a w poniedziałek rano do przedszkola i jakoś nie mogłam się ogarnąć... cały dzień chodziłam śpiąca...Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelika teraz relaksik i nie nakręcaj się hihi. trzymam kciuki!
Ja sobie to potarzam co miesiąc. miałam testować w tym cyklu 5,01 (termin @) a testowałam 3,01 i 4,01 zrobiłam 3 testy i wszystkie pozytywne a @ i tak przyszła nie wiem po co mi to byłoAngelika1313 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZagotowałam się dzisiaj w pracy, dzisiaj dowiedziałam się, że podczas kiedy mnie nie było, ktoś podpisał się pod moim pomysłem i wziął za to ogromną premię...
Ta osoba wiedziała, że mnie nie ma i zleciła badania na podstawie moich obliczeń i przypisała sobie zasługę.
Miałam tego nie robić, ale chyba muszę szukać innej pracy, jestem wku**iona, bo pracowałam nad tym rok... a mój przełożony wykorzystał ten fakt, że jestem na zwolnieniu lekarskim, nie dam rady pracować z takim człowiekiem.Mirka1996 lubi tę wiadomość
-
Witam sie po dlugiej nieobecności z nowymi dziewczynami. No i starymi tez
Angelika przy tym samym zestawie zaszlam w ciążę, tzn Bromergon i Ovarin, z tym że ja mialam tylko hiperprolaktynemie i zdiagnozowaną dawno, ok 5 lat temu, kiedy jeszcze nie staraliśmy się o 2 dziecko wiec jak doszlo do starań mialam PRL ladnie zbitą. A Ovarin polecila mi tutaj nasza Kattii.
Jakby jeszcze ktos o mnie tu nie zapomniał to piszę co u mnie: zwolnilam trochę tempo bo wczoraj rozchorowalam się na maksa. Mam chyba jakas grypę i el quatro do 25.01 wiec troche sobie odpocznę w domu. A już pojutrze moja kolejna wizyta. Troche sie nie moge doczekać a troche tez sie boje ze powie mi np ze szyjka już sie skraca. No i jak to zwykle bywa, czy z malenstwem wszystko ok.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny