X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to się teraz takie fryteczki marzą, ale to pewnie dlatego, że jestem na diecie :P

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś miałam na obiad spagetti :) A teraz piekę ciasto dyniowe z wiśniami :)

Niusia1 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida o mamo moi spaghetti to mogliby codziennie jeść...

RudaMaruda zawsze możesz zrobić pieczone warzywa, w postaci fryteczek :P

Ancyskowa ja tak samo marzę o śniegu! Ale ja ogólnie nie lubię lata i upałów

A na kolacje mieli rarytasy z mojego dzieciństwa- smażony chleb w jajku hahaha

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa jak tam po wizycie?? :)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny no mam nadzieję, że się nic mi nie rozwinie... leżałam pod kocem długo i wzięłam paracetamol i jakoś trochę mi lepiej.

Anusiak dzięki ;) staram się, aby pierwsza stronka była fajna i na bieżąco :)

Ale do rzeczy :D
    Jestem po usg połówkowym i z synkiem wszystko dobrze. Ginekolog obejrzał, pomierzył narządy i wszystko super ;)

Frida91, 19ewelaaa89, Madzix88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab125a2dbf17.jpg

Na tym zdjęciu rączkę trzyma sobie na buzi <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f9b53a7fc7d.jpg

Niusia1, Ancyskowa, 19ewelaaa89, werni, Madzix88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaki słodki!

Mamusia a masz już jakieś typy imion ? :)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda po głowie lata mi dużo imion, ale przeważnie są zajęte w rodzinie albo u przyjaciółek. Wolne imiona, które mi się podobają to Mateusz, Bartosz i Szymon. Problem w tym, że na żadne te imię mąż się nie zgadza he he
    Jeszcze myślę nad Grzesiem... ale nie wiem co mąż na to.
    Czekam na typy mężusia, może on coś wymyśli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa takie zdjęcia zawsze mnie rozczulają

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekne zdjecia mamuska
    ruda ja ostatnio upiłam córce kolorowe frytki w lidlu takie warzywne.marchew fasola i seler bodajże moim nie smakowały ale mi tak

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukam, lidla mam pod domem praktycznie.. ja to ogólnie jem dużo warzyw, a mój to w ogóle nie, ze wszystkiego wygrzebuje.

Szczęśliwa, masz jeszcze trochę czasu to może coś Ci się nasunie :P ja bym nie dała Grześ, bo mój szef ma tak na imię :D ale ostatnio jak leżelismy w łóżku to mój mąż mi powiedział, że jakby miał syna to on wybiera imię, bo strasznie chciałby Stasia, a z kolei ja mam mieszany odbiór co do tego imienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Dziewczyny no mam nadzieję, że się nic mi nie rozwinie... leżałam pod kocem długo i wzięłam paracetamol i jakoś trochę mi lepiej.

Anusiak dzięki ;) staram się, aby pierwsza stronka była fajna i na bieżąco :)

Ale do rzeczy :D
    Jestem po usg połówkowym i z synkiem wszystko dobrze. Ginekolog obejrzał, pomierzył narządy i wszystko super ;)

Tak sie cieszę ze wszystko dobrze <3

Ladna pierwsza strona ale to testowanie jakies takie puste. ;P. Wpisz mnie na 16 stycznia 28 dc i urodziny mojej Mamy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę właśnie dzwonił mąż, że na problem z wolnym w lutym bo mają terminy i do kwietnia mają się wyrobić! Jeśli nie wróci w lutym to nie będziemy się widzieć prawie 5 miesięcy! Nigdy tak długo nie był. Czeka na decyzję "z góry" proszę o kciuki :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zerkam na pierwszą stronkę, Katti nam ubyła na stałe ? :(

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, Katii już nie będzie z nami..
    Szczęśliwa ale super <3 wspaniały czlowieczek, a ta fotka z rączka w stylu "weźcie przestańcie już mi robić foty" heheh :D

werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia ja bym umarla !!! Trzymam kciuki,zeby jednak zjechal !!! Jestem przyzwyczajona ,ze mam Meza zawsze obok odkad zamieszkalismy na studiach :) wiadomo kazdy musi sie przyzwyczaic do czegos ale wspolczuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 00:33

Niusia1 lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedziała czemu znika?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Niusia ja bym umarla !!! Trzymam kciuki,zeby jednak zjechal !!!
    Moj Tata kiedys pływał ba statkach ja tego nie pamietambo Tata obiecal jak byla w ciąży ze mna ze jak sie urodze to wraca na lad na stale. Jak pływał to nie bylo go rok a na ladzie byl kilka miesięcy i tak w kolko przez kilka lat nawet nie pamiętam ile dokładnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Niusia ja bym umarla !!! Trzymam kciuki,zeby jednak zjechal !!!
    Ja też umrę... on też tego nie wytrwa. Czuje to. Nie mają prawa tak robić, to niesprawiedliwe.

Madzix i w dodatku wtedy nie było telefonów, Skype, Messenger. Akurat z tą sytuacją kojarzy mi się piosenka (którą uwielbiam) Alicji Majewskiej "jeszcze się tam żagiel bieli". Podziwiam te kobiety, ich zaufanie, wytrwałość, przecież ta tęsknota potrafi boleć fizycznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2019, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sobie nie wyobrażam jakby mojego męża tyle miało nie być, bo on jest u nas raczej od takich rzeczy jak trzeba coś naprawić, załatwić w urzędach.. nie wiem czy dałabym sobie rady. I tak często się zdarza, że się mijamy, bo idę na rano, a on na popołudnie lub na noc. Zdarza się bardzo rzadko, że wyjeżdża z pracy na kilka dni, ale wtedy to mi nawet jego marudzenia i narzekania brakuje.

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ