2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida o mamo moi spaghetti to mogliby codziennie jeść...
RudaMaruda zawsze możesz zrobić pieczone warzywa, w postaci fryteczek
Ancyskowa ja tak samo marzę o śniegu! Ale ja ogólnie nie lubię lata i upałów
A na kolacje mieli rarytasy z mojego dzieciństwa- smażony chleb w jajku hahaha -
nick nieaktualnyDziewczyny no mam nadzieję, że się nic mi nie rozwinie... leżałam pod kocem długo i wzięłam paracetamol i jakoś trochę mi lepiej.
Anusiak dzięki staram się, aby pierwsza stronka była fajna i na bieżąco
Ale do rzeczy
Jestem po usg połówkowym i z synkiem wszystko dobrze. Ginekolog obejrzał, pomierzył narządy i wszystko super
Frida91, 19ewelaaa89, Madzix88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda po głowie lata mi dużo imion, ale przeważnie są zajęte w rodzinie albo u przyjaciółek. Wolne imiona, które mi się podobają to Mateusz, Bartosz i Szymon. Problem w tym, że na żadne te imię mąż się nie zgadza he he
Jeszcze myślę nad Grzesiem... ale nie wiem co mąż na to.
Czekam na typy mężusia, może on coś wymyśli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoszukam, lidla mam pod domem praktycznie.. ja to ogólnie jem dużo warzyw, a mój to w ogóle nie, ze wszystkiego wygrzebuje.
Szczęśliwa, masz jeszcze trochę czasu to może coś Ci się nasunie ja bym nie dała Grześ, bo mój szef ma tak na imię ale ostatnio jak leżelismy w łóżku to mój mąż mi powiedział, że jakby miał syna to on wybiera imię, bo strasznie chciałby Stasia, a z kolei ja mam mieszany odbiór co do tego imienia -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny no mam nadzieję, że się nic mi nie rozwinie... leżałam pod kocem długo i wzięłam paracetamol i jakoś trochę mi lepiej.
Anusiak dzięki staram się, aby pierwsza stronka była fajna i na bieżąco
Ale do rzeczy
Jestem po usg połówkowym i z synkiem wszystko dobrze. Ginekolog obejrzał, pomierzył narządy i wszystko super
Tak sie cieszę ze wszystko dobrze
Ladna pierwsza strona ale to testowanie jakies takie puste. ;P. Wpisz mnie na 16 stycznia 28 dc i urodziny mojej MamyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 21:15
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niusia ja bym umarla !!! Trzymam kciuki,zeby jednak zjechal !!! Jestem przyzwyczajona ,ze mam Meza zawsze obok odkad zamieszkalismy na studiach wiadomo kazdy musi sie przyzwyczaic do czegos ale wspolczuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 00:33
Niusia1 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnybilibili wrote:Niusia ja bym umarla !!! Trzymam kciuki,zeby jednak zjechal !!!
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Niusia ja bym umarla !!! Trzymam kciuki,zeby jednak zjechal !!!
Madzix i w dodatku wtedy nie było telefonów, Skype, Messenger. Akurat z tą sytuacją kojarzy mi się piosenka (którą uwielbiam) Alicji Majewskiej "jeszcze się tam żagiel bieli". Podziwiam te kobiety, ich zaufanie, wytrwałość, przecież ta tęsknota potrafi boleć fizycznie -
nick nieaktualnyNo ja sobie nie wyobrażam jakby mojego męża tyle miało nie być, bo on jest u nas raczej od takich rzeczy jak trzeba coś naprawić, załatwić w urzędach.. nie wiem czy dałabym sobie rady. I tak często się zdarza, że się mijamy, bo idę na rano, a on na popołudnie lub na noc. Zdarza się bardzo rzadko, że wyjeżdża z pracy na kilka dni, ale wtedy to mi nawet jego marudzenia i narzekania brakuje.