X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuska ferie zaczynamy 14.01.2019.czyli juz w poniedziałek.no nazbierało sie przypadkowo dentyste i kontrole u lekarki ja tak zaplanowałam aby nie było problemu z braniem wolnego w pracy dodatkowo i z szkoła córki aby nie opuszczała.wiec jak pasował styczen to wpasowałam we ferie kiedy i tak musze miec wolne zeby nia sie zajac czyli dwa w jednym.o poradni dowiedziałam sie dzis na biezacym spotkaniu ale jak nas nie bedzie to swiat sie nie zawali.kolede u nas zawsze ksiadz ustala na tydzien plan i jakos 2,5 sie nie łapalismy chodz w sobote do sasiadów pojdzie a my bedziemy albo 1 albo ostatni jak pociagnie dalej wies.a pogzeb wyskoczył nagle dzis że kuzyn męża popełnił samobójstwo wiec nie wiadomo kiedy bedzie.wiec na pewno 1 tydzien feri bedzie zawalony troche

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda no i super, że będziesz miała trochę luźniej :)

Madzix a jaki masz swój naturalny kolor włosów?

Niusia Bastek to zdrobnienie od imienia czy to po prostu takie imię? Szukam inspiracji, bo nie mam pomysłu na imię dla synka :)
    Już Ciebie wpisuję :D

Dalej jestem najstarsza he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 21:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamo kolejną wizytę mam 01/02 o 15.30 :) zupełnie wyleciało mi z głowy przez te ostatnie wydarzenia u nas. Dobrze, że dziaciaczki już zdrowe :)

Frida, z dzieciątkiem na pewno będzie wszystko ok. Ja też miałam teraz troszkę strach, bo Maluszek miał na usg 166, ale lekarz nas uspokoił, że tak jest i nie ma powodów do niepokoju.

Emi, super wieści :) I oby tak do samego końca

Tak widzę, że piszecie o jedzeniu to nie tylko u mnie teraz zmiany w kuchni. Coś mnie tknęło, żeby Mojego wysłać na badania krwi, żeby sobie zbadał cholesterol. No i oczywiście tak jak myślałam, podwyższony. Niedużo, ale zawsze. Więc słodycze poszły do kąta i gazowane napoje, za to wprowadziłam więcej warzyw, owoców, chudego mięsa, kasze. No i obiecał, że pójdzie na siłownie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 22:10

werni, Szczęśliwa_Mama, Frida91, Niusia1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ruda no i super, że będziesz miała trochę luźniej :)

Madzix a jaki masz swój naturalny kolor włosów?

Niusia Bastek to zdrobnienie od imienia czy to po prostu takie imię? Szukam inspiracji, bo nie mam pomysłu na imię dla synka :)
    Już Ciebie wpisuję :D

Dalej jestem najstarsza he he

Ciemny blond a farbowałam ostatnio na złoty jasny braz i team mam takie ombre naturalne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa uzupełnione ;)
    Oj i mi ulżyło, że dzieciaki już zdrowe.

Madzix zazdroszczę :)
    Ja mam za dużo siwych na naturalne :P

Ancyskowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa napisałam mega posta i zamiast "wyślij" wcisnęłam "anuluj"!!! No już jutro napiszę od nowa haha
    Tymczasem dobrej nocy dziewczyny

• werni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa tak patrzę na 1 stronę widzę ze zmieniłaś godz :) ale tego dnia mam dwie wizyty o 10 i 14 :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, mi już się pojawiają siwe włosy, na razie jednak całości nie farbuję, tylko wyrywam bo to takie pojedyńcze.
    Moje włosy strasznie źle znoszą farbowanie, zaraz się siano robi.

U nas też ferie się zaczynają 14 stycznia, dlatego będą pustki w pracy, bo wiekszość z dzieciakami gdzieś na ferie wybywa.

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Szczęśliwa Bastek, od Sebastiana... choć bardzo żałujemy że nie daliśmy Bastian, a tak miało być. Bez sensu bo i tak wszyscy Bastek mówią
    Tak samo Hania była Anią, ale że wszyscy "Hankowali" to pojechaliśmy zmienić żeby nie było jak u Bastka.

Madzix pochwalisz się efektem końcowym?

RudaMaruda ja już mam sporo siwych... Ale udaje że nie widzę i regularnie przykrywam farbą haha

Choć powiem wam że u mężczyzn uwielbiam siwe! Mój mąż 13 lat starszy i przeżywa że ma tyle siwych włosów i brodę, a ja się jaram tym totalnie :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja dzis juz wracam do tej zimnej polski :( ale w koncu bede z moim malym misiem dzis juz ♡

Co do wagi Ja tez jak mam 10 kg mniej niz teraz czuje sie swietnie .
    Przed ciaza z Oskim schudlam 40 kg w 6 miesiecy ... bez pomocy nikogo tak samo . Sama diete ulozylam bo duzo interesuje aie.przez meza.dietetyka i fitnessem alw nie cwixzylam wtedy .
    Teraz to po xiazy i mialam wzloty , upadki silnej qoli wiec zajelo mega duzo.czasu bo.2 lata ponad z przerwami.wlasnie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni aha to nie zrozumiałam :P

Madzix jak masz tylko pojedyncze siwe włosy to pewnie, że nie ma co całych włosów farbować :)

Niusia aaa od Sebastiana :) he he

O 17:45 mam usg połówkowe trzymajcie kciuki! :)

Niusia1, werni, Ancyskowa, RudaMaruda25, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa kciuki są!! Czekamy na wieści

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robicie dziś na obiad? Brak pomysłu, wolę jak mąż w domu haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś tortilla z kurczakiem i mnóstwem warzyw ☺️

• werni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa spoko :)

Co do siwych mój brat juz powoli ma a jest dwa lata młodszy ode mnie. Pewnie geny. Ja tez wyrywam pojedyncze :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Werni aha to nie zrozumiałam :P

Madzix jak masz tylko pojedyncze siwe włosy to pewnie, że nie ma co całych włosów farbować :)

Niusia aaa od Sebastiana :) he he

O 17:45 mam usg połówkowe trzymajcie kciuki! :)

ja nie mam siwych wlosów przynajmniej nie widze. no i kciuki!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 11:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia proszę specjalnie dla Ciebie ;) swojej twarzy nie zaslaniam bo i tak mam w stopce insta swojego ;) męża nie pokazywalam bo pewnie by nie chciał ale chetnych zapraszam w moim insta mąż jest ;) można zobaczyc jaki pupasny byl na slubie a jak teraz wyglada ;) choc i tak na 120 kg nie wygladal nikt nie wierzyl ze tyle wazy. Przed slubem wazyl 130.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/021cc532b568.jpg

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, gdzie znajdę w internetach dobre jakościowo szpilki ?
    Polecacie coś ?

Mój tato jak miał 30 lat już był mocno siwy, a ja mam 26 i widzę u siebie, chyba mam geny po tacie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na obiad nie wiem wsumie zupa co mąż ugotował skończyła sie wiec albo pierogi z soczewica albo ciasto do pizzy rozmrożę tylko musze sos jakis zrobić zamiast mozarelli bo my nie używamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle to kurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy :(

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ