2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuska ferie zaczynamy 14.01.2019.czyli juz w poniedziałek.no nazbierało sie przypadkowo dentyste i kontrole u lekarki ja tak zaplanowałam aby nie było problemu z braniem wolnego w pracy dodatkowo i z szkoła córki aby nie opuszczała.wiec jak pasował styczen to wpasowałam we ferie kiedy i tak musze miec wolne zeby nia sie zajac czyli dwa w jednym.o poradni dowiedziałam sie dzis na biezacym spotkaniu ale jak nas nie bedzie to swiat sie nie zawali.kolede u nas zawsze ksiadz ustala na tydzien plan i jakos 2,5 sie nie łapalismy chodz w sobote do sasiadów pojdzie a my bedziemy albo 1 albo ostatni jak pociagnie dalej wies.a pogzeb wyskoczył nagle dzis że kuzyn męża popełnił samobójstwo wiec nie wiadomo kiedy bedzie.wiec na pewno 1 tydzien feri bedzie zawalony troche
-
nick nieaktualnyRuda no i super, że będziesz miała trochę luźniej
Madzix a jaki masz swój naturalny kolor włosów?
Niusia Bastek to zdrobnienie od imienia czy to po prostu takie imię? Szukam inspiracji, bo nie mam pomysłu na imię dla synka
Już Ciebie wpisuję
Dalej jestem najstarsza he heWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 21:55
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamo kolejną wizytę mam 01/02 o 15.30 zupełnie wyleciało mi z głowy przez te ostatnie wydarzenia u nas. Dobrze, że dziaciaczki już zdrowe
Frida, z dzieciątkiem na pewno będzie wszystko ok. Ja też miałam teraz troszkę strach, bo Maluszek miał na usg 166, ale lekarz nas uspokoił, że tak jest i nie ma powodów do niepokoju.
Emi, super wieści I oby tak do samego końca
Tak widzę, że piszecie o jedzeniu to nie tylko u mnie teraz zmiany w kuchni. Coś mnie tknęło, żeby Mojego wysłać na badania krwi, żeby sobie zbadał cholesterol. No i oczywiście tak jak myślałam, podwyższony. Niedużo, ale zawsze. Więc słodycze poszły do kąta i gazowane napoje, za to wprowadziłam więcej warzyw, owoców, chudego mięsa, kasze. No i obiecał, że pójdzie na siłownie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 22:10
werni, Szczęśliwa_Mama, Frida91, Niusia1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ruda no i super, że będziesz miała trochę luźniej
Madzix a jaki masz swój naturalny kolor włosów?
Niusia Bastek to zdrobnienie od imienia czy to po prostu takie imię? Szukam inspiracji, bo nie mam pomysłu na imię dla synka
Już Ciebie wpisuję
Dalej jestem najstarsza he he
Ciemny blond a farbowałam ostatnio na złoty jasny braz i team mam takie ombre naturalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa, mi już się pojawiają siwe włosy, na razie jednak całości nie farbuję, tylko wyrywam bo to takie pojedyńcze.
Moje włosy strasznie źle znoszą farbowanie, zaraz się siano robi.
U nas też ferie się zaczynają 14 stycznia, dlatego będą pustki w pracy, bo wiekszość z dzieciakami gdzieś na ferie wybywa.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Szczęśliwa Bastek, od Sebastiana... choć bardzo żałujemy że nie daliśmy Bastian, a tak miało być. Bez sensu bo i tak wszyscy Bastek mówią
Tak samo Hania była Anią, ale że wszyscy "Hankowali" to pojechaliśmy zmienić żeby nie było jak u Bastka.
Madzix pochwalisz się efektem końcowym?
RudaMaruda ja już mam sporo siwych... Ale udaje że nie widzę i regularnie przykrywam farbą haha
Choć powiem wam że u mężczyzn uwielbiam siwe! Mój mąż 13 lat starszy i przeżywa że ma tyle siwych włosów i brodę, a ja się jaram tym totalnie -
Hej.
Ja dzis juz wracam do tej zimnej polski ale w koncu bede z moim malym misiem dzis juz ♡
Co do wagi Ja tez jak mam 10 kg mniej niz teraz czuje sie swietnie .
Przed ciaza z Oskim schudlam 40 kg w 6 miesiecy ... bez pomocy nikogo tak samo . Sama diete ulozylam bo duzo interesuje aie.przez meza.dietetyka i fitnessem alw nie cwixzylam wtedy .
Teraz to po xiazy i mialam wzloty , upadki silnej qoli wiec zajelo mega duzo.czasu bo.2 lata ponad z przerwami.wlasnie . -
nick nieaktualnyWerni aha to nie zrozumiałam
Madzix jak masz tylko pojedyncze siwe włosy to pewnie, że nie ma co całych włosów farbować
Niusia aaa od Sebastiana he he
O 17:45 mam usg połówkowe trzymajcie kciuki!Niusia1, werni, Ancyskowa, RudaMaruda25, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa spoko
Co do siwych mój brat juz powoli ma a jest dwa lata młodszy ode mnie. Pewnie geny. Ja tez wyrywam pojedynczeSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Werni aha to nie zrozumiałam
Madzix jak masz tylko pojedyncze siwe włosy to pewnie, że nie ma co całych włosów farbować
Niusia aaa od Sebastiana he he
O 17:45 mam usg połówkowe trzymajcie kciuki!
ja nie mam siwych wlosów przynajmniej nie widze. no i kciuki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 11:18
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiusia proszę specjalnie dla Ciebie swojej twarzy nie zaslaniam bo i tak mam w stopce insta swojego męża nie pokazywalam bo pewnie by nie chciał ale chetnych zapraszam w moim insta mąż jest można zobaczyc jaki pupasny byl na slubie a jak teraz wyglada choc i tak na 120 kg nie wygladal nikt nie wierzyl ze tyle wazy. Przed slubem wazyl 130.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/021cc532b568.jpgwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw ogóle to kurcze cos mnie ostatnio za często w dole brzucha skręca.. coś czuje ze moja endomenda się rozwija i ma sie dobrze niestety czekam już na @ zeby jak najszybciej badania zrobić...chce juz wiedzieć....wole znać najgorsza prawdę niż zyc w niewiedzy