2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane zaświeciło dla mnie słońce.
Dzieciaki odpukać zdrowe w końcu.
Ale Kornelka do końca tygodnia posiedzi w domu.
W poniedziałek pójdzie dopiero do przedszkola.
Przed chwilą miałam kolędę
Jutro mam usg połówkowe u tego gina co Emi, bo mój powiedział, że nie robi
Dobra a teraz Was nadrabiam i muszę uaktualnić 1 stronkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:03
Niusia1, werni lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kochane zaświeciło dla mnie słońce.
Dzieciaki odpukać zdrowe w końcu.
Ale do końca tygodnia posiedzi w domu.
W poniedziałek pójdzie dopiero do przedszkola.
Przed chwilą miałam kolędę
Jutro mam usg połówkowe u tego gina co Emi, bo mój powiedział, że nie robi
Dobra a teraz Was nadrabiam i muszę uaktualnić 1 stronkęSzczęśliwa_Mama, Niusia1, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiusia1 patrzę, że chętnie wpadasz na nasz wątek może masz ochotę wskoczyć na 1 stronkę?
Oj rozłąki są ciężkie. Mój mąż na 2 miesiące raz lub 2 razy w roku wyjeżdżał do Niemiec i ciężko było wytrzymać... ale seks po jego powrocie był zajebisty he he
Dopiero jak córcia się urodziła, to powiedział, że nie będzie już wyjeżdżał, bo nie wyobraża sobie tyle nie widzieć dziecka
Ruda współczuję takich okresów. Męczysz się okropnie
Mysza1990 witaj
Bilibili udanego wyjazdu
Frida współczuję rzyganka. Pocieszę Cię, że w 10 tygodniu miałam codziennie rzyganko i mdłości i chodziłam po ścianach
Super, że dzidzia fika i najważniejsze, że serduszko bije
A kiedy następna wizyta?
Zakręcona Kochana to w styczniu miałaś chyba zacząć starania tak?
Ag1988 głowa do góry. Trzymam kciuki w takim razie za 2020! Swoją drogą piękny rok
Ancyskowa Super, że z dzidzią wszystko dobrze. Kiedy masz następną wizytę?
ewela To trzymam kciuki, żebyś poznała płeć
Synkowi też biło serduszko 160... wiercipiętki jakieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:08
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa juz na szczescie nie wymiotuje. Przeziebienie tez prawie przeszlo Następna wizytę mam 22.01 o 15. To będzie usg prenatalne Mam nadzieję że maluszek okaże się zdrowy, zwlaszcza jeśli chodzi o serduszko bo teraz tetno było w dolnej granicy normy.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
super że dzieciaki zdrowe.fajnie masz że już po kolędzie.my nie wiemy kiedy u nas napewno nie do 14 bo nie ma nas na liscie.wiec niewiadoma i 2 niewiadoma kiedy pogrzeb,czyli ferie z młoda przymusowe siedzenie w domu plus kolęda POGRZEB ,DENTYSTA CÓRKI I KONTROLA CÓRKI u lekarki od żoładka,spotkanie w poradni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa cieszę się że u Was już się skończyły chorobska! Ja mam nadzieję że nie pozarażam moich.
Na polowkowym bierzesz płytę z usg?
Co do seksu to prawda hihi. Pomału załatwiamy sprawy do wyjazdu
Z chęcią wskocze na pierwszą stronę mam 29 lat syn 8, córka 4 i staramy się o 3
Anusiak o kurczę to wam się nazbierało teraz. Kiedy zaczynacie ferie?
Frida na pewno będzie wszystko ok na wizycie! Trzymam kciuki!
RudaMaruda ja też raz w tyg się wazylam zawsze. Jakaś dietę masz, czy po prostu zdrowe odżywianie?
Mój mąż dzwonił dziś że gardło go boli mocno (A on z tych nie umierających więc pewnie coś go rozłoży porządnie )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 20:23
Szczęśliwa_Mama, Frida91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama super że dzieci zdrowe!
ja byłam dzis u fryzjera. Wracam do naturalnego koloru włosów ostatni raz farbowalam w sierpniu. Dzis od lini odrostu robila mi delikatne pasemka aby zniwelować odrost zeby byl bardziej naturalny.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa super ze juz dzieci zdrowe
Madzia tez mam już sporo swoich naturalnych włosów. Końcówki mam jasne.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiusia, Nie mam żadnej diety, nie liczę żadnych kalorii, jem zdrowo. Tylko przy moim mężu to problem ze zdrowym odżywianiem, bo jak jemu gotuje to zawsze próbuję, a on to typowy facet dużo i jak u mamy
Ja jestem zabiegana, bo praca i moge się w końcu pochwalić - zamknęłam rok, wszystkie raporty sporządzone. Teraz już będzie może nie luźno, a luźniej.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość