2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Dziekuje Werni.
Ja mam wage ostatnimi czasy chwiejaca sie bardzo . Schudlam 45 kg po ciazy i znow.8 przytylam ale to juz wina wody zatrzymanej w organizmie i hormonow bo znow wiele mi sie popieprzylo. Ale i tak.bym chciala 15 jeszcze zgubic . Nie daje sobie czasu bo wiem ze to bledne kolo . Lata praktyki hahahaha ale napewno to bd ten rok . Zrobie sobie normalnie liste 2019 i odchaczac bd :p a co . HahahahaRudaMaruda25, Niusia1, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Maluch ma 3,1cm
Było widać jak tam fika i sie rusza... N Nie do wiary takie uczucie, ja nic nie czuję a to sobie tam wywija
Lekarz założył mi kartę ciąży i zmienił termin porodu na 6 sierpnia.
Jedyne co mnie martwi to że serduszko bije w dolnej granicy normy, no ale pytałam czy to ok i powiedział, że ma prawo tak byćwerni, 19ewelaaa89, Madzix88, Niusia1, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida super że jest wszystko ok i sobie fika koziolki, wspaniałe uczcie prawda?
tym serduszkiem sie nie przejmuj, ja z kolei troche sie bałam bo za szybko biło 166, ale moja gin mnie uspokoiła że jest wszystko w porządku, więc jej ufam
a u ciebie na granicy normy czyli ile?
-
nick nieaktualnyFrida super ze wszystko ok
Zakrecona wsyzstkiego najlepszego!!
Moj mąż schudł ponad 50 kg i tez go podziwiam bo to prawie tyle ile ja waże. bez żadnych dietetyków pomocy cateringów dietetycznych trenerów fitness zupełnie sam. zawziął sie i schudł. 3 lata temu żartował że nie posiada funkcji biegania a teraz szykuje się do ultramaratonu karkonowskiego. także można wszystko to są często blokady w naszych głowachFrida91, 19ewelaaa89, Niusia1, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki tak miałam wizytę.
Nie mogę się ogarnąć z tymi sraczkaminajpierw noc nieprzespana, bo Kornelka latała no łazienki, później druga, bo Maciek... padam na twarz i nie mam na nic ochoty
Dzidzia rośnie i jest bardzo ruchliwa.
Łożysko się trochę podniosło, więc uff.
Do przodu mam 3 kg he he a brzuszek już fajnie zaokrąglony.
Lekarz potwierdził znowu, że synek19ewelaaa89, RudaMaruda25, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Szczęśliwa, zdrówka dla maluchów!
Madzia, jejku to jest wyczyn co zrobił Twój mąż, trzeba mieć charakter. A ile mu zajęło zrzucenie tylu kilogramów ? I co z nadmiarem skórnym ?
dlatego ze zrobił to powoli odwlekał w czasie to nadmiaru skory nie ma praktycznie wogole ciutka na brzuchu i glównie widac jak siedzi. zajeło mu dwa lata
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88174aac0bf4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 22:29
werni, RudaMaruda25, Niusia1, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość