2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaSz32 wrote:Hej dziewczynki. Nie odzywałam się bo dziś miałam obronę magisterską i przygotowywałam się przez ostatnie dwa tygodnie
Udało się, obroniłam się na 5
Za tydzień lecę na wakacje i będę odpoczywać -
Ruda u mnie i małego wszystko ok teraz mam wizytę 29.07 będę miała robione ostatnie badania.
Ostatnio też nie mogę spać. Mały co raz mocniej kopie.
Kasia gratuluję i zazdroszczę wyjazdu -
Hej.
Jako tako sama wiesz . . Raz lepiej raz gorzej . Generalnie nawet na neta nie chce mi sie wchodzic .
Dzis mam fajny w miare dzien . I nie ma mdlosci , zjadlam normalnie sniadanie , zupke warzywna gotuje , pranko 3 robie . No zyje dzis jakoswerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerka, ja mam sporo tych wizyt, bo prowadzę ciążę tak jakby dwa razy, jedno prywatnie u mojej pani doktor, a drugie w luxmedzie, żeby mieć badania za darmo wszystkie.
Gdybym robiła wszystko prywatnie to by ten mały człowiek zdarł ze mnie miliony, a skoro firma opłaca mi luxmed, to czemu nie korzystać?
No i z racji, że prowadzę podwójnie to mam cały czas na bieżąco informację co z fasolkiem -
Ja to tylko prywatnie i fakt trochę badania kosztują. O luxmedzie to różne opinie słyszałam. Ale jakby moja firma tez płaciła to tez bym korzystała. Daj znać po wizycie.
Ja to musze zrobić usg piersi bo jeszcze nie robiłam tego badania i umówiłam się przed wizytą u swojej ginki tego samego dnia tylko godz wcześniej. Nie mogę się doczekać wizyty i usłyszeć ile waży juz mały. -
nick nieaktualnyNo ja o luxmedzie też swoje słyszałam, ale na badaniach już zaoszczędziłam ponad 500 zł!
Bo takie laboratoryjne, cytologia itp. to mi raczej nie zepsują.
Zakręcona, a kiedy Ty masz termin?
Tak w ogóle dziewczyny to padła decyzja, że zabieramy się za ślub kościelny z moim starym, po latach bezbożnego życia, haha.
No i wreszcie będzie takie wesele jak sobie to kiedyś wymarzyłam, ale to dopiero jak potomek przyjdzie na świat. Ważne, że mój się w końcu określił, bo zawsze był przeciw.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny