2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jadę na weekend do rodziców.
W ogóle postanowiłam, że jak szybko się da tak pójdę na zwolnienie, może po 12 tc.
Dzisiaj to co odwalił mój szef to przeginka.
On ogólnie ma focha na mnie, że jestem w ciąży.
I uwaga! Wymyślił sobie, żebym mu przygotowała taki raport (pal licho, że nikomu to nie jest potrzebne), ale najpierw mam odgrzebać te dokumenty z archiwum i przynieść mu te segregatory.
Zignorowałam gościa, sam niech sobie nosi i siedzi w miejscu gdzie więcej kurzu niż światła, powiedziałam mu wprost, że w umowie nie mam tego w zakresie obowiązków.Agaalexa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z kolei dzisiaj wylądowałam w domu w łóżku, rano ból podbrzusza i nitki krwi.
Pojechaliśmy z mężem do lekarza na szybko, ale z maluchem wszystko dobrze.
Pani doktor kazała kontynuować branie duphastonu, oszczędzać się i odpocząć sobie od pracy, bo te bóle to są generalnie nerwobólami. -
RudaMaruda25 wrote:Ja z kolei dzisiaj wylądowałam w domu w łóżku, rano ból podbrzusza i nitki krwi.
Pojechaliśmy z mężem do lekarza na szybko, ale z maluchem wszystko dobrze.
Pani doktor kazała kontynuować branie duphastonu, oszczędzać się i odpocząć sobie od pracy, bo te bóle to są generalnie nerwobólami.
-
Widzę ze przypisali Ci dupka i dobrze. Tak jak pisze Zakręcona na l4 i odpoczywaj
Dziś wkoncu skrecilismy łóżeczko i kolyske. Kołyska pożyczona to jak mały podrosnie oddam ją. -
nick nieaktualnyDupka to ja już kończę trzecie opakowanie, bo biorę 2x dziennie.
Mój mi schował telefon i laptop służbowy, bo wczoraj byly niekończące się telefony i maile, nawet człowieka stresują na zwolnieniu lekarskim.
Teraz sobie leżę i odpoczywam, a kto mnie zastępuje to mam już w nosie.
Choć wczoraj czułam się jak zwłoki, wymioty, no i byłam tak słaba, że o 20 już spałam. -
RudaMaruda25 wrote:Dupka to ja już kończę trzecie opakowanie, bo biorę 2x dziennie.
Mój mi schował telefon i laptop służbowy, bo wczoraj byly niekończące się telefony i maile, nawet człowieka stresują na zwolnieniu lekarskim.
Teraz sobie leżę i odpoczywam, a kto mnie zastępuje to mam już w nosie.
Choć wczoraj czułam się jak zwłoki, wymioty, no i byłam tak słaba, że o 20 już spałam.
I bardzi dobrze ze zabral , olej . Nie stresuj sie i nie wchodz nawet na tego kompa . Twoje dziecko jest wazniejsze i Ty. -
nick nieaktualnyNajlepsze jest to, że jak będzie mi się chciało leżeć to po prostu będę i nikt mi nie zarzuci, że nic nie robię, bo robię.
Noszę malucha w brzuszku
Rodzice już wiedzą i moi i męża, z męża poszło spoko, a moja mamunia jest mega kościołowa i wiadomo gadka, że bez ślubu kościelnego, że będziemy na bakier z kościołem, jak tu ochrzcić itp. suszenie głowy się zaczęło.
I tak sobie będę żyła po swojemu, ale chcę unikać kwasu i zbędnych emocji. -
Teraz to można ochrzcic nawet w związku partnerskim ale to zależy od kościoła. Ruda dobrze ze twój zabrał masz spokojną głowę 😊
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny