2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaSz32 wrote:Ja dzisiaj mam gości bo Marynia moja ma imieninki. Zrobię obiad, tak jak kocham piec tak mi się nie chce i kupiłam po kawałku dwóch ciast.
U teścia na śniadanko zjadłam troszkę cebulki duszonej z kiełbaską i od razu niedobrze mi. Jem jak wróbel. Jem oczami i za chwilę biorę się za jedzenie i jeb, dwa kęsy i to by było na tyle.
Kłuje mnie w pipie mocno, chyba za bardzo poszalałam ze sprzątaniem. Ale już się kładę i gary niech czekają
Wiec doskonale cie rozumiem . Sama tak mam ze jem oczami a zaraz jak zaczne jesc to odechciewa mi sie .
Wszystkiego dobrego dla coreczki
Jak nie masz ochoty stac dzis przy garach to nie stoj ! Kupne tez wszamia :p -
W lato tez można się rozchorowac. Mnie to teraz muli i chyba się kimne. Dziś tez mam twardnienia brzucha ale już tak nie boli jak wczoraj.
Najlepszego dla corki
Z tą 2 w ciąży to masakra. Pół godziny siedzisz w łazience ze można oglądać serialeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 14:06
-
Z tą łazienką to pewnie chodzi o to, że zaparcia są i za przeproszeniem wysrać się nie można
Ja dzisiaj cały dzień bym spała.
Zeżarłam pyszny obiadek i zaraz zwymiotuje 😂
Zeżarłam całą mizerię, ale mama przywiozła ogóreczki z działki od Babuni mojej kochanej, jeju jakie pyszne takie swojskiewerni lubi tę wiadomość
-
KasiaSz32 wrote:Z tą łazienką to pewnie chodzi o to, że zaparcia są i za przeproszeniem wysrać się nie można
Ja dzisiaj cały dzień bym spała.
Zeżarłam pyszny obiadek i zaraz zwymiotuje 😂
Zeżarłam całą mizerię, ale mama przywiozła ogóreczki z działki od Babuni mojej kochanej, jeju jakie pyszne takie swojskie
Ja wlasnie tez zjadlam pyszotka obiadek i leze w sypialni jak ciele obzarte , masakra 😶😆
-
Hahaha dokladnie 😂😂😂 jakbyś tą kupę rodziła masakra. Przez to wszystko mam stres ze małemu może się coś stać.
Trochę się kimnelam i jest lepiej a mały to nie daje spać i tylko lobuzuje w brzuchu -
werni wrote:Hahaha dokladnie 😂😂😂 jakbyś tą kupę rodziła masakra. Przez to wszystko mam stres ze małemu może się coś stać.
Trochę się kimnelam i jest lepiej a mały to nie daje spać i tylko lobuzuje w brzuchu -
Dlatego dobrze mieć taki jakby stojaczek pod nogi w kibelku wtedy pani kupka z łatwością wychodzi i nie trzeba wyciskać ja też mam zaparcia, ale to dlatego, że mało pije i mało jem, a jak się nawpieprzam za dużo to idę wyrzygać 😂
Cionża to pienkny okres dla kobiety naprawdę 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 17:33
werni lubi tę wiadomość
-
Taaa , przepiekny ! 😂
Ja mam taki stojaczek na ktory syn wchodzi zeby usiasc na wc , jakos mi nie pomaga 😣 zreszta teraz zaparc juz nie mam . Na poczatku ciazy mialam masakryczne , tak mnie bolal az tylek ciagle ... czy mniej jadlam czy dzien zdazyl sie ze wiecej , pilam soki jablkowe itp i nic . Przeszlo pod koniec 1 trymestru .
Ale pospalam :o ostatnio moge miec 2 a nawet 3 drzemki dziennie , szok . Dzis jedna za to 3 godzinna . Juz zmeczona jestem tymi drzemkami s3rio ... -
A my z małżem cierpimy po porannej ostrej cebuli 😂 dupa piecze tak, że smutna godzina.
Wypiłam meliskę z truskawką na lepszy sen bo mam stany lękowe i stres przed egzaminem na nauczyciela mianowanego, wpieprzyłam biszkopt z kremem budyniowym i galaretką z truskawkami, popiję zaraz herbatą malinową, do mycia i do spania 😂 -
Werka Ciebie to juz synus uciska w kazde miejsce mozliwe takze to normalka ale niebawem jeszcze jedna przeogromna meka czyt porod i po sprawie hehehe .
Kasiaa hahahaha Ja po obiadowej cebuli lekko cierpie a raczej won domowa zaburzona od pierdziochow 😂😂😂😂😂😂
Tos se zestaw siekla na noc . Ja tylko kanapke z pasta jajeczna ( moze Ja po niej tak kadze ?!:o:D) i herbatka gorzka .
werni lubi tę wiadomość
-
Tak w ogole to dzien dobry
Jakie plany na dzis macie ?
U mnie leje wiec jak zwykle klapa wielka ... chcialam isc z dzieckiem do parku , na male zakupy do Aldika ale niestety . Dobrze , ze wczoraj zrobilam zamowienie w Polskim sklepie i mi do domu przywioza bo inaczej nawet bym nie mialam co na obiad zrobic a takto dzis pichce ogorkowa . Mniam mniam ❤
A Wy co macie ?? -
U mnie też ogorkowa wczoraj mój był u teściów i dostał ogórki
Noc miałam ciężką. Prawie nic nie spałam. Zrobiłam po 9 drzemkę. Łazienkę ogarnelam i teraz leżę