2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaSz32 wrote:Kurła nie mieli ogórkowej zjadłam pieczarkową, ale to nie to samo.
Ja poproszę przepis na te bananowe z twarożkiem
Nic tylko po zakupy i do garow mamuska hahaha
A prosze , sa mega szybkie i proste .
Ja najczesciej daje
2 banany
2 jajka
1 twarozek bialy taki 250 gram
Cukier waniliowy moze byc lub nie musi . Zalezy jak kto lubi slodko , ja raz daje raz nie ( wcale przeslodzone nie sa z cukrem dodatkowo mimo banana )
Na oko troszke maki ( kazda procz kokosowej bo ona nie trzyma plackow chyba ze doda sie do niej ok 10 jaj 😂)
Najsmaczniejsze sa z dodatkiem kefiru zamiast mleka i odrobina wody . Wszystko gniote , mieszam i ciach dekilatnie na patelnie . Trzeba uwazac przy obracaniu bo sa mega delikatne .werni lubi tę wiadomość
-
Zapisałam przepis
Ruda jeszcze trochę siły mam to ogarniam może szybciej wtedy urodze.
Zaczynają się pytania czy juz urodziłam. -
Sęk w tym, że mi się nie chce kompletnie gotować 🤦🏼♀️ Mąż do mnie mówi, że siedziałam w domu wczoraj i dziś i nic nie ugotowałam 😂 a wczoraj miał odgrzewany obiad z czwartku 😂
Zaraz pójdę na zakupy i kupię jeszcze kapustę i zrobię krokiety z kapustą i grzybami i do tego ogórkowa 🤣werni lubi tę wiadomość
-
KasiaSz32 wrote:Sęk w tym, że mi się nie chce kompletnie gotować 🤦🏼♀️ Mąż do mnie mówi, że siedziałam w domu wczoraj i dziś i nic nie ugotowałam 😂 a wczoraj miał odgrzewany obiad z czwartku 😂
Zaraz pójdę na zakupy i kupię jeszcze kapustę i zrobię krokiety z kapustą i grzybami i do tego ogórkowa 🤣
Wera normalka ... zaraz sie zaczna pytania jak rodzilas , czy kp itp itp -
hej ja wciągłam 2 duże gołabki inaczej w papryce zapiekane pod serem żóltym popiłam kawą i jestem pełna aż ruszyc się nie chce.mąż wróci to mu podgrzeje a póki co opiekam reszte tych gołabków już bez papryki.bo zrobiła tylko pare w papryce na sprubowanie a reszty sa 3 blachy
-
nick nieaktualnyA no to ja dzisiaj natukłam kotlety, mąż ukopał u swojej mamy parę ziemniaczków i do tego otworzyłam ogórki kiszone
Nawet mi się nie chciało nic wymyślnego.
A teraz był grill z teściami, ale tak mi się smaki zmieniły, że nie miałam ochoty ani na kiełbaskę, ani na mięsko. Wypiłam tylko Radlerka 0%.
-
nick nieaktualny
-
Ja też nienawidzę smażyć naleśników 😂 ale moja rodzina je ubóstwia. I żrą najchętniej z samym cukrem 😳 ja tylko i wyłącznie z dżemem truskawkowym. Gołąbków nie robię bo mi nie wychodzą takie dobre jak mamy, a pierogi zawsze Marysia mi pomaga lepić, ale też nie cierpię ich robić mogę piec ciasta bo uwielbiam to robić, ale pierogów nieeee.
Zjadłam krokieta i wypiłam barszczyk, mój M. chodzi jakiś obrażony, wkurwia mnie i cieszę się, że wyjeżdża w poniedziałek do Londynu 😂 bo go nie zdzierżę, jest czyściochem i chodzi i wytyka gdzie źle posprzątałam 😳😤😤 -
KasiaSz32 wrote:Ja też nienawidzę smażyć naleśników 😂 ale moja rodzina je ubóstwia. I żrą najchętniej z samym cukrem 😳 ja tylko i wyłącznie z dżemem truskawkowym. Gołąbków nie robię bo mi nie wychodzą takie dobre jak mamy, a pierogi zawsze Marysia mi pomaga lepić, ale też nie cierpię ich robić mogę piec ciasta bo uwielbiam to robić, ale pierogów nieeee.
Zjadłam krokieta i wypiłam barszczyk, mój M. chodzi jakiś obrażony, wkurwia mnie i cieszę się, że wyjeżdża w poniedziałek do Londynu 😂 bo go nie zdzierżę, jest czyściochem i chodzi i wytyka gdzie źle posprzątałam 😳😤😤
Ja kocham ogolnie gotowac , piec itp . Normalnie moje zycie ale mam wlasnie pare takich rzeczy co naprawde naprawde nie lubie robic typu tarcie warzyw , parzenie kapuchy , smazenie nalesnikow hahaha .
Kasia mowisz ze u ciebie zra nalesniki ? U mnie tez jakies parcie chore maja ostatnio na nalesniki z dzemem o matko . Dzis w poludnie dziabnelam placki zwykle z ciasta nalesnikowego ale z proszkiem do pieczenia odrobina to urosly lekko i tez sie cieszyli hhaha -
werni wrote:Mój ex tez mi ciągle wytykal gdzie źle posprzatalam albo mu ciągle coś nie pasowało.
werni lubi tę wiadomość
-
Mój ma bicia na tym punkcie, ale nie jest źle, ja jestem bałaganiara i on chodzi i sprząta
Ale ktoś musi dbać o porządek
Patrzcie jakie moje dziecko miało kudły jak miała 1,5 miesiąca całą ciążę miałam potworną zgagę 😱
https://zapodaj.net/b68db150933f9.jpg.htmlwerni lubi tę wiadomość
-
Ale super wloski !!! Identyko jak moja siostra gdy sie urodzila , no prawie bo tamta z troche wiekszym buszem wyskoczyla i w czarnych lokach odrazu 😂😂
Do dzis ma przepiekne geste do pasa wlosy ciemne naturalne a ma juz 21 lat
Podobno tak jest ze jak w ciazy ma sie zgage to wloski rosna a ile w tym prawdy heheh .
Kasia jakies przeczucia co do plci ?
Bo Ruda to wiem , ze na syna stawia . Moze w poniedzialek sie dowie . Ja stawiam na corke ale jakos z tylu glowy mam syna . Chust wie . Moze boje sie mysli ze nastawie sie na corke a bedzie syn i bedzie smutno a takto nie nastawiam sie i bedzie co bedzie . A kiedy sie dowiem tego nie wie nikt ... -
Marysia obcięła przed wakacjami, a miała już do pupy i też ma gęste, piękne i błyszczące
Co do płci to żadnego przeczucia nie mam. Wszyscy mi wmawiają syna, ja wolałabym drugą dziurę 😂 ale koleżanka, która ma syna mówi mi, że ją też bardzo ciągnęło do gazowanego tak jak mnie
Kiedyś woda była moim ulubionym napojem, a teraz rzygam po niej i nie jestem w stanie jej wziąć do ust.