2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda kciuki właśnie ciesz się ze zobaczysz maleństwo
Ja to leżę. Trochę w kuchni poogarnialam. Mój dziś mielone robi.
Chyba wkoncu wybraliśmy pediatre dla małego.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja dzis mam jednogarnkowe danie ( niby ) pieczone ziemniaki w piecu zmieszalam z mielony i meksykanska mieszanka wczesniej podsmazona z w sosie pomidorowym . Zmieszalam w garnku wszystko i jest pyszne ale zjadlam odrobinke i juz ledwo zyje . Mam dzis mega dola , nerwy i jesc az nie moge
Ruda jak tam po badaniu ?werni lubi tę wiadomość
-
Hejka. Ja właśnie wróciłam z pracy i padam na ryj.
Dobrze, że męża nie ma to nie muszę obiadu robić z Marysią zjadłyśmy w robocie
Ja też bym chciała iść do jeszcze innego gina na usg, ale założy mi kartę ciąży i dupa będę musiała tam chodzić, a nie chcę do innego -
Ja do swojej ginki juz z kilka lat chodzę. Kiedyś był na NFZ fajny ginekolog mlody ale niestety krótko pracował. Musiałam szukać innego. A dobrze trafiłam bo moja ginekolog pracuje i tu gdzie teraz mieszkam czyli w Wawie i w moim rodzinnym mieście.
-
nick nieaktualnyJestem po już dawno, ale mieliśmy jeszcze kilka załatwień.
A więc dzidziuś ma się w brzuszku dobrze, wszystko z nim w porządku, a ryzyko wystąpienia wad genetycznych jest niskie.
Jeszcze nie wiemy co tam siedzi, lekarz powiedział, że trochę to teraz przed 15tym tygodniem jak wróżenie z fusów.
Ale bliżej do dziewuszki niż chłopczyka, bo nie widać ani zalążka małego sisiora.
W każdym razie odetchnęłam z ulgą!werni lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Super wiesci Ruda co do plci wszystko zalezy tez od ulozenia dziecka i sprzetu bo od 10-11 tyg mozna juz nawet z wyrostka wyczytac plec ale to musi byc dobre usg no nic . Dowiesz sie zapewne niebawem .
Ja cala noc nie spalam , taka mam bezsennosc a o dziwo w miare ok sie czuje . Jedziemy dzis do miasta na zakupy dla malego no i na koktajlik moj ulubiony z maslem orzechowym hehe ale to troszke pozniej .
Czatujemy z mezem na usg na jutro poludnie .... ale umowic sie mozemy rano dopiero jak maz sie dowie czy szef go wypusci wczesniej troszke z pracy zeby mogl jechac . Jak nie to klapa jak tak to super by bylo no i Werka . Czekamy na ciebie heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 09:43
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za godz idę do szpitala. Mały wczoraj w dzień i w nocy hasal to teraz odpoczywa oby na badaniach trochę się poruszał
Tez w nocy się przebudzilam jak co noc na siku ale przez stres nie mogłam zasnąć znowu. Ale po godz udało mi się
Po badaniach dam znać
Ruda to zakupy Cie czekają -
nick nieaktualny
-
To czas i pora !!! Ile te Ciotki i Rodzice moga czekac 😊🤔
Co tam porabiacie dziewczyny ?
Ja zaleglam przed serialem ale wlasnie skonczylam odcinek i ide napic sie herbaty i dalej szykowac bo do tego miasta mamy jechac a zlapalam chwilowe rozleniwienie .
Musze jeszcze praniem sie zajac .werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czekam na wyniki ale już pani mówiła ze mam regularne skurcze.
Edit. Jednak nieregularne mam. W czwartek znów idę na ktg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 16:11