2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
On stwierdził, że jest już stary i mu dobrze tak jak jest i że na wakacje nie pojedzie
Mańka odchowana i sama koło siebie zrobi już niektóre czynności, dlatego taki mały płaczący człowieczek to obowiązek jakich mało. Ale już mu przeszło i ostatnio głaskał mnie po brzuszku i bardzo chciałby drugą córeczkęwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak jak mocno czułam, że będziemy mieć Stasia tak teraz mam mętlik w głowie, że to jednak będzie Helenka.
Wiadomo, dziewczynki fajniejsze, kokardki, laleczki, opaski, sukienki ❤️ sama się będę mogła poczuć jak mała dziewczynka!
A chłopiec? Mnie to chyba najbardziej przeraża to, że przy myciu trzba mu dokładnie czyścić siusiaka, haha.
Werka, wczoraj byłam nafuczona na niego, ale zaczął mnie zaczepiać i skończyło się na więcej niż buziaku ❤️ ten to zawsze znajdzie swoje sposoby!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 12:03
werni lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Ja tak jak mocno czułam, że będziemy mieć Stasia tak teraz mam mętlik w głowie, że to jednak będzie Helenka.
Wiadomo, dziewczynki fajniejsze, kokardki, laleczki, opaski, sukienki ❤️ sama się będę mogła poczuć jak mała dziewczynka!
A chłopiec? Mnie to chyba najbardziej przeraża to, że przy myciu trzba mu dokładnie czyścić siusiaka, haha.
Werka, wczoraj byłam nafuczona na niego, ale zaczął mnie zaczepiać i skończyło się na więcej niż buziaku ❤️ ten to zawsze znajdzie swoje sposoby!
hahahahaha ja mam panikę na samą myśl o myciu siusiaka Kiedyś mieliśmy rozmowę z M, że jak będzie chłopczyk, to on się będzie zajmował oporządzaniem sprzętu06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Hej.
Ja juz po pracy , po spotkaniu z polozna i zakupach . Po dzisiejszym zapierdolu w robocie ledwo na nogach stoje , tak mnie piety bola ;(
A juz znow sie szykuje do wyjscia bo na usg lece , 2 h podrozy prawie w jedna strone a na dworze 29 stopni w cieniu i mega slonce ... takze tego
Wroce i szykuje nas na jutro z ciuchami, zarciem i jedzieny nad morze . Fakt tylko na jeden dzien pozwiedzac ale z 3.5 latkiem trzeba byc na wszystko przygotowanym
Dam Wam znac po usg napewno
Co do plci to maz dzis powiedzial ze jak by byla corka to nie dotyka sie przy myciu bo boi sie se cos uszkodzi bo nie umie " obslugiwac " malego dziecka dziewczynki. A co do chlopca to uwierzcie , ze nie ma sie co bac . Noworodkowi nie sciagajcie calego napletka i nie za czesto ... dopiero ok roku dziecku mozecie probowac caly. ja tak z synem robilam i ma wszystki pieknie tam i czysciutko lekarz powiedzial . tylko delikatnie a bedzie ok . -
Kasia I Ruda dobrze ze się dogadaliście ze swoimi facetami
Ostatnio na sierpniowych ale na fb któraś z dziewczyn dala wątek o napletkach. Jedne mówią ze wogole tego nie robiły inne ze właśnie po roku czasu. I wes tu bądź mądry. Ja jak byłam kiedyś nIana to tylko chłopcami się zajmowałam. Ja bym miała oby co do dziewczynki hehe -
nick nieaktualnyZakręcona, ale cudownie❤️❤️❤️
Ja byłam przekonana, że u mnie będzie chłopak, ale teraz to już mam w ogóle mętlik, choć ja to mam w tej ciąży tak jak i Ty, albo bardzo podobnie, więc może i u mnie syn się pojawi
Werka, a Tobie się tydzień kończy, a mały dalej w brzuszku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 08:36
-
Hej. Ja też miałam jechać na weekend z Manią i dziewczynami z pracy, ale przez migrenę odrezerwowałam pokój. Mój mąż nienawidzi jeździć nad morze, a ja uwielbiam, ale sama z dzieckiem i bólem głowy nie chce mi się wsiadać do auta.
My mamy blisko bo 1,5 godziny i jesteśmy.
Może w tygodniu wezmę wolne.
Zakręcona bo nie pamiętam, też wymiotowałaś teraz i w poprzedniej ciąży? -
nick nieaktualnyJa z kolei biorę swojego starego i jedziemy do moich rodziców na weekend
My mamy daleko nad morze, 700 km.
W zeszłym roku byliśmy na urlopie, w tym roku też mieliśmy, ale nie wyszło, bo Tomek nie dostał urlopu w lecie i byliśmy w maju w Bieszczadach, a teraz pojedziemy sobie jeszcze na kilka dni chyba do Białki Tatrzańskiej. -
KasiaSz32 wrote:Hej. Ja też miałam jechać na weekend z Manią i dziewczynami z pracy, ale przez migrenę odrezerwowałam pokój. Mój mąż nienawidzi jeździć nad morze, a ja uwielbiam, ale sama z dzieckiem i bólem głowy nie chce mi się wsiadać do auta.
My mamy blisko bo 1,5 godziny i jesteśmy.
Może w tygodniu wezmę wolne.
Zakręcona bo nie pamiętam, też wymiotowałaś teraz i w poprzedniej ciąży? -
my w tym roku dla odmiany bylismy w górach w zakopanym.bo tak zawsze morze.nie załuje chodz nie byłam przekonana ze wzgledu na córke.ale było zajebiscie.pozwiedzalismy.bylismy na szczytach gdzie z moim lekiem wysokosci to było cos.teraz jak widze co sie stało w zakopanym jestem wdzecznia że nic nam sie nie stało bo tam pogoda zmiennia jest.na jednej trasie w lesie tez grzmiało i mówiłam mężowi żę mam nadzieje że zdążymi zejsc przed burza ale nie było jej.skonczyło sie na grzmieniu i deszczu czasowym.bylismy 1 raz i 1 raz sie wspinalismy
-
RudaMaruda25 wrote:Ja z kolei biorę swojego starego i jedziemy do moich rodziców na weekend
My mamy daleko nad morze, 700 km.
W zeszłym roku byliśmy na urlopie, w tym roku też mieliśmy, ale nie wyszło, bo Tomek nie dostał urlopu w lecie i byliśmy w maju w Bieszczadach, a teraz pojedziemy sobie jeszcze na kilka dni chyba do Białki Tatrzańskiej.
-
A tak pytam z ciekawości o to rzyganko bo dziewczyny z pracy mi mówią, że na chłopca się nie rzyga 😂 a poleć jakieś tabsy, które złagodzą napady mdłości i wymiotów bo ja się wykończę, nawet w nocy budzą mnie mdłości, a rano jak wstanę z łóżka to od razu kibel i bekam nad nim i nic nie leci jak to po nocy 😂
-
KasiaSz32 wrote:A tak pytam z ciekawości o to rzyganko bo dziewczyny z pracy mi mówią, że na chłopca się nie rzyga 😂 a poleć jakieś tabsy, które złagodzą napady mdłości i wymiotów bo ja się wykończę, nawet w nocy budzą mnie mdłości, a rano jak wstanę z łóżka to od razu kibel i bekam nad nim i nic nie leci jak to po nocy 😂
... rzyga ale nie jakos okropnie bynajmniej Ja. Za to okropne to mam mdlosci Allen to okropne !!! Pozatym powiem tak . Kazdy organizm inny I ciaza a nie jakies zabobony hehe . Ja juz w takie te smaki na plec , wyglad itp nie wierze . Jestem brzydko jak noc listopadowa w tej ciazy a co ? Bede miala drugiego synka a nie coreczka ktora podobno odbiera urode heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2019, 11:10