2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa on i jego upodobania hah masakra dobra koniec.
Śliczne te włoski ahh tez bym chciała mieć grube i gęste
Po ostatnim usg to mój mały większość będzie podobny do taty nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę. -
Dziś mały od rana jest ruchliwy co mnie bardzo cieszy.
Po południu mają wpaść rodzice. Zrobię jakieś ciasto może czekoladowe. -
Kasia wspolczuje choc Ja dzis mam tez mdlisci okropne ... ale jakos staram sie pic duzo i nie myslec lecz to malo daje
Werka no rob pewnie taka jestem ciekawa kiedy Cie zlapie i urodzisz hehehe . My ciagle czekamy :p
Ja juz przygotowalam ziemniaczki na obiad , suroweczke z wloszczyzny rowniez zrobilam i niedlugo miesko zaczne juz robic . Konczy sie rozmrazac . dzis robie mielone z mlodymi i z surowka .
Slonce w koncu wyszlo wiec ogarne wszystko i idziemy na plac zabaw wylatac sie trochewerni lubi tę wiadomość
-
Zakręcona byłam, ale u innej i u tej już zostanę. Karty ciąży nie zakładała mi jeszcze bo było za wcześnie. Byłam w 5 tygodniu, coś tam pulsowało ale było ledwo widać. Idę 29 sierpnia na wizytę. To będzie już 9 tydzień, oby wsio było dobrze ❤️
U nas dziś leje ale mega cieplutko jest. -
U Nas chwilowo popadalo co pisalam ... teraz jest mega slonce ale wieje z tym , ze naprawde cieplutko dzisiaj tez u Nas .
Aha w ten sposob . Napewno wszystko bedzie dobrze .
To jeszcze troszke masz do wizyty . Ja mam usg 18 wrzesnia polowkowe ale mysle czy na dodatkowe teraz w tygodniu nie isc ?! Jakos mnie tak zaczelo korcic zeby plec poznac hahaha , pozatym dawno dzidziulka nie widzialam . Mam pare pytan gdzie lozysko itp
No nic , zobaczymy jak bedzie
-
Agata będzie dobrze. Wiem ze czekacie szczególnie Ty hehehe
ja to bym poszła prywatnie na wizytę jak tak późno masz polowkowe.
Kasia to już będzie serduszko widać. mi to ginka odrazu założyła kartę ciąży a w 6 widziałam ❤ -
werni wrote:Agata będzie dobrze. Wiem ze czekacie szczególnie Ty hehehe
ja to bym poszła prywatnie na wizytę jak tak późno masz polowkowe.
Kasia to już będzie serduszko widać. mi to ginka odrazu założyła kartę ciąży a w 6 widziałam ❤
Wlasnie chcialam sie umowic na usg prywatnie ale opcja jest tylko sroda ktora odpada bo oboje w pracy jestesmy i sobota a w sobote o 6 rano jedziem6 nad morze
Jednak nie robie typowych mielonych . Z grilla mielone sa pyszotka i nie tluste .werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie laski ja to mam taki stres, że dramat!
Usg mam o 13:40.
W ogóle weekend miałam trochę wyciągnięty z życia, bo czułam się fatalnie.
Ale teraz wracamy, kupiliśmy sobie rano drożdżóweczki, herbatka.
Trzymajcie kciuki!werni lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:No właśnie laski ja to mam taki stres, że dramat!
Usg mam o 13:40.
W ogóle weekend miałam trochę wyciągnięty z życia, bo czułam się fatalnie.
Ale teraz wracamy, kupiliśmy sobie rano drożdżóweczki, herbatka.
Trzymajcie kciuki!
O to dzis lepiej sie czujesz, to dobrze