X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 5 września 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany powidła na żółtym serze? :-) ja to ser żółty mogę jeść cały czas :-)
    Jej czy ja naprawdę weszłam w 11 tydzień :-) jak to leci, nie wyrabiam już z bólem cycków. Chcę je odciąć i odczekać :-)

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaSz32 wrote:
    O rany powidła na żółtym serze? :-) ja to ser żółty mogę jeść cały czas :-)
    Jej czy ja naprawdę weszłam w 11 tydzień :-) jak to leci, nie wyrabiam już z bólem cycków. Chcę je odciąć i odczekać :-)
    Mialam to samo z cyckami jakis czas temu a raczej z jednym, odrazu bolem przypomnial mi sie zastoj pokarmu . Dramat :/ az pieklo wszystko ... przeszlo chyba po 3 dniach . Takto mnie nie bola za to mam ulge i tak.wielka jak bez stanika w domu jestem . Mam cycki juz wieksze o dobry ponad rozmiar wiec sa to boje ratunkowe :o

Noooo , lecii co . Ty w 11 jestes , Ja 19 :o szok

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 września 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do powidel to sprobuj . Mega !!!!!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2019, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, ile my mamy załatwień z tym weselem.. Dramat!
    Ale już się nie rozmyśle, bo mi zaliczki poprzepadają i kary będą do płacenia.

Ja to wczoraj z moim byłam w Macu i sobie hamburgerem lody przegryzałam, haha!

Zakręcona, Ty to mega zdrowo jesz!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Jejku, ile my mamy załatwień z tym weselem.. Dramat!
    Ale już się nie rozmyśle, bo mi zaliczki poprzepadają i kary będą do płacenia.

Ja to wczoraj z moim byłam w Macu i sobie hamburgerem lody przegryzałam, haha!

Zakręcona, Ty to mega zdrowo jesz!
    Nie ma prawnie kar do placenia za rezygnacje . Jedynie moze Ci zaliczka przepasc .

No a tyje jak.swinia ... :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie jem fast foodow jakis slodyczy . Nie slodze , ciemne pieczywo jem albo wcale i o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2019, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Jak tam ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas dzisiaj bardzo ladnie . Mam nadzieje , ze nagle sie nie zepsuje pogoda i nie zacznie padac jak to jest w zwyczaju bo mamy w planie po obiedzie isc na plac zabaw i chlopaki razem na silownie .
    Ja od rana siedze w garach ;) barszcz bialy konczy sie gotowac , kompot z jablek wstawilam do obiadu bo mam chyba z 10 kg z jabloni mamy zerwane . Piersi z ziemniakami i koperkiem , mizeria gotowe . Tak mnie natknelo dzis na dwa dania hehe . Bede jadla caly dzien ale.zjem . Rzadko dws robie a dzis stwierdzilam ze beda dwa . ;) zupka odrazu na jutro bedzie na obiad . Wczoraj salatke sledziowa zrobilam na wieczoe , dzis przegryzla.sie juz wiec mamy z mezem.na kolacje :)
    A teraz czeka mnie sprzatanie jeszcze szybkie domu i.zabieram.sie za segregacje ciuszkow syna . ;)

I jakze Ja sie ciesze z weekendu . Do 7.30 spalam a do 8.30 lezalam w lozku . Synus 0rzyszedl.i lezal ze mna . Jak dobrze :) bo maz od 6 do 14 na nadgodzinacg

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w południe :) ja zrobiłam 3 prania, byłam na zakupach, nastawiłam gulasz dla nas i Mani bo ona lubi samo mięsko, a dla nas węgierski z grzybkami i do tego będzie duży placek ziemniaczany :-) teraz wcinam murzynka własnoręcznie upieczonego i sernik kupny, ale pyszny i do tego kawa Inka.
    Marysia się bawi, więc póki nie truje tyłka to leżę i odpoczywam, a mężuś coś tam skręca przy motorze :)

010ihgqsegoetpqq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2019, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też dwa dania bo gotowałam rosół, a jutro na nim zrobię zupę krem z brokuła i ziemniaków z grzankami.
    A na drugie dzisiaj spaghetti, bo nawet nie miałam pomysłu co zrobić.
    Ja teraz najedzona leżę jak łania. Boli mnie dzisiaj trochę tyłek, bo się potknęłam przy wynoszeniu obierków na kompost i spadłam na pupę.
    Mam nadzieję, że nie narobiłam biedy maluchowi.

Wczoraj jeszcze ze starym pochodziliśmy trochę po górach, no i teściowa się dowiedziała i gadka, że ja przecież nie mogę. A co to ja teraz jakąś kaleką jestem?
    W końcu się super czuję, więc korzystam póki mogę.

• KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2019, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boooże ja też się tak nażarłam z Misiem mym, że leżymy na sofie w salonie i spoglądamy na siebie kto szybciej zaśnie 😂 mąż powiedział, że wyszło mi tak pyszne, że ten placek po węgiersku, który ostatnio jadł w najlepszej restauracji w Szczecinie chowa się 😍 ale to fakt, wyszło przepyszne :)
    Odlot mam i idę spać :)

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2019, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Mnie tez aktualnie muli ale nie ... nie bede spala . Zaczekam juz na wieczor:)

Ruda nic nie stalo sie na pewno ale uwazaj na siebie nastepnym razem . A co do gor to oczywiscie , ze mozesz . Ciazy nie masz zagrozonej ani nic wiec po co sie czepia . Jak mowisz , kaleka nie jestes .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,
    Jak niedzielny poranek?
    Powiem wam szczerze, że mi to się w głowie już mieszają dni tygodnia odkąd jestem na zwolnieniu lekarskim.
    Ja sobie jeszcze zaleguję w łóżku, a jutro mamy wizyę u ginekologa.
    Tak bardzo chciałabym wiedzieć co tam już siedzi, bo mam ochotę już wpaść w szaleństwo zakupowe :)

• KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja dostałam śniadanko do łóżeczka od córeczki :-)
    Teraz Michał bierze prysznic i jedziemy do moich rodziców. Dziś dzień z mdłościami i kwasem w pysku. Nienawidzę tego kwasu w buzi 😱
    Dobrze, że jutro do roboty na 12 dopiero to się wyśpimy.

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry .
    Ja dzis mam mega bol glowy i tez od 6 rano mdlosci ale nie jakies silne .
    Takto przymierzam sie do wstania z lozka i zrobienia sobie sniadania bo maly juz dawno po .

Wiecie co ? Ja nie kupilam ani jednej rzeczy jeszcze hahaha i jakos nie mam potrzeby nawet w sobie takiej . Pewnie zaczne jak z synem w ciazy . 8 miesiac cokolwiek zaczne zamawiac .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez sie tak dni mieszaly na tym chwilowym zwolnieniu ... teraz masakra szybko leci mi czas :o
    I od jutra znow cale 5 dni o 4.30 wstawanie . Czemu te weekendy tak szybko leca :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynie co to strasznie mnie to dupsko boli po tym upadku wczoraj, dobrze, że mam tam trochę tłuszczyku to jakbym spadła na poduszkę 😂
    I tekst mojego Tomka: jak Ty sobie sama krzywdy nie zrobisz, to nikt inny Ci nie zrobi.
    No i w tą noc podobno strasznie chrapałam, a wcześniej mi się to nie zdarzało.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Jedynie co to strasznie mnie to dupsko boli po tym upadku wczoraj, dobrze, że mam tam trochę tłuszczyku to jakbym spadła na poduszkę 😂
    I tekst mojego Tomka: jak Ty sobie sama krzywdy nie zrobisz, to nikt inny Ci nie zrobi.
    No i w tą noc podobno strasznie chrapałam, a wcześniej mi się to nie zdarzało.
    To na bank nie ma nic wspolnego ;)

Hahaha to tak jak Ja.
    Ja sama sobie predzej krzywde zrobie niz ktos mi . Ja na prostej drodze krece noge , jak ostatnio.w pracy . Prosta droga a Ja sie prawie wyjeb*** hahahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to to samo co ja w maju, schodziłam po schodach i jeb, noga skręcona, a to wszystko przez to, że wychodziliśmy, a ja podniecona miałam jak zwykle wiele do powiedzenia akurat w tym momencie, Tomek szedł szybciej, chciałam go dogonić i zeskoczyłam z dwóch ostatnich stopni i tak niefortunnie, że nogę do tej pory czuje, chociaż minęło 4 miesiące.

Jedyny plus, bo zdajęłam się leczeniem stopy, a nie staraniami z grubej rury i poszło.
    Teraz moja koleżanka złamała nogę na schodach, to ja się śmieje, że ja po takiej akcji to w ciążę zaszłam 😂😂😂

• KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 8 września 2019, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam lęki przed kichaniem. Każde kichnięcie to taki ból w dole brzucha z jednej i drugiej strony jakby miałoby mi wszystko wylecieć z tego środka 😂
    Zaparcia mam jak 150-iąt, jabłek jem duuużo i sarnie za przeproszeniem bobki ze mnie wylatują 😂
    Odliczam dni do zwolnienia lekarskiego, pracuję do 4 października i do widzenia :-) spadam z tej wirusowni, bo już zaczęły się przeziębienia, katary, bóle gardła itp. Nie chce ryzykować. Jak byłam w ciąży z Manią to byłam non stop chora i nie chcę tego powtarzać.

010ihgqsegoetpqq.png
‹‹ 475 476 477 478 479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ