X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze czekam na nowy sezon Rolnik szuka żony :D :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Ja jeszcze czekam na nowy sezon Rolnik szuka żony :D :D
    Aaa no to Ja nie 😂

Jejku , kropi mi ciagle ale w koncu nie pada . Dramat :/ chcialam pranie wystawic i nie moge ... obiad musze wstawic a na drzemke mam ochote . Brrr . Po kapieli az mi sie same oczy zamykaja .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie kropi, ale ukrop jest nie z tej ziemi. Nie da się wytrzymać.
    Dyrektora mam cudownego i on strasznie ubolewa, że mnie nie będzie. Ja też będę za nim tęsknić, jest w moim wieku, wysoki czarny i do przesady przystojny i seksowany ajjjj. I czuje do mnie mięte przez rumianek, ale że mam męża to się powstrzymuje :-)

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaSz32 wrote:
    U nas nie kropi, ale ukrop jest nie z tej ziemi. Nie da się wytrzymać.
    Dyrektora mam cudownego i on strasznie ubolewa, że mnie nie będzie. Ja też będę za nim tęsknić, jest w moim wieku, wysoki czarny i do przesady przystojny i seksowany ajjjj. I czuje do mnie mięte przez rumianek, ale że mam męża to się powstrzymuje :-)
    Hahahahahahaha . :d Ty Ty lobuzie :P

U Mnie jest w miare cieplo ale.mowie bez slonca i dziwnie ... teraz jest mega szaro wiec bankowo dzis bedzie padac ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż przyjechał, jedziemy do Kfc na obiad 🤣
    Pewnie 3 kęsy wezmę i kibel :)

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaSz32 wrote:
    Mąż przyjechał, jedziemy do Kfc na obiad 🤣
    Pewnie 3 kęsy wezmę i kibel :)
    Ja tez tak mam po kfc . Uwielbiam kubelki ze kawalkami mieska ale jak zjem to rzyg murowany ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, ja to w pierwszym trymestrze żywiłam się tylko frytkami z kfc! :D haha

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja frytki do tej pory kocham ale z maka ! Mmmm moja milosc !:P ale jem mega rzadko bo dupa rosnie nieublaganie hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja już wyglądam tak:

https://naforum.zapodaj.net/356446d86e59.jpg.html

Jak zaczne tak tyć w takim tępię to ja będę grubasem niesamowitym.
    Nic nie robie tylko jem, a mi to nie idzie w dupsko, a w boczki i udka.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    To ja już wyglądam tak:

https://naforum.zapodaj.net/356446d86e59.jpg.html

Jak zaczne tak tyć w takim tępię to ja będę grubasem niesamowitym.
    Nic nie robie tylko jem, a mi to nie idzie w dupsko, a w boczki i udka.
    Uwierz mi , ze wygladasz bardzo dobrze . Nie jestes gruba . Nie wiesz co to grubas :) ja codziennie go.widze w lustrze .
    Uwierz mi na slowo bo nie bede pokazywac sie tu publicznie . No nie wazne . Widzisz Ja nie jem duzo choc ostatnio.mam mieszane smaki i zjadlabym wszystjo na raz ale sie ograniczam to i tak 2 rozniary wieksze ubrania nosze , 100 kg prawie mam na wadze :) a dupa , uda i brzuch i rece sa okrutne :( no coz . 5 miesiac na karku , licze ze szybko.zleci

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja po wczorajszym nażarciu się :-)

https://zapodaj.net/0241ff1073895.jpg.html

https://zapodaj.net/de56797a2f9df.jpg.html

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

010ihgqsegoetpqq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, Ty to się schowaj ze swoją figurą, ja przed ciążą wyglądałam 138471047104937402 gorzej niż Ty! 😂😂😂

Ja niestety też chyba chcę żeby to zleciało jak najszybciej i chyba tak jak pisałaś Zakręcona Ty, ja też nie lubię być w ciąży. Jeszcze połowy nie ma, a ja już mam dość.

• KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha figurę mam po tatusiu :-) bo moja mama to klocek bez wcięcia :-) a tatuś szczupły i dupkę ma odstającą :-) ja mam taką samą i do tego jeszcze lordoza pogłębia moje odstające dupsko :-)
    Jak będę po prenatalnych i wsio będzie oki to chcę się zapisać na jogę :-)

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaSz32 wrote:
    Haha figurę mam po tatusiu :-) bo moja mama to klocek bez wcięcia :-) a tatuś szczupły i dupkę ma odstającą :-) ja mam taką samą i do tego jeszcze lordoza pogłębia moje odstające dupsko :-)
    Jak będę po prenatalnych i wsio będzie oki to chcę się zapisać na jogę :-)
    Figurke masz piekna ! Naprawde i slicznie wygladasz w ciazy , juz widac po zarysie brzuszka ;) marzenie moje hehe .
    Moj maz ma tak samo jak Ty i Twoj Tata , moj syn to samo ale ma proste plecki na ta chwilke :) ale wrodzil sie do Tatusia . Ten drugi synus juz na usg tez jest podobny takze tego :p nic z matki jak zwykle chyba ze morda rozdarta :p hahaa .

Ruda daj spokoj , dlatego Ja koncze produkcje . Ja moglabym miec 3 dziecko jak ktos za mnie ciaze by nosil . Inaczej opcji nie ma :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tak w ogole to DZIEN DOBRY Wam ;)
    Tak z szybkiego napisalam zamiast sie przywitac .
    Co porabiacie ?
    My z malutkim wlasnie po sniadanku :) zaraz pranie wstawiam ale dopije najpierw kawke ciepla .
    Na hbo ogladamy bajuche :D maz po nocy spi z psem ( pies spi nasz 23 na 24 h ) 😂😂😂😂
    I tak o .
    Mam dzis w planie jeszcze soba sie ciutke zajac , pazurki zrobic , skarpetki zluszczajace , brwi i ?! Wysprzatac chate hahaha . Eh a jutro do roboty znow i tak caly tydzien. Masakra

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • KasiaSz32 Ekspertka

Wysłany: 1 września 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona dziękuję :-)
    Skarpetki złuszczające never ever. Zrobiłam przed wakacjami i dramat był :-) nie mogłam nosić japonek bo moje stopy wyglądały dramatycznie 😱
    Ja sobie kupię Inkę bo od zwykłej kawy mnie odrzuciło. Generalnie nie jestem jakimś smakoszem kawy, ale zawsze z koleżanką z pracy jak miałyśmy na 7 to kawka to podstawa z rana :-) teraz jak czuje zapach kawy jak Michał robi sobie z ekspresu to mnie cofa.
    Brwi też mam w planie zrobić bo jutro rozpoczęcie roku, teraz idziemy z Manią do jej kumpeli na urodziny, zjem kawałek ciasta i ucieknę do domu bo oni robią na podwórku, a jest mega gorąco i duszno. Na szczęście dzisiaj już ostatni dzień takiego grzania 😍
    Miłego 😘

010ihgqsegoetpqq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rowniez Milego :*

Ja pije kawe rozpuszczalna z mlekiem badz inke wlasnie i to rzadziej bo Mnie tez poodrzucalo . A przed ciaza pilam po 4 sypane bez mleka codziennie hehe bo Ja ogolnie mleka nie przyswajam ale kawa bez mleka teraz nie wejdzie bo wymiotuje a w praxy musze sie napic bo umre chyba ...

Bo to dlugo dosc sie zluszcza wiec robi sie na jesien najczesciej i zime . Ja robie teraz bo nie chodze juz w klapach pozatym od pracy mimo codziennego pumeksu ta skora robi sie nijaka . Nosimy takie buty z blachami ochronne i strasznie stopa sie poci ze pozniej domysl sie jakie sa :/
    Pozatym Ja nie pierwszy raz bede robic , uwielbiam te gladkie stopy po tym hehe .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski.ruda nic nie widze na tej fotce.kasia figurke masz wow i ten zgrabny brzuszek.ja dzis troche odpoczne poopalam sie na ogrodzie.juz zjedlismy delikatny rosołek bo córa wstała po 8 z tata.potem zrobie 2 danie to bedzie na dzis i jutro.wyprasuje sukienke corce na jutro i ogarne w domku.od jutra wracam do pracy po 2 mc w domu z dzieckiem.zacznie sie jej rutyna.w su mie dobrze bo juz rogów dostawała z nudów

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze Anusiak :)
    Zmeczona bedzie bardziej po calym dniu wiec mniej flupot w glowie hehe . A i Ty wyjdziesz znow w koncu do ludzi .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona ja do ludzi cały czas wychodze.teraz ostatnie czasy miała same wizyty u lekarzy.jak nie do logopedy to inn ego.do psychologa.mam taka nadzieje bo juz ewidentnie sie nusdziła w domu w sierpniu

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ