2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Ja jeszcze czekam na nowy sezon Rolnik szuka żony
Jejku , kropi mi ciagle ale w koncu nie pada . Dramat chcialam pranie wystawic i nie moge ... obiad musze wstawic a na drzemke mam ochote . Brrr . Po kapieli az mi sie same oczy zamykaja . -
U nas nie kropi, ale ukrop jest nie z tej ziemi. Nie da się wytrzymać.
Dyrektora mam cudownego i on strasznie ubolewa, że mnie nie będzie. Ja też będę za nim tęsknić, jest w moim wieku, wysoki czarny i do przesady przystojny i seksowany ajjjj. I czuje do mnie mięte przez rumianek, ale że mam męża to się powstrzymuje -
KasiaSz32 wrote:U nas nie kropi, ale ukrop jest nie z tej ziemi. Nie da się wytrzymać.
Dyrektora mam cudownego i on strasznie ubolewa, że mnie nie będzie. Ja też będę za nim tęsknić, jest w moim wieku, wysoki czarny i do przesady przystojny i seksowany ajjjj. I czuje do mnie mięte przez rumianek, ale że mam męża to się powstrzymuje
U Mnie jest w miare cieplo ale.mowie bez slonca i dziwnie ... teraz jest mega szaro wiec bankowo dzis bedzie padac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:To ja już wyglądam tak:
https://naforum.zapodaj.net/356446d86e59.jpg.html
Jak zaczne tak tyć w takim tępię to ja będę grubasem niesamowitym.
Nic nie robie tylko jem, a mi to nie idzie w dupsko, a w boczki i udka.
Uwierz mi na slowo bo nie bede pokazywac sie tu publicznie . No nie wazne . Widzisz Ja nie jem duzo choc ostatnio.mam mieszane smaki i zjadlabym wszystjo na raz ale sie ograniczam to i tak 2 rozniary wieksze ubrania nosze , 100 kg prawie mam na wadze a dupa , uda i brzuch i rece sa okrutne no coz . 5 miesiac na karku , licze ze szybko.zleci -
nick nieaktualnyKasia, Ty to się schowaj ze swoją figurą, ja przed ciążą wyglądałam 138471047104937402 gorzej niż Ty! 😂😂😂
Ja niestety też chyba chcę żeby to zleciało jak najszybciej i chyba tak jak pisałaś Zakręcona Ty, ja też nie lubię być w ciąży. Jeszcze połowy nie ma, a ja już mam dość. -
KasiaSz32 wrote:Haha figurę mam po tatusiu bo moja mama to klocek bez wcięcia a tatuś szczupły i dupkę ma odstającą ja mam taką samą i do tego jeszcze lordoza pogłębia moje odstające dupsko
Jak będę po prenatalnych i wsio będzie oki to chcę się zapisać na jogę
Moj maz ma tak samo jak Ty i Twoj Tata , moj syn to samo ale ma proste plecki na ta chwilke ale wrodzil sie do Tatusia . Ten drugi synus juz na usg tez jest podobny takze tego :p nic z matki jak zwykle chyba ze morda rozdarta :p hahaa .
Ruda daj spokoj , dlatego Ja koncze produkcje . Ja moglabym miec 3 dziecko jak ktos za mnie ciaze by nosil . Inaczej opcji nie ma -
No i tak w ogole to DZIEN DOBRY Wam
Tak z szybkiego napisalam zamiast sie przywitac .
Co porabiacie ?
My z malutkim wlasnie po sniadanku zaraz pranie wstawiam ale dopije najpierw kawke ciepla .
Na hbo ogladamy bajuche maz po nocy spi z psem ( pies spi nasz 23 na 24 h ) 😂😂😂😂
I tak o .
Mam dzis w planie jeszcze soba sie ciutke zajac , pazurki zrobic , skarpetki zluszczajace , brwi i ?! Wysprzatac chate hahaha . Eh a jutro do roboty znow i tak caly tydzien. Masakra -
Zakręcona dziękuję
Skarpetki złuszczające never ever. Zrobiłam przed wakacjami i dramat był nie mogłam nosić japonek bo moje stopy wyglądały dramatycznie 😱
Ja sobie kupię Inkę bo od zwykłej kawy mnie odrzuciło. Generalnie nie jestem jakimś smakoszem kawy, ale zawsze z koleżanką z pracy jak miałyśmy na 7 to kawka to podstawa z rana teraz jak czuje zapach kawy jak Michał robi sobie z ekspresu to mnie cofa.
Brwi też mam w planie zrobić bo jutro rozpoczęcie roku, teraz idziemy z Manią do jej kumpeli na urodziny, zjem kawałek ciasta i ucieknę do domu bo oni robią na podwórku, a jest mega gorąco i duszno. Na szczęście dzisiaj już ostatni dzień takiego grzania 😍
Miłego 😘 -
Rowniez Milego :*
Ja pije kawe rozpuszczalna z mlekiem badz inke wlasnie i to rzadziej bo Mnie tez poodrzucalo . A przed ciaza pilam po 4 sypane bez mleka codziennie hehe bo Ja ogolnie mleka nie przyswajam ale kawa bez mleka teraz nie wejdzie bo wymiotuje a w praxy musze sie napic bo umre chyba ...
Bo to dlugo dosc sie zluszcza wiec robi sie na jesien najczesciej i zime . Ja robie teraz bo nie chodze juz w klapach pozatym od pracy mimo codziennego pumeksu ta skora robi sie nijaka . Nosimy takie buty z blachami ochronne i strasznie stopa sie poci ze pozniej domysl sie jakie sa
Pozatym Ja nie pierwszy raz bede robic , uwielbiam te gladkie stopy po tym hehe . -
hej laski.ruda nic nie widze na tej fotce.kasia figurke masz wow i ten zgrabny brzuszek.ja dzis troche odpoczne poopalam sie na ogrodzie.juz zjedlismy delikatny rosołek bo córa wstała po 8 z tata.potem zrobie 2 danie to bedzie na dzis i jutro.wyprasuje sukienke corce na jutro i ogarne w domku.od jutra wracam do pracy po 2 mc w domu z dzieckiem.zacznie sie jej rutyna.w su mie dobrze bo juz rogów dostawała z nudów