2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaSz32 wrote:U mnie taka burza, że co jakiś czas do góry podskakuję. Mania płacze, psy chowają się gdzie popadnie
Ma to po rodzicach hehe .
Ja juz w lozku leze bo rano do pracy trzeba wstac ale jeszcze musze internetowo zakupy zrobic w Pl sklepie i bede miala z glowy -
nick nieaktualnyU nas nie było burzy, wczoraj nawet sobie wyszłam na chwilę z koleżankami na kawkę mrożoną, wzięłam sobie o smaku orzechowym.
Później przyjechał po mnie mąż, bo się zbierało na burzę, ale w końcu nie było, tylko wiatr i deszcz, ale to chwilowo.
W ogóle jak wychodziłam z domu to zostawiłam pranie na zewnątrz, a ten był w domu i nawet nie popatrzył czy coś jest czy nie, a wyprałam wszystkie ręczniki na 90 stopni, wieczorem nie mieliśmy się czym nawet wytrzeć po prysznicu...
Dzisiaj nie spałam niemalże całą noc, tak mi było duszno. Teraz wstałam Tomkowi zrobić kanapki i herbatę i się go pozbyłam, więc całe łóżko dla mnie.
Czekam na wypłatę, bo to pierwsza z ZUSu obliczona ze średniej, ciekawa jestem ile mi tam naliczyli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 05:09
-
Hej.
Ja wlasnie w drodze do pracy , boziu ... o tej godzinie ludzie powinni spac ;(
Juz coraz ciemniej z rana na dworze tez . Niebawe jesien nadejdzie ... ja tez mialam dzis kiepska noc . Zasnelam po 24 , obudzilam sie po 3 i do 4 nie spalam . Maz o 4 przyszedl z pracy wiec juz wstalam ale ledwo zywa . Teraz po kapieli i ogarnieciu troche odzylam ale zapewne bede ziewac do poludnia . -
nick nieaktualnyDziewczyny ja kolejną noc nie śpię, budzę się i leżę, albo się kręcę po domu, nie wiem czy mnie jakiś wewnętrzny stres nie dopada.
Kasia, to masz już dużego człowieka w brzuszku, mój 19 sierpnia miał 7 cm, to teraz może mieć koło 10.
A Marysię rodziłaś naturalnie czy przez cc? -
nick nieaktualnyJa to niby mam pewność, że będę mieć cc, ale ja po zabiegu gdzie byłam tak cięta jak cesarka to nie mogłam się kilka dni ruszyć, leżałam i zastanawiałam się czy ruszyć palcem u stopy czy u ręki, tak wszystko mnie bolało.
I jak się wtedy maluchem zajmować?
Całe szczęście mąż weźmie sobie wtedy opiekę nade mną, urlop okolicznościowy i tacierzyński 2 tygodnie. To miesiąc będzie w domu. Chociaż tyle.
-
Hej .
Kasia Ja tez syna urodzilam w 42 tyg , dzien przed planowanym wywolanie
No faktycznie wakacyjne dzieci robicie hehe .
My jedno jesienne drugie zimowe
Ruda ale czym sie stresujesz ? Do porodu masz jeszcze czas , narazie ciesz sie ciaza i wolnym zainwestuj w siebie to bedzie chociaz jakis pozytek z siedzenia w domku . Zajmiesz glowe i nie bedziesz miala czasu myslec o pierdolach .
Moj babel ma 15 cm a raczej mial w tydzien temu wiec zapewne ma z 16 jak.nie.lepiej . Ja to dopiero mam kilosika hehehe -
nick nieaktualnyBo ja to rodzicom domu i psa pilnuje.
Pojechałam, bo oni się wybrali na wakacje na Mazury z bratem, a ktoś musi dbać.
Tyle sobie pooddycham świeżym powietrzem, a jutro mój mąż już do mnie dołączy.
Teraz odpoczywam sobie na tarasie i pije piwko 0%, jednak człowiek jak wraca do domu rodzinnego to wie, że to miejsce to był dom.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Bo ja to rodzicom domu i psa pilnuje.
Pojechałam, bo oni się wybrali na wakacje na Mazury z bratem, a ktoś musi dbać.
Tyle sobie pooddycham świeżym powietrzem, a jutro mój mąż już do mnie dołączy.
Teraz odpoczywam sobie na tarasie i pije piwko 0%, jednak człowiek jak wraca do domu rodzinnego to wie, że to miejsce to był dom.
Fajnie , wypoczywaj Ja nareszcie weekendzik od pracy, porobilam troszke w domu , pogotowalam a teraz ide pod prysznic i sie klade . Maz w pracy , dziecko ogladalo ze mna Harrego Pottera i o . koniec piateczku -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Ruda Ja tak samo , spalam az do 9 ! Moj syn spal ze mna bo maz na nocke poszedl to tak zasnelismy wyspalam sie tez naprawde bardzo dzisiaj . Od rana juz z praniem dzialam , bigosik 2 dzien wstawilam dodac musze pare rzeczy jeszcze dla smaczku . Jestesmy z malym po sniadaniu i zabieram sie za przygotowanie rzeczy na obiad .
Od rana strasznie mnie mdlilo az cofalo ale zjadlam mandarynke i napilam sie inki plus lek na te nieszczesne mdlosci . Przeszlo
W koncu sobota , nadrabiam zaleglosci w na wspolnejwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to sobie nadal odpoczywam na wiosce, dzisiaj wieczorem przyjeżdża do mnie mąż, jesteśmy do jutra, bo w poniedziałek muszę być u siebie u dentysty.
I od razu w poniedziałek wracam z powrotem, bo pies nie może tak długo być sam.
Wczoraj dostałam pierwszą wypłatę z ZUSu, jejku jestem zaskoczona jak bardzo pozytywnie na tym wyszłam. Policzyli mi średnią razem z nagordami, premiami itp. i mam zasiłku więcej o 500 zł niż standardowa wypłata.
Co do seriali to widzę, że za niedługo na Polsacie zaczyna się nowy serial, Zawsze Warto. Chyba zacznę sobie go oglądać.
I tak co innego będę mieć do roboty?werni lubi tę wiadomość
-
Hejka. Ja wczoraj czułam się rewelacyjnie, zero dolegliwości ciążowych a dzisiaj mdli jak cholera i zmuszam się do wymiotów.
Ja na obiad dzisiaj mam KFC
Ale bigosu mojej mamusi to ja bym zjadła mniaam.
Ja na wymioty dostałam Torecanw czopkach nie lubię sobie w tyłek leków wkładać 😂
Ruda to miło ze strony Zusu, że dostałaś więcej
Dyrektor się mnie wczoraj pytał co ja będę robiła jak pójdę na L4 będę czytać i oglądać seriale
-
KasiaSz32 wrote:Hejka. Ja wczoraj czułam się rewelacyjnie, zero dolegliwości ciążowych a dzisiaj mdli jak cholera i zmuszam się do wymiotów.
Ja na obiad dzisiaj mam KFC
Ale bigosu mojej mamusi to ja bym zjadła mniaam.
Ja na wymioty dostałam Torecanw czopkach nie lubię sobie w tyłek leków wkładać 😂
Ruda to miło ze strony Zusu, że dostałaś więcej
Dyrektor się mnie wczoraj pytał co ja będę robiła jak pójdę na L4 będę czytać i oglądać seriale
Co za durne pytanie ...
Ruda Ja na niego wlasnie czekam . Fakt , ze nadal pracuje i bede do stycznia ale zawsze znajdzie sie mam nadzieje czas na serial . W ogoole czekam na powrot bo w tv na wieczor wielkie gowno jest ... a takto m jak milosc , pierwsza milosc chociaz to juz do wyrzygania tasiemiec sie zrobic , przyjaciolki itp .