2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciasto na pizzerinki:
3 szkl.maki, drożdże instant 1 op., łyżeczka soli, łyżeczka cukru, szkl.cieplego mleka i 4 łyżki oleju. Wyrobilam i odstawilam do wyrośnięcia. Uformowalam placuszki smarowalam keczupem i na to farsz: podsmazone pieczarki z cebulką, szynka pokrojona w kosteczke i na to starkowany żółty ser. Temp 180 stopni i piec około 20-25 min. PychaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 15:59
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelaaa robiłam kiedyś, pychotka... ja jeszcze dodałam kukurydzę i ananasa
Oj ciekawa jestem czy ten cykl nam zaowocuje II kreseczkami Byłybyśmy majóweczkami 2019Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 16:22
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Dobrze napisalas... nie naprawisz malzenstwa ani nie uszczesliwisz na sile ani jego ani siebie zachodzac w ciaze. Jedyne co to nie daj boze zostaniesz samotna matka dwojki nie jednego dziecka.
Czemu mowisz tak ze on zaluje was ? Az tak daje mocno takie cos ci odczuc? strasznie to przykre.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Weroneczka wrote:Taaaak wiem, doczytałam! Wspaniałe wieści, teraz zgodnie podąrzamy za kehlaną_miyu niech same ciąże się posypią...
Wracamy w sobote, więc jeszcze troche. Bardziej się męczę tymi upałami niż odpoczywam. Dziś pracowałam nad wizerunkiem mulatki, a i tak będę rakiem -
19ewelaaa89 wrote:Ciasto na pizzerinki:
3 szkl.maki, drożdże instant 1 op., łyżeczka soli, łyżeczka cukru, szkl.cieplego mleka i 4 łyżki oleju. Wyrobilam i odstawilam do wyrośnięcia. Uformowalam placuszki smarowalam keczupem i na to farsz: podsmazone pieczarki z cebulką, szynka pokrojona w kosteczke i na to starkowany żółty ser. Temp 180 stopni i piec około 20-25 min. Pycha
Przerozne dodatki mozna dawac .19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Anusiak to co skreślić Cię z listy staraczek? Czy jeszcze się zastanawiasz?
Largos gratuluję, beta prawidłowo wzrosła -
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewczynki?
Jutro jedziemy z mężem na parę dni nad morze i zamierzam sobie zrobić odwyk od internetu, nawet w telefonie. Zamierzamy naprawdę odpocząć, m.in. o myśleniu o staraniu i o problemachSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida super plan ! Bardzo fajnie i zycze milego wypoczynku. Czasem taki mega reset od wszystkiego jest potrzebny . Wrecz wskazany... sama mam ochote na taki ale dopiero czeka mnie to 11-18 pazdziernik . Lecimy z mężem i przyjacielem na wyspy kanaryjskie , tam dopiero odpoczne ... rowniez odchamie się nawet od telefonu
-
nick nieaktualny
-
Hej
troche mnie nie bylo mam duzo do nadrabiania
wieczorem poczytam
Nie mialam dostepu do internetu
U mnie dzisiaj 12 dzien cyklu mam nadzieje, ze bedzie owulcja
zaczelam tez diete o niskim ig zeby sobie pomoc do tego inofolic i metformina i mam nadzieje ze za
jakis czas bede miala szczescie
Pozdrawiam Was wszystkieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama 2015
staramy sie o drugie -
Niunka napewno bedziesz miala
Powodzenia i rowniez pozdrawiam.
Noo, Ja po treningu dodatkowym na moja oponke , kolacje zjadlam i zaraz kapiel . Tak czuje kazdy miesien ze marzy mi sie kapiel i lozko ale jest tak goraco , ze wiatrak fo spania musowo ... -
Frida kochana odpoczywaj i wracaj szybko do nas
Niunka wszystko bedzie dobrze będę trzymać kciuki za ciebie, za siebie, za nas wszystkie :* ja właśnie się wykapalam, synek poszedł spać już po 20. Teraz jem lody z biedry i oglądam kuchenne rewolucjeSzczęśliwa_Mama, Frida91, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona Twój nowy awatar mi się podoba
No ja śpię przy klimie, okna pozamykane, bo komary strasznie gryzą dzieciaki i drapią się, aż do krwi Zawzięta jesteś na te treningi... zazdroszczę Co ćwiczysz?
Niunka trzymam kciuki i nadrabiaj zaległości
Mnie już brzuch boli na @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 21:52
-
zazdroszcze tych urlopów i okazji do zresetowania systemu, ja niestety dłuższy urlop dopiero w listopadzie wiec wole nawet o tym nie myśleć
Kati co sie z Tobą dzieje dziecinko? cos dlugo Cie nie ma!!19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość