2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelcia dziękuję, starałam się, żeby 1 stronka była fajniutka
Anusiak absolutnie nikt Cię stąd nie wyrzuca. Nie chciałam, żebyś tak się poczuła, pytając o skreśleniu z listy. Masz być aktywna na forum jak do tej pory i będziesz nam kibicowała
Aduszka o której jutro testujesz?
Kattti zaczynam się o Ciebie martwić... co tam się u Ciebie dzieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 22:52
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie żyje jeszcze xD
Mój mąż ma wolne wiec spedzamy wspólnie czas ...Byłam na forum rano wczoraj przeciez pisalam ...a potem to wyszlismy z dziecmi na rowery a konkretnie to syn na rowerze a corka na biegowym. Chcialam uczyć synka jezdzic w końcu bo dostal nowy rower jak wiecie a do tej pory nie bardzo byla okazja aby próbować go uczyć że pedałuje sie do przodu... w domu stać nie moze bo córka nie chce sie od niego odkleić i nie pozwoliłaby synowi na nim siedziec. Tak wiec z rana wyszlismy na ten rower , pomyslalam ze jak tak codziennie chociaz na godzinke bedzie sie wychodzilo probowac to moze młody załapie o co chodzi i ku zdziwieniu bez nauki zaczął nam pedalować wczoraj do przodu sam Zrobiliśmy jedną rundkę potem polecieli na plac zabaw a potem zrobił rundkę do tesco i spowrotem. Troche trzeba jeszcze mu pomóc pod górkę i w wiekszych dziurach bo nie ma jeszcze miesni w noga wyrobionych i ciezko mu podjechac ale na normalnej drodze mu ladnie idzi i bylam mega szczesliwa że się udało i rowerek nie bedzie stał i się kurzył. Dzisiaj też planujemy wyjsc z nim na rower ,chcemy go przyzywaczajac a potem jak ladnie ogarnie temat to do szkoly moze bedzie mógł juz jezdzić rowerem bo jego biegowy robi mu sie juz za mały.W nagrodę dostali wczoraj lody i chipsy
Człowiek dzień po za forum a już tu sie martwią hah
Jak już tak na startową wpisujecie to ja nie wiem kiedy chce testowac i to jest najgorsze... ale mysle ze na 20sierpnia można mnie wpisać o ile wczesniej nie zrobie.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Oo dopiero zobaczyłam że napisałaś minute wcześniej hehe no cóż próbujemy dalej nie? hehe
Katiii to brawa dla synka mieliście super aktywny dzień. My to w te upały ponad 30stopniowe raczej nie wychodzimy. Chyba że wieczorem na godzinke max. Lece do pracy. Do późniejKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Oo dopiero zobaczyłam że napisałaś minute wcześniej hehe no cóż próbujemy dalej nie? hehe
Katiii to brawa dla synka mieliście super aktywny dzień. My to w te upały ponad 30stopniowe raczej nie wychodzimy. Chyba że wieczorem na godzinke max. Lece do pracy. Do później -
nick nieaktualnyAduszka i Dori kciuki za następny cykl
Ewelaaa dzisiaj u nas ma być troszeczkę chłodniej... zobaczymy
My wychodzimy z domu dopiero koło 18 i do 21... jak komary zaczynają atakować, to uciekamy.
Kattti super dzień i wow synek jaki spryciarz.
A wczoraj ani słowa nie napisałaś na forum, dlatego się martwiłyśmy bo to do Ciebie nie podobne. -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Aduszka i Dori kciuki za następny cykl
Ewelaaa dzisiaj u nas ma być troszeczkę chłodniej... zobaczymy
My wychodzimy z domu dopiero koło 18 i do 21... jak komary zaczynają atakować, to uciekamy.
Kattti super dzień i wow synek jaki spryciarz.
A wczoraj ani słowa nie napisałaś na forum, dlatego się martwiłyśmy bo to do Ciebie nie podobne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 09:28
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:O u mnie tez już dzisiaj przyszła @, nawet mi na rękę ze to dziś a nie jutro
Także Aduszka zaczynamy razem, równiutko
Ale to ma swoje plusy bo u mnie nastrpna planowo 31 sierpnia wiec jeszcze moze byc moj ten sierpienSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu i po cichu Wam kibicuję, a teraz postanowiłam się przywitać.
Ja jestem w trakcie starań o drugie dziecko. Pierwsze było "niespodzianką", z drugim nie jest już tak łatwo. Zawsze miałam bardzo nieregularne cykle, przed zajsciem w 1 ciążę brałam pigułki i zaszłam w ciąże w 2 cyklu po odstawieniu, a było to ok. 70 dc. Stąd ta niespodzianka.
Po ciaży zdiagnozowano u mnie hiperprolaktynemię i do dziś biorę bromergon.
Teraz jestem rok po odstawieniu anty, cykle są dość długie ale nie tak kosmicznie nieregularne jak kiedyś.
Nie wiem jak często znajdę czas żeby się tu udzielać ale mam nadzieję że z Wami to oczekiwanie na późne owulacje i testowanie minie mi raźniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 11:04
19ewelaaa89, Dori1811, Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Aduszka83 wrote:Ale to ma swoje plusy bo u mnie nastrpna planowo 31 sierpnia wiec jeszcze moze byc moj ten sierpien
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny