2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek.
Jak pochmurnie u Nas a niby ma byc 26 stopni a mnie zimno haha
Chlopaki jedzą sniadanko, od rana poszli do sklepu bo cholerka mamy zamawiane mleczko ktore przywoza nam pod dom i nagle dzis nie bylo . Pytanie czy ktos zajumal pod domem chociaz malo prawdopodobne bo mieszkamy na zamknietym osiedlu czy kierowca zapomnial zostawic ?! A , ze maly prawie codziennie mleko z platkami chce na sniadanie to musieli o 8 biec po sklepowe. Ja pije kawke i ryje glowe sobie smieciami ktore leca na polsacie.
Pranie wstawione i niedlugo trening
-
W ogole w przyszlym tygodniu mase roboty bede miala w domu . Musze w szafie przygotowac miejsce na ciuchy dla tesciowej , poprac posciele , pozmieniac wszystko itp bo tak generalnie robie raz w tyg a wlasnie teraz zwali mi sie to wszystko z robota dodatkowa .
Bo nie wiem czy wam mowilam ale Tesciowie zjezdzaja do pl , teraz sa na urlopie i remontuja do konca dom ktory wybudowali . Tesc zostaje juz z mlodszym bratem D a tesciowa wraca jeszcze na 2 miesiace do uk ale bedzie mieszkala z nami . Bez sensnu zeby wynajmowala u obcych pokoj czy specjalnie za mieszkanie cale sama placila . Mamy wsyatarczajaco duzo miejsca zeby mogla u nas byc . Wraca w sobote w nocy za tydzien takze musze ogarnac sobie wszystko. Ale moj maly bedzie sie cieszyl ♡ On tak uwielbia czas z babcia spędzać.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona no starałam się
To masz przygotowań, ale ważne, że babcia fajna.
U mnie znowu bardzo gorąco i klima włączona od rana
Dori czekam z niecierpliwością na testowanie
Mam tylko nadzieję, że zafasolkowane nie zapomną o naszym wątku, nie zostawią bez wieści
Bo my tu jak jedna wielka rodzina
A na fioletowej stronie jest taki przemiał ciężarówek, że nie idzie zapamiętać
Zapoczątkowała kehlana, także teraz z górki pójdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 11:23
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Oj bardzo bym chciała... chociaż czuje się strasznie przedokresowo, brzuch boli, cycki bolą, jeść się chce non stop- to u mnie norma przed okresem
-
Dorii mamy tak samo wczoraj wieczorem byłam pewna że @ za moment przyjdzie, ale cisza na szczęście
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
ZakręconaOna wrote:Piekna ta nasza pierwsza strona
Postaralas sie kochana. Super ;*
Anusiak co znow narozrabial cholernik ? -
u mnie termometr wlasnie pokazal że jest 32 stopnie slonce za chmurkami ale duchota ogromna .dobrze z e u dentysty bedzie klima której nie lubie to przynajmniej przyjaciólka posiedzi z dziecmi w chłodzie czekajac na mnie
-
anusiak5 wrote:wiesz ciagle chodzi o to samo.on ma wiecznie waty tak samo jak córunia.jak ona cos nawiwija to pretensje o wszystko do mnie.a to co wtedy powiedział to przegiol.zreszta jak widze jakie ma podejscie do wszystkiego i do mnie i do córki to jaki jest sens 2 dziecka.nie chce aby ranil mnie i corke.a zas sie dziwic że z córka mamy problemy jak on tak robi i to na jej oczach.mam ogromny zal do niego i to boli okropnie a kocham go i córke ponad życie.wiele poswieciłąm aby byc z nim
Bez awantur tak ?
Bardzo nie fajnie I masz racje ze pewnych rzeczy nie mowi sie I nie robi przy dziecku bo ono nie dokonca rozumie ze tak nie wolno jezeli tak w domu ktos postepuje.
Nie dziwie sie ze rozmyslasz nad tym ze nie ma sensu bawic sie z taka osoba w drugie dziecko choc z drugiej strony kochasz go.najra88 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Zakręcona no starałam się
To masz przygotowań, ale ważne, że babcia fajna.
U mnie znowu bardzo gorąco i klima włączona od rana
Dori czekam z niecierpliwością na testowanie
Mam tylko nadzieję, że zafasolkowane nie zapomną o naszym wątku, nie zostawią bez wieści
Bo my tu jak jedna wielka rodzina
A na fioletowej stronie jest taki przemiał ciężarówek, że nie idzie zapamiętać
Zapoczątkowała kehlana, także teraz z górki pójdzie
Jesli chodzi o testowanie to u mnie bedzie 19 sierpnia, no chyba że dostane w tym czasie @. To jest dzień mojej spodziewanej @. Nie wiem czy jest sens robić wcześniej :p
U nas upałów ciąg dalszy, ale za to w przedszkolu tylko 6 dzieci. Jutro pewnie taka sama frekwencja więc super, lajcik dziś na obiad robię pizzerinki dla moich chłopaków, trzeba sobie czasami urozmaicac a nie tylko te kotlety i kotlety może wieczorkiem skoczymy nad jeziorkoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelaaa no ja też tak się czuję wpisałam na 1 stronkę.
Kattti gdzie Ty się podziewasz? Na kiedy Ciebie wpisać na testowanie?
I przywołuję do porządku Weroneczkę, Niunkę i Darię, bo chyba o nas zapomniałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 13:46
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa no ja też tak się czuję wpisałam na 1 stronkę.
Kattti gdzie Ty się podziewasz? Na kiedy Ciebie wpisać na testowanie?
I przywołuję do porządku Weroneczkę, Niunkę i Darię, bo chyba o nas zapomniałyścieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
A chyba wakacjują
Dopiero teraz znalazłam Wifi i trafiłam idealnie, bo czytam, że ktoś mnie szuka?
Znowu muszę nadrobić wasze wypociny
Ja będę testować 16.08 o ile wcześniej wredota nie przyjdzie... Szczęśliwa_Mama możesz mnie dopisać na pierwszą stronę.
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
nick nieaktualny
-
Taaaak wiem, doczytałam! Wspaniałe wieści, teraz zgodnie podąrzamy za kehlaną_miyu niech same ciąże się posypią...
Wracamy w sobote, więc jeszcze troche. Bardziej się męczę tymi upałami niż odpoczywam. Dziś pracowałam nad wizerunkiem mulatki, a i tak będę rakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 15:30
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -
ZakręconaOna wrote:R1ozmawialisvie n.a. spokojnie o jego zachowaniu wobec twojej osoby ?
Bez awantur tak ?
Bardzo nie fajnie I masz racje ze pewnych rzeczy nie mowi sie I nie robi przy dziecku bo ono nie dokonca rozumie ze tak nie wolno jezeli tak w domu ktos postepuje.
Nie dziwie sie ze rozmyslasz nad tym ze nie ma sensu bawic sie z taka osoba w drugie dziecko choc z drugiej strony kochasz go. -
nick nieaktualny
-
19ewelaaa89 wrote:Kochana dokładnie nie wiem jak reszta ale ja sie tu czuję tak rodzinnie, jakbym wam znała od lat serio!
Jesli chodzi o testowanie to u mnie bedzie 19 sierpnia, no chyba że dostane w tym czasie @. To jest dzień mojej spodziewanej @. Nie wiem czy jest sens robić wcześniej :p
U nas upałów ciąg dalszy, ale za to w przedszkolu tylko 6 dzieci. Jutro pewnie taka sama frekwencja więc super, lajcik dziś na obiad robię pizzerinki dla moich chłopaków, trzeba sobie czasami urozmaicac a nie tylko te kotlety i kotlety może wieczorkiem skoczymy nad jeziorko