2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kupowałam wczoraj tampony i podpaski... i tak się zastanawiałam ile miesięcy będę jeszcze to kupować he he
Tak w ogóle @ 6 sierpnia, a już mnie boli brzuch jakbym zaraz miała dostać... jakoś wcześnie...Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dzisiaj jest najgorętszy dzień tego lata, także ostro
Mi się nawet śniadania nie chce zjesc.
Dori ile masz rodzeństwa?
Kehlana co tam u Ciebie? Nie odzywasz się... na dniach chyba gina masz co?
Ewelaaa masz 29 lat, to ja wtedy o 1 sie starałam he he, a Kattti ma 31, to wiek mojego starania o 2
Czytałam wczoraj artykuł, że środkowemu dziecku jest najgorzej... bo nie jest najstarsze, ani najmłodsze... że trzeba jeszcze bardziej delikatnie się z nim obchodzic jak pojawi się 3 niż z 1 jak pojawiło się 2.
Kattti damy radę nie? który masz dc?
-
nick nieaktualnyDori coś Ty, to podobnie jak u mnie he he
Ja mam 3 starsze siostry, różnica 20, 18 i 14 lat he he
Z najstarszą mały kontakt, z drugą najlepszy kontakt (zresztą jest moją matką chrzestną), z 3 w sumie też się dobrze dogaduję, jest mega zakręcona, wygląda na 20 lat -
Hej dziewczyny! Wreszcie jestem z powrotem na łonie cywilizacji i mam normalny dostęp do neta
Byłam dzisiaj u gina, jest serduszko Szczęśliwa Mama, możesz mi wpisać ciążę na pierwszej stronie Termin na 26 marca. Dzisiaj ustawiam suwaczek19ewelaaa89, Kattii, ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama, Frida91 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kattii wrote:
Jak tam wasze przygotowania do starań ? Mi znajoma wczoraj napisała ze ona juz wiecej by się nie starała jesli by straciła ciąże majac juz dzieci...Pomijając fakt że za 2 miesiące rodzic bedzie czwarte dziecko.
.
Katttii, Twoja znajomo nie ma pojęcia, jak to jest po stracie. Długo siedziałam na forum grup wsparcia po poronieniach po moich dwóch stratach i większość dziewczyn miało straszne parcie na kolejną ciążę, czy miały już dzieci czy nie. łatwo sobie wyobrażać co by się zrobiło lub nie, kiedy się czegoś nie przeżyło.Kattii lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Hej dziewczyny! Wreszcie jestem z powrotem na łonie cywilizacji i mam normalny dostęp do neta
Byłam dzisiaj u gina, jest serduszko Szczęśliwa Mama, możesz mi wpisać ciążę na pierwszej stronie Termin na 26 marca. Dzisiaj ustawiam suwaczek
A u mnie znowu goracoo dziś na obiad warzywa na patelnie bo nie mam siły. W przedszkolu mieliśmy tylko 6 dzieci więc spoko jak dlugo jeszcze będą meczyly te upałykehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Hej dziewczyny! Wreszcie jestem z powrotem na łonie cywilizacji i mam normalny dostęp do neta
Byłam dzisiaj u gina, jest serduszko Szczęśliwa Mama, możesz mi wpisać ciążę na pierwszej stronie Termin na 26 marca. Dzisiaj ustawiam suwaczekkehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:U mnie 9dc
Przecież macie wykres możecie zaglądac xD
A tymczasem :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74e545f73b98.jpgKattii lubi tę wiadomość
-
Jestem po ... byc moze jutro nie wstane z lozka przez zakwasy. :o
Zajadlam pomidora z mozzarella I ide wziac prysznic a potem zakupy bo w lodowce pingwiny sie znajda Zaraz:P
Gratuluje serduszka . Bedzie napewno wszystko dobrze
Kattii jaki zapas wygralas hahaha to do dziela dziewczyny .Kattii lubi tę wiadomość
-
Ale sie wszystkie napalily na ten sierpień noo xD haha ja jutro jeszcze serduszkuje i na razie dość. Później już w gumach haha próbujemy tym razem na dziewuszke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2018, 14:50
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKehlana super!!!!
Gratuluję mamy pierwszą forumową fasolkę
Już wpisuję
No patrzę, że rzeczywiście na sierpień się napaliłyśmy
Ja jestem dopiero oczekująca na @, a Wy już serduszkujecie
Kattti ja tam nie umiem na te wykresy patrzeć
U mnie na obiad mielone, ziemniaki, kolba kukurydzy z masełkiem miamKattii, kehlana_miyu, 19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam dziś w końcu u gina, zobaczyć, co tam się dzieje i czy się nie zrobiła w końcu torbiel po tym zastrzyku bo miałam bóle. Okazało się, że wszystko ok, tak że zobaczymy co dalej, czy przyjdzie okres czy nie i kiedy Trochę mi ulżyło a z drugiej strony poczułam się jak jakaś hipochondryczka, że sobie coś wymyślam. No ale serio od tygodnia bolą mnie jajniki, a to była moja pierwsza stymulacja więc nie wiedziałam, co się dzieje.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙