2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Rozumiem. Tu w sumie tez na nfz rzadkk kiedy wysyłają na badania... Na ogół i tak trzeba samemu zasugerować a najlepiej to zrobic na własną reke
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Masakra naprawdę... A zwłaszcza przy jakichś problemach. To co Angielki nie badają sie w ciąży ani nie maja problemów z plodnoscia itd?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do poronien to dopiero po 3 poronieniu daja skierowania na badania aby sprawdzic co jest przyczyna ... Tu nie ma ginekologa tu cala ciaza zajmuje sie polozna takze na polskich lekarzy nie narzekajcie chyba ze chcecie miec lepiej to wpadnijcie do uk sie leczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 22:55
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem dzisiaj mega zmeczona... moja mloda nie wiedziec czemu nie chciala spac tzn zasnela od razu o 20stej ale o 23 sie obudzila i az do 3 rana tzn niby spala ale co chwile sie krecila i plakala itp siedzialam z nią do 3 ,lulalam itp a na 6.30 budzik.. wypilam kawe,łykłam suplementy i zamówilam sobie upatrzony od jakiegos czasu test ciążowy wzielam 2 szt zamowilam na necie podoba mi sie z wyglada bo fajnie jest zrobiony a do tego odziwo ma rzekomo czulosc 10 ... mówie wezmę chociazby dlatego ze podoba mi sie obudowa haha
Zaraz bede sie szykowac i syna ubierac,córke budzic i zakrzaniac do miasta do tego logopedy a tak mi sie chce po dzisiejszej nocy ze ..
Do tego jakis katar mnie lapie od wczoraj ..
Dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda od rana swieci slonce i jest piekne niebieskie niebo chociaz troche chlodno ale to pewnie po deszczu i sie rozgrzeje dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 08:21
-
Kati współczuje po takiej nocce, ale dasz radę, kto jak nie Ty!
Ja właśnie jadę ze starym przymierzyć sukienkę do Warszawy bo we wrześniu będę starszą a jeszcze nic nie mam
Poza tym to brzuch już dzisiaj boli typowo na okres, z jednej strony to wygodne ze mój organizm jest tak bardzo czytelny ale z drugiej to fajnie by było mieć jeszcze troszkę nadzieji bo temperatury mam wysokie a już wiem ze dupa z tego wyjdzie
Dobrego dnia dziewczyny19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
Katti może córce cos stało na żoładku że nie mogła spac albo pogoda daje sie we znaki.
miłego dnia ja lece się szykowac bo jade z córką z matką i dzieciakami brata co przyjeciały z anglii na wakacje do polski na miasto na basen na powietrzu.niech sie troche pobawia.bo wczoraj miałm full roboty i jak sie wyrobiłysmy po poludniu to oni byli akurat na basenie i czekalysmy na nich a wrócili jak my juz zbieralismy sie do domu.dziewczyny umówiły sie na dzis.jak wroce ogarne jedzonko siebie i lece podpisac umowe na komunie młodej.ciekawe ile wyliczy koszt i ile zaliczki skasuje.wiec wracam do was na wieczor.
ps.mój organizm sie poprzestawiał ani widu ani slychu owulki już od jakiegos czasu.sluzu brak objawów tezKattii lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Popijam kawke, maz je sniadanie poczym bedzie malowal kuchnie bo wczoraj juz mu sie nie chcialo. Chyba wybiore sie do miasta z malym dzis bo pogoda ostatnio nie dopisuje, dzis w sumie tez szalu nie ma, od rana padalo ale juz na szczescie spokoj . Szkoda zeby dziecko tak w domu siedzialo ciagle ...
Kattii lubi tę wiadomość
-
Kattti no to już rozumiem, rzeczywiście wygląda na to że w PL nie jest tak źle
Ja byłam dziś na rozmowie o pracę, ale dopiero do 7.08 będę wiedziała coś więcej. Echh no cóż, muszę uzbroić się w cierpliwość. Ale dziś upał, chyba wybiorę się później nad jeziorkoKattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyJa wlasnie wróciłam. To było ostatnie spotkanie u logopedy teraz bedzie miał logopede w szkole który bedzie mu pomagał.
Pogoda niby ladna ale wiaterek troche chlodny po za tym czuje ze cos mnie lapie
Zaraz zrobie sobie kawe.. jestem zmeczona i spiąca...ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Ja wlasnie wróciłam. To było ostatnie spotkanie u logopedy teraz bedzie miał logopede w szkole który bedzie mu pomagał.
Pogoda niby ladna ale wiaterek troche chlodny po za tym czuje ze cos mnie lapie
Zaraz zrobie sobie kawe.. jestem zmeczona i spiąca...
Ja tez bede wlasnie robic druga kawe bo zamulam na maksa.
Poogarnialam wszystko procz kuchni bo jest malowana wiec pozniej ram bede dzialac. Odkurzanie I mycie podlog zostawiam n.a. wieczor.
Hahaha Ja to man jednego psa ale syfi za 3 I linieje... z ogrodu wiecznie cos przyniesie w sensie a to kamyk a to zabawke ktora wczesniej dzien zostawi a tam deszcz popadal I o ... wiecznie slady to I z mopem latamKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo dziewczyny właśnie wróciłam z pracy.. Ale u nas duszno kolejny dzień aż nie ma czym oddychać. Nie cierpię takiej pogody jestem wypompowana, jeszcze dziś z moimi dziećmi przedszkolnymi na wycieczce byliśmy. Co nas podkusilo w ten skwar :p obiadu dzisiaj nie będzie, strajkuje chyba sobie zamówimy z mezem kebsy, a synek dostanie pierogi mam jeszcze zamrożone o!
Ja też mam psiaka w domu, więc wiem jak to jest. Niby krótka sierść a tych igiełek wszędzie pełno. Nie wspomne o kocach i przykryciach na łóżko, których niestety już sie nie da do końca wyczyścić.
A jakie macie psiaki?Kattii lubi tę wiadomość