2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:O to ciekawe co mówicie. Ja miałam to Flo i trochę nie bardzo sie ona u mnie sprawdziła przy nieregularnych cyklach. No ale wypróbuję i tą i zobaczymy w sumie zalezy jakie się ma oczekiwania. Ja po prostu chce mieć przejrzysty wygląd, wykres, mozliwosc zapiasania objawów i temperatur. Bo przy moich cyklach to i tak chyba nie sposob cos wyliczyć czy przewidzieć
-
Dori Ja też szczerze powiem Ci, że wierzę bardziej w dzień po niż przed 3 dni.
Hahahaha co do słownika to kumam bo któregoś razu pisałam z Teściową i chciałam coś jej napisać śmiesznego normalnie a słownik mi do niej napisał suka Hahahahhahaha tak się smialysmy. -
Ahahahahaha nie moja wina ale dobrze to wyglądało hahahaha
U Mnie już leje znów, bez szału pogoda była cały dzień późnym południem wstawiłam pranie.. rozwiesilam i deszcz hahaha . Generalnie i tak bym prania dziś nie wystawiła na ogród dla bezpieczeństwa ale pisałam Wam wcześniej że pewnie wstawię pranie i ciach hahahaha deszcz będzie . -
Dziewczyny wybieracie się badz wybralyscie na jakieś badania kontrolne przed rozpoczeciem staran ?
Katii Ciebie nawet nie pytam jak mieszkasz w Uk ahahahahaha
Śmieszne:p
Ja niestety nie dam rady w polsce jak teraz bede bo tylko 1 dzień wolny będę miała...
A w grudniu jak będę na święta to chciałabym już rozpocząć starania wcześniej więc za późno trochę .
Aż z ciekawości jak będę w gp to podejdę zapytać się czy wykonają mi kontrolne jakieś badania z racji właśnie staran o dziecko .
Teraz dostałam kontrolne na tarczyce ale do czasu staran to mi pięćset razy się tsh zmieni A pozatym dla nich wiecznie mam idealną ... nawet jak miałam mega zapalenie tarczycy to było okKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dziewczyny wybieracie się badz wybralyscie na jakieś badania kontrolne przed rozpoczeciem staran ?
Katii Ciebie nawet nie pytam jak mieszkasz w Uk ahahahahaha
Śmieszne:p
Ja niestety nie dam rady w polsce jak teraz bede bo tylko 1 dzień wolny będę miała...
A w grudniu jak będę na święta to chciałabym już rozpocząć starania wcześniej więc za późno trochę .
Aż z ciekawości jak będę w gp to podejdę zapytać się czy wykonają mi kontrolne jakieś badania z racji właśnie staran o dziecko .
Teraz dostałam kontrolne na tarczyce ale do czasu staran to mi pięćset razy się tsh zmieni A pozatym dla nich wiecznie mam idealną ... nawet jak miałam mega zapalenie tarczycy to było ok
Myslicie ze dlaczego zaczelam brac suplementy ? Bo tylko tak moge w jakis sposób cos tam zregenerowac sama bo na lekarzy tu nie mam co liczyc w tej sprawie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 19:09
-
Siemanderoo xD widzę że jestem daleko w tyle, a tylko dzień nie siedziałam na forum :p co do badań, na razie nic nie robię. W pierwszej ciąży też nie robiłam, tzn przed pierwszą ciąża. Pół roku temu miałam robione szczegółowe badania do pracy, więc chyba moje wyniki drastycznie się nie zmieniły :p wszystkie wyszły super. Jedyne co w sumie mogłabym zrobić to tarczyce. Ale z nią też nigdy nie miałam problemów. Na razie biorę kwas foliowy, odżywiam się zdrowo i to chyba tyle :p
Dziś znowu u nas skwara 31 stopni zrobiłam tylko zupe pomidorowa, bo nie miałam na nic siły. Jeszcze te dzieciaki w pracy takie nieznośne, chyba też przez te upały. Ide teraz loda wszamac, robiłam ostatnio sama wyszły pyszneKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Siemanderoo xD widzę że jestem daleko w tyle, a tylko dzień nie siedziałam na forum :p co do badań, na razie nic nie robię. W pierwszej ciąży też nie robiłam, tzn przed pierwszą ciąża. Pół roku temu miałam robione szczegółowe badania do pracy, więc chyba moje wyniki drastycznie się nie zmieniły :p wszystkie wyszły super. Jedyne co w sumie mogłabym zrobić to tarczyce. Ale z nią też nigdy nie miałam problemów. Na razie biorę kwas foliowy, odżywiam się zdrowo i to chyba tyle :p
Dziś znowu u nas skwara 31 stopni zrobiłam tylko zupe pomidorowa, bo nie miałam na nic siły. Jeszcze te dzieciaki w pracy takie nieznośne, chyba też przez te upały. Ide teraz loda wszamac, robiłam ostatnio sama wyszły pyszneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:30
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna w pierwszej ciąży zaszłam po odstawianiu tabletek anty gdzie nie brałam ich 4 miesiące i zaczęłam starania i w pierwszym cyklu od razu zaszłam. To było od razu po ślubie a wcześniej leczyłam sie na torbiele i cysty podczas owulacji nie uwalniane było jajeczko i tworzyły sie cysty cykle trwały nawet po 50 dni unormowało sie po porodzie dopiero co i tak lekarz mówił że to cud że za pierwszym razem zaszłam jak mnie zobaczył bo wspominał że długa droga będzie przed nami i zachęca starać sie szybciej niż chciałam. Jesli chodzi o ten czas czemu nie dochodzi do zapłodnienia nie mam pojęcia jeśi się w tym cyklu nie uda po wakacjach idziemy z M na dokładniejsze badania mój gin twierdzi że u mnie wszystko ok badania po poronieniu super endometrium też bedziemy szukać dalej jednak zaszłam w maju tylko nie utrzymałam21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
ZakręconaOna wrote:Jak jesteś zdrowiutenka to pewnie się jakoś drastycznie nie zmieniły.
W moim przypadku to nawet 2 tyg potrafią zrobić mega wielką różnicę .
Z czego robiłaś domowe lody ?ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Da sie w polskich klinikach ja do najblizszej mam prawie 3h ...koszta nie male za badania i takiego robola jak ja nie stac na tak duzy wydatek
Rozumiem. Tu w sumie tez na nfz rzadkk kiedy wysyłają na badania... Na ogół i tak trzeba samemu zasugerować a najlepiej to zrobic na własną rekeKattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙