2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:O to ciekawe co mówicie. Ja miałam to Flo i trochę nie bardzo sie ona u mnie sprawdziła przy nieregularnych cyklach. No ale wypróbuję i tą i zobaczymy
w sumie zalezy jakie się ma oczekiwania. Ja po prostu chce mieć przejrzysty wygląd, wykres, mozliwosc zapiasania objawów i temperatur. Bo przy moich cyklach to i tak chyba nie sposob cos wyliczyć czy przewidzieć
-
Dori Ja też szczerze powiem Ci, że wierzę bardziej w dzień po niż przed 3 dni.
Hahahaha co do słownika to kumam bo któregoś razu pisałam z Teściową i chciałam coś jej napisać śmiesznego normalnie a słownik mi do niej napisał suka Hahahahhahaha tak się smialysmy. -
Ahahahahaha nie moja wina
ale dobrze to wyglądało hahahaha
U Mnie już leje znów, bez szału pogoda była cały dzień późnym południem wstawiłam pranie.. rozwiesilam i deszcz hahaha . Generalnie i tak bym prania dziś nie wystawiła na ogród dla bezpieczeństwa ale pisałam Wam wcześniej że pewnie wstawię pranie i ciach hahahaha deszcz będzie . -
Dziewczyny wybieracie się badz wybralyscie na jakieś badania kontrolne przed rozpoczeciem staran ?
Katii Ciebie nawet nie pytam jak mieszkasz w Uk ahahahahaha
Śmieszne:p
Ja niestety nie dam rady w polsce jak teraz bede bo tylko 1 dzień wolny będę miała...
A w grudniu jak będę na święta to chciałabym już rozpocząć starania wcześniej więc za późno trochę .
Aż z ciekawości jak będę w gp to podejdę zapytać się czy wykonają mi kontrolne jakieś badania z racji właśnie staran o dziecko .
Teraz dostałam kontrolne na tarczyce ale do czasu staran to mi pięćset razy się tsh zmieniA pozatym dla nich wiecznie mam idealną ... nawet jak miałam mega zapalenie tarczycy to było ok
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dziewczyny wybieracie się badz wybralyscie na jakieś badania kontrolne przed rozpoczeciem staran ?
Katii Ciebie nawet nie pytam jak mieszkasz w Uk ahahahahaha
Śmieszne:p
Ja niestety nie dam rady w polsce jak teraz bede bo tylko 1 dzień wolny będę miała...
A w grudniu jak będę na święta to chciałabym już rozpocząć starania wcześniej więc za późno trochę .
Aż z ciekawości jak będę w gp to podejdę zapytać się czy wykonają mi kontrolne jakieś badania z racji właśnie staran o dziecko .
Teraz dostałam kontrolne na tarczyce ale do czasu staran to mi pięćset razy się tsh zmieniA pozatym dla nich wiecznie mam idealną ... nawet jak miałam mega zapalenie tarczycy to było ok
Myslicie ze dlaczego zaczelam brac suplementy ? Bo tylko tak moge w jakis sposób cos tam zregenerowac sama bo na lekarzy tu nie mam co liczyc w tej sprawie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 19:09
-
Siemanderoo xD widzę że jestem daleko w tyle, a tylko dzień nie siedziałam na forum :p co do badań, na razie nic nie robię. W pierwszej ciąży też nie robiłam, tzn przed pierwszą ciąża. Pół roku temu miałam robione szczegółowe badania do pracy, więc chyba moje wyniki drastycznie się nie zmieniły :p wszystkie wyszły super. Jedyne co w sumie mogłabym zrobić to tarczyce. Ale z nią też nigdy nie miałam problemów. Na razie biorę kwas foliowy, odżywiam się zdrowo i to chyba tyle :p
Dziś znowu u nas skwara 31 stopnizrobiłam tylko zupe pomidorowa, bo nie miałam na nic siły. Jeszcze te dzieciaki w pracy takie nieznośne, chyba też przez te upały. Ide teraz loda wszamac, robiłam ostatnio sama wyszły pyszne
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Siemanderoo xD widzę że jestem daleko w tyle, a tylko dzień nie siedziałam na forum :p co do badań, na razie nic nie robię. W pierwszej ciąży też nie robiłam, tzn przed pierwszą ciąża. Pół roku temu miałam robione szczegółowe badania do pracy, więc chyba moje wyniki drastycznie się nie zmieniły :p wszystkie wyszły super. Jedyne co w sumie mogłabym zrobić to tarczyce. Ale z nią też nigdy nie miałam problemów. Na razie biorę kwas foliowy, odżywiam się zdrowo i to chyba tyle :p
Dziś znowu u nas skwara 31 stopnizrobiłam tylko zupe pomidorowa, bo nie miałam na nic siły. Jeszcze te dzieciaki w pracy takie nieznośne, chyba też przez te upały. Ide teraz loda wszamac, robiłam ostatnio sama wyszły pyszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 21:30
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna w pierwszej ciąży zaszłam po odstawianiu tabletek anty gdzie nie brałam ich 4 miesiące i zaczęłam starania i w pierwszym cyklu od razu zaszłam. To było od razu po ślubie a wcześniej leczyłam sie na torbiele i cysty podczas owulacji nie uwalniane było jajeczko i tworzyły sie cysty cykle trwały nawet po 50 dni unormowało sie po porodzie dopiero co i tak lekarz mówił że to cud że za pierwszym razem zaszłam jak mnie zobaczył bo wspominał że długa droga będzie przed nami i zachęca starać sie szybciej niż chciałam. Jesli chodzi o ten czas czemu nie dochodzi do zapłodnienia nie mam pojęcia jeśi się w tym cyklu nie uda po wakacjach idziemy z M na dokładniejsze badania mój gin twierdzi że u mnie wszystko ok badania po poronieniu super endometrium też bedziemy szukać dalej jednak zaszłam w maju tylko nie utrzymałam21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
ZakręconaOna wrote:Jak jesteś zdrowiutenka to pewnie się jakoś drastycznie nie zmieniły.
W moim przypadku to nawet 2 tyg potrafią zrobić mega wielką różnicę .
Z czego robiłaś domowe lody ?ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Da sie w polskich klinikach ja do najblizszej mam prawie 3h ...koszta nie male za badania i takiego robola jak ja nie stac na tak duzy wydatek
Rozumiem. Tu w sumie tez na nfz rzadkk kiedy wysyłają na badania... Na ogół i tak trzeba samemu zasugerować a najlepiej to zrobic na własną rekeKattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙