2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale słodka ja mam buldożerke francuska i mam do tego pierdzenie i chrapanie w gratisie hahaha noo ona też ma swoje legowisko i kocyk ale śpi w nim tylko ciągu dnia. W nocy przylazi w nogi skubana i to tak cichaczem żeby nas nie obudzić haha
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMialam się przespac po uspaniu córki ale syn mi nie pozwala a sam spac nie chce ...przymknelam tylko oczy na 10 min aby ciezke sa mniej. Teraz obiad sie robi skoro i tak nie spię to chociaz obiad sobie zrobię.
U nas pogoda sliczna.
Nie wyobrażam sobie miec trójkę dzieci i zwierzeta do tego xD Co innego jakby dzieci byly juz samodzielne i same opiekowalyby sie zwierzakami to wtedy moglabym pomyslec o tym aby dostali co by chcieli. Obecnie mieszkam na drugim pietrze w malym bloczku ,bez windy.
Gardło mnie boli,katar mam i zaczyna drapac mnie w gardle Ssam tabletki na gardlo.
Jak tam wasze przygotowania do starań ? Mi znajoma wczoraj napisała ze ona juz wiecej by się nie starała jesli by straciła ciąże majac juz dzieci...Pomijając fakt że za 2 miesiące rodzic bedzie czwarte dziecko.
Mój mąż wczoraj próbował się do mnie dobierać ale powiedziałam mu że jeszcze nie bo wczoraj trochę plamilam a nie chce znowu plamic nie wiadomo ile tak jak ostatnim razem kiedy w trakcie plamienia serduszkowalismy i plamienie poszlo na 4 dodatkowe dni .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 17:05
-
Ja mam 2 suczki Shih tzu. Jedna ma 3 lata a druga 9 miesięcy (i cieczka się jej zaczęła)
My właśnie wróciliśmy i nie zdążyliśmy przed ulewą, cała pościel zmokła więc wrzucam do suszarki bo nie będzie pod czym spać19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
19ewelaaa89 wrote:Aduszka śliczne kocham tą rase tak samo jak yorki i maltanczyki. Sama chciałam maltanka ale jakoś tak mąż przekonał mnie do buldozkow. Teraz nie zamienilabym jej na żadną inną rase kurde a ja fotki nie moge dodać
Wrzuć przez https://zapodaj.net/
wgrywasz plik a potem kopiujesz i wklejasz w post ostatni link to będzie ze zdjęciem...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Kattii eh... takie gadanie ludzi. Jedni sa tacy ze po stracie nie beda sie juz starac bo psyvhika nie wyrabia a innyvh wlasnie pcha dalej taka sytuacja do dzialania.
Np.powiem wam szczerze ze nie rozumiem kobiet malzenstw w ogole ktore sie rozwodza z powodu straty ciazy a niestety takich jest naprawde wiele. Jakby nagle maz czy zona kojarzylo sie im z tym zlym ? Jakby to czyjas wina byla ? No nie pojete dla mnoe to jest niestety.
-
Super psiaki:)
No mowilam ze to jakis maly nietoper hahaha te uszy radarki ♡
U Mnie tez ladna pogoda na szczescie. Kwiatki posadzilam 3 nowe szt w doniczki , trening zrobilam i poszlam do wanny sie wylezec . Gruboooo ponad godzine moczylam tylek hahaha w tym pol ksiazki obtrzaskalam a teraz skora jak u staruszki hahahaha tak sie pomarszczylam.
A za to tez doszedl mi mega bol glowy:/
Musze herbaty sie napic , maz Zaraz malego do kapieli wezmie , kolacja I spac bo jest zmeczony widac az momentami staje sie nieznosny a wtedy bol mojej banki poteguje...
No ale oczywiscie mlodziez musi zaliczyc jeszcze odcinek psiego patrolu -
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Kattii eh... takie gadanie ludzi. Jedni sa tacy ze po stracie nie beda sie juz starac bo psyvhika nie wyrabia a innyvh wlasnie pcha dalej taka sytuacja do dzialania.
Np.powiem wam szczerze ze nie rozumiem kobiet malzenstw w ogole ktore sie rozwodza z powodu straty ciazy a niestety takich jest naprawde wiele. Jakby nagle maz czy zona kojarzylo sie im z tym zlym ? Jakby to czyjas wina byla ? No nie pojete dla mnoe to jest niestety.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida91 wrote:No chyba zależy od związku, jedne się scalają przez kryzysy i niepowodzenia a inne rozluźniają... Tak samo długie starania o dziecko niektórych mogą podzielić. Jak i wiele innych problemów, np. finansowych. Tak to chyba jest jak ludzie zaczynają walczyć jakby każde na swój sposób, samemu i zapominają że grają przecież w jednej drużynie, nie przeciwko sobie...
ZakręconaOna, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Sama wiem u mnie jak to jest i często z tego wynikają nieporozumienia i kłótnie i wtedy właśnie zdajemy sobie sprawę, że też nieraz tak robimy wobec siebie... Jakby to chodziło o to kto wygra a kto przegra. Niestety nie zawsze łatwo jest to zauważyć, że się tak robi.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyHejka.
Kattti co dokładnie logopeda powiedział?
Zamówiłam dzisiaj w h&m na wyprzedaży ciuchy do przedszkola dla córci i kilka ciuszków na prezenty, bo 3 koleżanki mi rodzą na przełomie wrzesień/październik
Moja koleżanka poroniła 3 ciażę w 7 tygodniu, minął rok i ostatnio się spytałam jak ze staraniami... powiedziała, że się boją i że na 2 zakończą. Ich decyzja, aby tylko kiedyś nie żałowali, że nie spróbowali, bo naprawdę są fajną rodzinką.
Był temat o badaniach przed staraniami.
Ja przed 1 ciążą zrobiłam przeciwciała na różyczkę, bo nie chorowałam, a nie wiedziałam czy byłam szczepiona... wyszło, że mam przeciwciała.
Na ospę i świnkę chorowałam... ale jest tu wątek, że dziewczyna miała ospę, a wyszło że nie ma przeciwciał... więc nie mam pojęcia jak to jest...
Kornelka oprócz kaszlu i kataru nic więcej na razie nie przyniosła z przedszkola do domu
Zawsze przed ciażą leczę zęby i idę do gina się wybadać czy jest wszystko w porządku, czy nie mam żadnego torbiela itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 22:53
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa Mama ja tez mam takie dylematy jak stoję w sklepie, ba ja nawet biorę małe opakowania tamponów żeby mój organizm wiedział ze to ma być ostatni raz Hahaha xD
Ale ja wam zazdroszczę tego kupowania dziecięcych ubranek dziewczyny one wszystkie są takie ładne, dlatego narazie odkupuje dzieci mojego rodzeństwa a ze łącznie jest ich sześcioro to mam przekrój płci i wieku :p dzisiaj właśnie zostaje z dwoma siostrzenicami, także super ze piękna pogoda, coś porobimy na podwórku No i obowiązkowo pójdziemy na lody powiem Wam ze mam z dziewczynkami taka więź, ze jeśli swoje dzieci będę kochała jeszcze bardziej to chyba zwariuje z tej miłości19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość