2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziękuję Frida żeby nie zapeszyc ale dopiero po wakacjach hehe .
Szczęśliwa Ja dziś robię wołowinę na ostro z warzywami i ryżem .takie chińskie domowe .
Ja myślę czy wstawić pranie czy nie bo niebo takie nijakie ... A nie chce kisic prania w chacie. A takto siedzę, mecze głowę trudnymi sprawami bo i tak nic w tv nie.ma innego , obiad gotuję i popijam kolejna kawkę. Chłopaki na piętrze się bawią więc cisza i spokój . -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:A mi się dzisiaj nic nie chce znowu
Co tu na obiad wymyśleć
Przyszly paczki i segregacje zrobilam i wstawilam juz jedno pranie... sliczne ,,zadbane,bez dziur i plam jestem mega zadowolonaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smacznego dziewczyny
Kuźwa do nosa muszę włożyć sobie ten oklad żeby zadziałał hahaha ale nie no luz. Już lepiej jest hahaha .
A pozatym mleka nie mam w domu hahaha. Bo Ja generalnie nie pijam , nie lubię, nie moge
D tylko do odżywek bądź kawy więc zamawiamy takie co pod dom przywoza mleka w butelkach. Dużo smaczniejsze niż te sklepowe . To chłopaki mają co drugi dzień a Matka soki grejpfrutowe 100% -
nick nieaktualnyZakręcona No do środka he he ale jak lepiej to dobrze
Kattti co do testów, to ja używałam tych co dostałam gratis do owulacyjnychz tym, że ja robię test ciążowy blisko @ więc się sprawdzają... pewnie na 10 dp się nie nadają
chociaż nie wiem, nie próbowałam
Posprzątam po obiadku i wezmę się za szarlotkę, bo córcia się upomina
O 18 mam dentystkę. Mam nadzieję, że skończy mi tego zęba i już będę miała wszystkie zdrowe
A Wy ząbki sprawdziłyście przed staraniami?
Bo jak jakieś zepsute macie, to szybciej lecą w ciąży podobno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 15:25
-
Ja miałam całe życie cudownie zdrowe zęby, w ciąży również a po nagle ubytek w jednym . Naprawione i aż do dziś gdy rano zobaczyłam ciemną małą plamke ale tu w uk do dentysty nie pójdę . Ni hu hu ... zapisze się na 10 października w Polsce bo 9 przelatuje to akurat mi zrobi zabka przed wylotem na teneryfe i przed staraniami. Ja ogólnie mam w świetnym stanie zęby i mam nadzieję że to się nie zmieni w następnej ciąży .
No podobno te testy właśnie co są z tymi owulacujnymi to lipa ale warto sprawdzić .
Wiadomo też zależy jaka ma czujność ogólnie test bo jak ma 20 stke to w 10 dpo raczej nie wyjdzie ... Nawet z 10 może być ciężko .
Ja zawsze jak testy robiłam to aptekowe bądź sklepowe. Raz zrobiłam Katii z funciaka hahahahaha kurwa ... wyszły mi dwie krechy a ja w ciąży nie byłam:DSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hey dziewczyny na wątku jestem nowa ale podczytuje was. Mam córeczkę 2 letnią z czerwca a o drugie dziecko zaczęliśmy się starać w ubiegłym roku w wrześniu, ale do chwili obecnej bez rezultatu. W maju poroniłam w 6tc aktualnie mam 3 cykl i nie zapowiada się owocująco ze tydzień @ a już bardzo pobolewają mnie krzyża jak na @.
Mam nadzieję że będę się cieszyć rokiem 2019:)
21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
MamaHani wrote:Hey dziewczyny na wątku jestem nowa ale podczytuje was. Mam córeczkę 2 letnią z czerwca a o drugie dziecko zaczęliśmy się starać w ubiegłym roku w wrześniu, ale do chwili obecnej bez rezultatu. W maju poroniłam w 6tc aktualnie mam 3 cykl i nie zapowiada się owocująco ze tydzień @ a już bardzo pobolewają mnie krzyża jak na @.
Mam nadzieję że będę się cieszyć rokiem 2019:)...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny