2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dziękuję Frida żeby nie zapeszyc ale dopiero po wakacjach hehe .
Szczęśliwa Ja dziś robię wołowinę na ostro z warzywami i ryżem . takie chińskie domowe .
Ja myślę czy wstawić pranie czy nie bo niebo takie nijakie ... A nie chce kisic prania w chacie. A takto siedzę, mecze głowę trudnymi sprawami bo i tak nic w tv nie.ma innego , obiad gotuję i popijam kolejna kawkę. Chłopaki na piętrze się bawią więc cisza i spokój . -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:A mi się dzisiaj nic nie chce znowu
Co tu na obiad wymyśleć
Przyszly paczki i segregacje zrobilam i wstawilam juz jedno pranie... sliczne ,,zadbane,bez dziur i plam jestem mega zadowolonaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smacznego dziewczyny
Kuźwa do nosa muszę włożyć sobie ten oklad żeby zadziałał hahaha ale nie no luz. Już lepiej jest hahaha .
A pozatym mleka nie mam w domu hahaha. Bo Ja generalnie nie pijam , nie lubię, nie moge
D tylko do odżywek bądź kawy więc zamawiamy takie co pod dom przywoza mleka w butelkach. Dużo smaczniejsze niż te sklepowe . To chłopaki mają co drugi dzień a Matka soki grejpfrutowe 100% -
nick nieaktualnyZakręcona No do środka he he ale jak lepiej to dobrze
Kattti co do testów, to ja używałam tych co dostałam gratis do owulacyjnych z tym, że ja robię test ciążowy blisko @ więc się sprawdzają... pewnie na 10 dp się nie nadają chociaż nie wiem, nie próbowałam
Posprzątam po obiadku i wezmę się za szarlotkę, bo córcia się upomina
O 18 mam dentystkę. Mam nadzieję, że skończy mi tego zęba i już będę miała wszystkie zdrowe
A Wy ząbki sprawdziłyście przed staraniami?
Bo jak jakieś zepsute macie, to szybciej lecą w ciąży podobno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 15:25
-
Ja miałam całe życie cudownie zdrowe zęby, w ciąży również a po nagle ubytek w jednym . Naprawione i aż do dziś gdy rano zobaczyłam ciemną małą plamke ale tu w uk do dentysty nie pójdę . Ni hu hu ... zapisze się na 10 października w Polsce bo 9 przelatuje to akurat mi zrobi zabka przed wylotem na teneryfe i przed staraniami. Ja ogólnie mam w świetnym stanie zęby i mam nadzieję że to się nie zmieni w następnej ciąży .
No podobno te testy właśnie co są z tymi owulacujnymi to lipa ale warto sprawdzić .
Wiadomo też zależy jaka ma czujność ogólnie test bo jak ma 20 stke to w 10 dpo raczej nie wyjdzie ... Nawet z 10 może być ciężko .
Ja zawsze jak testy robiłam to aptekowe bądź sklepowe. Raz zrobiłam Katii z funciaka hahahahaha kurwa ... wyszły mi dwie krechy a ja w ciąży nie byłam:DSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hey dziewczyny na wątku jestem nowa ale podczytuje was. Mam córeczkę 2 letnią z czerwca a o drugie dziecko zaczęliśmy się starać w ubiegłym roku w wrześniu, ale do chwili obecnej bez rezultatu. W maju poroniłam w 6tc aktualnie mam 3 cykl i nie zapowiada się owocująco ze tydzień @ a już bardzo pobolewają mnie krzyża jak na @.
Mam nadzieję że będę się cieszyć rokiem 2019:)
21.06.2016 Córeczka
14.05.2018 Aniołek (6tc)
8.07.2018 ostatnia miesiączka ( ciąża) -
MamaHani wrote:Hey dziewczyny na wątku jestem nowa ale podczytuje was. Mam córeczkę 2 letnią z czerwca a o drugie dziecko zaczęliśmy się starać w ubiegłym roku w wrześniu, ale do chwili obecnej bez rezultatu. W maju poroniłam w 6tc aktualnie mam 3 cykl i nie zapowiada się owocująco ze tydzień @ a już bardzo pobolewają mnie krzyża jak na @.
Mam nadzieję że będę się cieszyć rokiem 2019:)...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny