2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Test z allegro taki co do owulacyjnych był gratis
co do ciążowych stanowczo wole kupic w sklepie a owulacyjne pierwszy raz kupilam na ebayu zobacze jak beda wygladac ale to owulaki wiec luz na ciazowe pisze sie tylko ze sklepu jakos tak nie wierze na dobra jakosc z takich stron jak ebay,allegro itp -
nick nieaktualnyW ogole u mnie pada caly czas ... musze isc na miasto dzisiaj do banku wplacic kase na konto bo nie moge wydrukowac etykiety i jej oplacic aby wyslac podstawke z siedzeniem do wozka ktora udalo mi sie wczoraj na ebayu sprzedac .. poszla za 57f +kw ... teraz jak padac nie przestanie bede zmuszona leciec z dziecmi do miasta
-
Kattii wrote:aha nigdy nie robilam tych testow z allegro niby sa kiepskiej jakosci...
co do ciążowych stanowczo wole kupic w sklepie a owulacyjne pierwszy raz kupilam na ebayu zobacze jak beda wygladac ale to owulaki wiec luz na ciazowe pisze sie tylko ze sklepu jakos tak nie wierze na dobra jakosc z takich stron jak ebay,allegro itp
Mam w domu taki sklepowy ale zrobię go w piątek jak by w czwartek nie przyszła @ chociaż temperatura mówi, że dupa blada z tego będzieKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
hej ja tez sie melduje.młoda pannica jeszcze spi,a matka ma moment na kawke i przeglad internetu bo po sniadaniu robota na calego.ze wzgledu na to ze w sobote nie sprzatałam to dzis musze to porobic.musze jeszcze ciacho młodej upiec.w czwartek miała imieniny i obiecałam jej ciacho ze zrobie bo była siora z prezentem przed poludniem i mówiłam ze przyszla za wczesnie bo nie mamy nic do kawy na te imieniny.a ze wyszly te zaprawy to wszystko w czasie sie poprzestawiało.a najwazniejsze musze umowic sie na podpisanie umowy o sale na komunie a jeszcze nie zadzwonilam
-
Hej A mi się udało dodzwonić do mojego gina, choć myślałam, że jest na urlopie, bo minął tydzień od zastrzyku a mi w ogóle nie wzrosła temperatura od tej pory za to cały czas bolą mnie jajniki i mam taki wzdęty brzuch i boję się, czy jakaś torbiel mi się nie zrobiła... Ale dopiero w środę będę mogła do niego iśćCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Aduszka83 wrote:Anusiak my komunia za 2 lata a sale też rezerwowałam chyba z tydzień temu i już u nas ciężko z terminami. To jakaś masakra jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kilka słów o nas:
Mamy synka - ma 2,5 roku.
O rodzeństwo zaczęliśmy się starać w marcu i ku naszemu ogromnemu zaskoczeniu (o synka musieliśmy się mocniej postarać ) udało się w 1 cyklu.
Niestety ciąża zakończyła na przełomie 6 i 7 tygodnia.
Teraz wracamy do starań - właśnie jestem po ovu i cóż.. już zaczynam świrować.
Mam niedoczynność tarczycy i jestem na lekach. -
nick nieaktualnyAsylia spokojnie, będzie dobrze
My tu na wątku rozmawiamy o wszystkim. Starania o dzidzię mają być przyjemnością
Jak któraś z nas będzie świrować, to opierdzielamy... bo histeria nie pomoże zajść w ciążę
Jak Cię nie przestraszyłam, to zapraszam do nas.ZakręconaOna, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Hejka.
Kattti bo szwagierki wczoraj na mnie wsiadły, że Maciek 2 lata zaraz kończy to czas odpieluchować... ale jak on nie mówi
Aduszka a to ja mam 130 do Wawy
Kawkę sobie zrobię, upał straszny...
Tez mi znajomi mowili ze 3 latej z pampersem itp ze powinnam go odnauczyc a ja im mowilam ze maja zajac sie swoimi dziecmi a nie mowic mi co powinnam bo ja wiem najlepiej co powinnam i to ja znam swoje dziecko najlepiej wiec wiem czy jest gotowy czy nie jest gotowy i tak zamykali mordki -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry .
W końcu nadrobilam .
Kochana nie przejmuj się tym gadaniem o pieluchach bo kazde dziecko w innym wieku rezygnuje z pampersow . Twój syn nie ma 5 lat by ktoś na Ciebie wsiadal, że jeszcze nosi pampki. Przyjdzie czas to przestanie nosić .
U Nas pogoda trochę lepsza bo bez deszczu ale chłodno dość . Tak jesiennie trochę.
Moje chłopaki poszły sobie na spacerek i małe zakupki a Mama sobie sama w domu siedzi przy kawce i tv
Witam nowa staraczke . Główka do góry i kciuki wielkieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo u mnie z córcią poszło szybko, miała właśnie 2 latka, ale mówiła i widziałam że jest gotowa. Jednej ze szwagierek syn przed 2 urodzinami sam zaczął wołać kupę i siku i to z dnia na dzień, tak po prostu... no i fajnie, tylko on już wiersze recytuje i piosenki śpiewa he he a mój ani be ani me
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A co do mojego nowego avataru to tak jak pisałam wcześniej musiałam zmienić a to mi się podoba .
Mamuska z rodziny Adamsow ♡ hehe nie wiem czy widać tak dokładnie