2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aduszka to aktywny dzień dzisiaj mieliście super .
Ja mam nadzieję na poprawę pogody w dniu jutrzejszym to w koncu wyjdziemy sobie na spacerek , zakupy . Do parku pobiegać i na plac zabaw bo w domu to nudno jak cholera .
No i muszę nasz słynny prajmani odwiedzić bo łapcie mi się rozdupcyly hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Aduszka to super dzień mieliście! Zazdro nasza Katiii coś chyba nie w humorze.. Co sie dzieje kochana, nam możesz sie wygadac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2018, 21:49
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii na tym awatarze to Ty z mezem?
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, a ja wypiłam duuużo winka z gośćmi
Posprzątaliśmy z mężem, dzieci spać położyliśmy i myślałam że będzie coś tego... urodzinowo he he, ale mąż się ululał
To ja obejrzałam na 2 "The good doctor" i mówię się zamelduję Wam
Zakręcona znowu nowy awatar trochę straszny he he
Kattti, ale super wyglądacie... mąż chyba przystojniak co?
A powiedz mi czy odpieluchowujesz córcię już?
Aduszka i jak te fontanny? Co tam dokładnie jest? Może i my się wybierzemy... ile km masz do Wawy, może obok siebie mieszkamy... he heWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 00:59
Kattii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:
Aduszka i jak te fontanny? Co tam dokładnie jest? Może i my się wybierzemy... ile km masz do Wawy, może obok siebie mieszkamy... he he
http://www.parkfontann.pl/
Ja mam do Warszawy ok 45kmKattii lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Witajcie
Kolejny tydzień wakacji czas zacząć.
Wczoraj popadało więc w końcu się wyspałam.
Dziś pracowity muszę pranie ogarnąć bo młody skarpetek już nie ma (zmienia je po 5 razy dziennie)
Popełniłam dziś falstart - ale niestety biel vizira na teście więc czekam na @Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Aaa to nie taki niski ale obstawialam ponad 190 a 165 jak na kobietę to normalny wzrost
Szczesliwa mama - jeszcze nie , nic na silę .. co innego jakby potrafiła powiedziec siusiu a ona nie potrafi tego powiedziec wiec uważam ze jeszcze nie ten czas aby podejmować próbe nauki korzystania z nocnika/ubikacji. Synka nauczylam w wakacje ale on wiedzial co to siusiu i kupa i potrafil to powiedziec, nauka nie byla zbytnio ciezka widocznie byl juz jego czas. Przyjedzie czas i na córcię. W przedszkolu dla 2 latków synek cały rok byl w pampersie dopiero dla 3 latkow jak poszedl to juz dumny w majtkach gdzie polowa dzieci jeszcze w pampersach
Aduszka to ze masz biel to nic nie znaczy bo ty chyba duzo za wczesnie testowalas nie ? ile masz dpo ?
Mój mąż ma bardzo ciemną karnację i mojego ojca pierwsze pytanie bylo czy to polak a jako że jest rasistą to nie interesowalo go jak mnie traktuje tylko czy jest polakiem także no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 08:48
-
Kattii wrote:Aduszka to ze masz biel to nic nie znaczy bo ty chyba duzo za wczesnie testowalas nie ? ile masz dpo ?
11 dpo ale w poprzednich ciążach w 11 - 12 dniu już wszystko było jasne
Kattii lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:11 dpo ale w poprzednich ciążach w 11 - 12 dniu już wszystko było jasne
chociaz ja sobie nigdy nadzieji nie robie jak mi 10dpo nie pokazuje sie jakis cien cienia to dla mnie znaczy jedno i nie wkrecam sobie ze bedzie inaczej haha