2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurnaa zjadłam ten obiad taki ostry hahaha , aż mam plecy mokre, usta pieką i policzki czuje takie lekko pulsujace ale pyszne bylo. Typowo słodko-ostro tak .
Oskus ma jeszcze krupnik bo wiadomo że maly nie zje takiego palacego.
Witam nowa Mamusie i życzę owocnych staran.
Na forum można być ale nie ma się wykresu aleeeee ... słuchajcie a może taki myk . Założyć nowe konto i wykres z niego udostępnić sobie tu ? Ja to nie zakładam nowego konta do obserwacji póki nie zaczniemy się starać wiadomo . Nie ma sensu wcześniej . Teraz tylko zaznaczam sobie pierwszy i ostatni dc -
Szczęśliwa_Mama wrote:MamaHani witaj. Trzymamy kciuki
Zakręcona wydaje mi się, że one mają czułość 10.
Mnie one jak do tej pory nie zawiodły, mam ich 5, więc nie będę innych kupować na tą chwilę he he -
ZakręconaOna wrote:
Na forum można być ale nie ma się wykresu aleeeee ... słuchajcie a może taki myk . Założyć nowe konto i wykres z niego udostępnić sobie tu ? Ja to nie zakładam nowego konta do obserwacji póki nie zaczniemy się starać wiadomo . Nie ma sensu wcześniej . Teraz tylko zaznaczam sobie pierwszy i ostatni dcCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
MamaHani wrote:Hey dziewczyny na wątku jestem nowa ale podczytuje was. Mam córeczkę 2 letnią z czerwca a o drugie dziecko zaczęliśmy się starać w ubiegłym roku w wrześniu, ale do chwili obecnej bez rezultatu. W maju poroniłam w 6tc aktualnie mam 3 cykl i nie zapowiada się owocująco ze tydzień @ a już bardzo pobolewają mnie krzyża jak na @.
Mam nadzieję że będę się cieszyć rokiem 2019:) -
nick nieaktualnyja mam nowe a raczej stare konto bo zalozone na tym samym mailu a raczej usuniete i zalogowanie sie na nowo spowodowalo ze mam wykres znowu za free tak jakbym miala nowe konto i nick nowy wpisac musialam ja placic nie zamierzam za wykres i wole tak
wstawilam drugie pranie,tamto zawiesilam,zjadlam kebsy i ogladam tvSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:A OvuView niedokładna? Ja mialam tamtą Flo ale ta chyba mi bardziej się podoba.
Flo wyznaczyla mi tak samo jak ovufriend a ovuview 3 dni wczesniej...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
Zainstalowałem to owuview i wyznaczylo mi w ogóle owulacje inaczej niż mam ... 3 dni wcześniej mimo iż okres mam co 36 dni i o . Bo nic:) zobaczymy ta druga aplikację .
W ogóle właśnie zauważyłam że moje fazy lutealne po owulacji trwają 12-13 dni a nie 14 pełne jak powinno ... hmKattii lubi tę wiadomość
-
Ja juz tez kończę pranie , rozwiesze i zabieram się za czyszczenie szafek w kuchni bo Mąż zaraz będzie mi je malował idziemy tańszym kosztem i zamiast zmieniać malujemy na szaro .
Szafki mają półtora roku ale chcemy zmiany a wiadomo że nie będzie kuźwa dopiero co po remoncie znów zmieniać mebli haha więc malowanko.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O to ciekawe co mówicie. Ja miałam to Flo i trochę nie bardzo sie ona u mnie sprawdziła przy nieregularnych cyklach. No ale wypróbuję i tą i zobaczymy w sumie zalezy jakie się ma oczekiwania. Ja po prostu chce mieć przejrzysty wygląd, wykres, mozliwosc zapiasania objawów i temperatur. Bo przy moich cyklach to i tak chyba nie sposob cos wyliczyć czy przewidziećCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
U nas nadchodzi właśnie konkretna burza, może powietrze się troszkę zmieni bo nie ma czym oddychać od 4ech dni
Brzuch mnie zaczyna już troszkę ćmić przedokresowo, nie wyobrażam sobie funkcjonować w takich temp z @ u boku dlatego byłoby genialnie gdybym jej nie dostała
Dziaiaj posiedzialam trochę na statystycznych wykresach ciążowych i zaznaczyłam żeby pokazał mi tylko te z 3 dni przed owu i stwierdzam ze było sporo takich gdzie serduszka były 3 dni przed i dzień po owu, wiec wracając do naszych starych rozważań czy dzień po owulacji można zajść w ciąże to wydaje mi się za tak, nie wiem czy nie wierze nawet bardziej w dzień po niż 3 dni przedWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 17:53