Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Phia dawno u nas nie byłaś :)
    Co nowego?...
    Moja pierwsza wersja staranie w styczniu 2019, druga wersja we wrześniu/październiku 2018, a trzecia i raczej ostatania początek starań w sierpniu 2018 :)
    Kehlana w ciąży, jest serduszko, więc mamy pierwszą forumową fasolkę...
    A co u Ciebie?
    Oooo i dobrze heh nie ma na co csekac tylko dzialac xD

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia hej . :) nie znamy sie jeszcze , strasznie podoba mi sie twoj wpis " bocian chyba pomylił kierunki " :D
    Powodzenia w staraniach. Widze , ze bardzo dlugo sie staracie. To takie starania na 100% w tym czasie czy z przerwami ? Badaliscie sie tak porzadnie jak tyle wam nie wychodzi ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    chodziło mi na jakiej zasadzie to jest że 4 latek do szkoły i czy jest normalna 1 klasa czy jak w polsce przedszkole.zawsze sie zastanawiałm jak to licza bo on mojego brata w angli tez szli cos wczesniej do szkoły i oazało sie ze dziewczyny 2 lata róznicy czy 3 a w tej samej klasie sa
    To jest 1 klasa niby ale tez odbierane jako przedszkole z tego co wiem jak Meza brat do szkoly chodzil.
    Ja nawet zbytnio nie chce sie tym imteresowac bo wracam na zime następna do Polski juz na stale i nie pojdzie moj syn tu nigdzie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Phia dawno u nas nie byłaś :)
    Co nowego?...
    Moja pierwsza wersja staranie w styczniu 2019, druga wersja we wrześniu/październiku 2018, a trzecia i raczej ostatnia początek starań w sierpniu 2018 :)
    Kehlana w ciąży, jest serduszko, więc mamy pierwszą forumową fasolkę...
    A co u Ciebie?
    Kobieta zmienna jest hahahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Zakręcona no właśnie najważniejsze znaleźć trening dla siebie... skalpel dawał efekty, tylko dla mnie za długi i za monotonny, a bikini mi odpowiada, bo trening 20 min, szybko, dzieje się i jest dla początkujących i zaawansowanych ha ha ha
    Moje zmartwienia też typu: odprowadzanie do przedszkola 5 i 3 latka z noworodkiem, za zakupy spożywcze, chemia odpowiada mąż. Kosmetyki zamawiam sobie przez internet.
    Ale kurde później samo się to jakoś układa, a wszystkiego i tak się nie przewidzi prawda?
    Kornelka też na roczek dostała pierwszy katarek, później nie chorowała, dopóki nie poszła do przedszkola i oczywiście zaraziła zawsze Maćka i szpital w domu :P

Emi 90 witaj. Ja podobnie jak Ty będę testować na początku września o ile nie dostanę @ ;)
    Fakt , skalpel jest powolny bardzo i to dla mnie idealny trening na dni w ktorych nie mam sil na nic a wlasnie turbo spalanie to taki konkret . 50 minut ostrego zapierdzielu , 9 rund , 2 cwiczenia po 5 powtorzen na jedna runde.

Wlasnie o to samo mi chodzi ale chyba nie jestesmy jedyne z takimi zmartwieniami a zobacz , ze wszyscy sobie radza :) takze i nam sie uda . Nikt nie mowi , ze bedzie latwo na poczatku ale cos za cos hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 17:56

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Phia hej . :) nie znamy sie jeszcze , strasznie podoba mi sie twoj wpis " bocian chyba pomylił kierunki " :D
    Powodzenia w staraniach. Widze , ze bardzo dlugo sie staracie. To takie starania na 100% w tym czasie czy z przerwami ? Badaliscie sie tak porzadnie jak tyle wam nie wychodzi ?
    Hej.. Hej xD 43cs ale chyba wszystko tak na luzie hehe po niecalym roku staran bylam u gin bo mialam okres co 2 tyg... Chwilowa sprawa... To babka totalnie mnie olala i glupio skomentowala wiec od tamtego czasu noe chodzilam... W maju bylam u innej... Badania porobilam.. Moj badanie nasienia i czekam na wizyte xD

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaaaaaa rozumiem . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ahaaaaaa rozumiem . :)
    A jestem mega podjarana to wizyta... Nie wiem czemu :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby wyniki wszystkie byly prawidlowe z tym , ze tyle lat staran i nic ? Szczegolnie iz mowisz ze sa starania na luzie .
    Mimo wszystko zycze udanej wizyty . Daj znac koniecznie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Oby wyniki wszystkie byly prawidlowe z tym , ze tyle lat staran i nic ? Szczegolnie iz mowisz ze sa starania na luzie .
    Mimo wszystko zycze udanej wizyty . Daj znac koniecznie
    Dam znac ;-)
    Ale nie nastawiam sie na nic konkretnego... Co ma byc to bd :-)

Szczęśliwa_Mama, ZakręconaOna, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak Wam mija wieczorek? Co robicie?

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy dzień to tragedia. Płacz, lament jestem zdruzgotana :( mój kochany psiak się utopil... Niby tylko pies i aż pies. Był dla nas jak członek rodziny. Kto nie miał psa ten nie zrozumie. Nie mam dzisiaj sił na nic.. Raczej prędko dziś nie zasne :(:(

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • largos Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pyatnie, czy ktoras was przy pierwszym porodzie majac grupe rh - nie dostala imunoglobiny????

relgupjy7eqx5bjf.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Dzisiejszy dzień to tragedia. Płacz, lament jestem zdruzgotana :( mój kochany psiak się utopil... Niby tylko pies i aż pies. Był dla nas jak członek rodziny. Kto nie miał psa ten nie zrozumie. Nie mam dzisiaj sił na nic.. Raczej prędko dziś nie zasne :(:(
    O matko... jak to sie utopil ? :o psy z reguly potrafia plywac :o
    Strasznie mi przykro kochana i tule Cie mocno . :( :*
    Sama 5 lat temu po 13 latach wspolnego zycia stracilam sunie moja ukochana wiec rozumiem. Od 4 mamy druga ktora jest jej kopia doslownie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelciu przykro mi ;( opowiedz jak to się stało?

• largos Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak5 czy w trakcie drugiej ciazy cos sie dzialo, czy podano tobie ten zastrzyk????bo zaczynam sie powoli martwic, czy jest refundowany?

relgupjy7eqx5bjf.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie buldozki niestety nie potrafią :( poszła z teściową nad rzeke, chciała sie ochlodzic, wskoczyła do wody i najwidoczniej sie zachlysnela po czym poplynela z prądem rzeki. Już nic nie dało się zrobić.. Gdybym tam była ja albo mój mąż to byśmy wskoczyli za nią a tak teściowa starsza osoba, jeszcze pływać nie umie to nie mogła jej pomóc... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 06:48

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No właśnie buldozki niestety nie potrafią :( poszła z teściową nad rzeke, chciała sie ochlodzic, wskoczyła do wody i najwidoczniej sie zachlysnela po czym poplynela z prądem rzeki. Już nic nie dało się zrobić.. Gdybym tam była ja albo mój mąż to byśmy wskoczyli za nią a tak teściowa starsza osoba, jeszcze pływać nie umie to nie mogła jej pomóc... :(
    Przykro mi,współczuję :(

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela, tak mi przykro :( wiem jakie to okropne stracić zwierzaka, a jeszcze w taki nagły sposób :(

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ